enfen's blog
23-05-2008 - 10:28

Vær opmærksom i trafikken

Vil bare dele en lille oplevelse fra i går omkring. kl. 12.

Jeg har været ude hos PK Motor i Osted for at få skiftet bagdækket på min R6. Efterfølgende skal jeg hjem til at kammerat i Borup.Jeg kører på Ryeskovvej og nærmer mig krydset (Gammerødvej). Jeg ser at en meget rød bil (lille personbil) kommer kørende mod krydset. Personen i bilen har vigepligten. Bilen kører vel omkring 60-70 km/t og jeg selv 90 km/t. Da bilen er næsten ved hajtænderne begynder jeg at tænke 'Personen må da have set mig'. Der er ingenting, der kan skjule mig (træer, buske eller lign.) Jeg har mine øjne på bilen. Personen i bilen vælger så at skide højt og flot på sin vigepligt og fortsætter ud over vejen. Jeg når at dreje håndtaget i bund, og når lige at få røven med mig. Jeg vil mene, at der har været under en halv meter fra at bilen ramte mit bagdæk.

Bilen kører videre som om intet er hændt. Jeg kører ind til siden for lige at få adrenalinet ned og kigger efter bilen, som nu kører på Magleskovvej. Jeg vender om og sætter efter bilen for lige at forklare lidt om vigepligt. Jeg ser så en rød bil holde parkeret på en gårdsplads. Den ligner til forveksling. Jeg ringer på døren. En dame åbner, og jeg spørger om hun lige har været ude at køre. Hun svarer ja, og så giver jeg hende verbal overhaling. Spørger hende, om det ikke er en idé at overholde vigepligten. Hun bliver ret chokeret over mit overfald. Det viser sig så, at det er en time siden, at hun var ude at køre. Bilen er ved nærmere eftersyn heller ikke den samme rød som den i krydset. Jeg undskylder og forklarer situationen. Vi taler nok en 10 min. tid om løst og fast, og hun fortæller at flere ikke kører efter forholdende i området. Jeg underskylder igen og ønsker god dag. Ingen sure miner. Hun når da lige at nævne, at hendes veninde længere oppe ad vejen kører en meget postkasse rød bil - hmm - men vil ikke angive hende :)

Jeg sætter kursen ud mod min kammerat, og sender lige en venlig tanke nord på.

Min pointe; MC'er se Jer for, når I kører. Og til bilisterne; Overhold vigepligten!

Ha' en god weekend.
12-05-2008 - 10:39

Nyt legetøj part 3

Så fandt jeg endelig min motorcykel - og den er købt. Der er gået lidt tid, men det skal jo gå rigtigt til. Efter en masse kiggeri og overvejelser faldt valget på en Yamaha R6 (2005 model ) fra 2007. Den er efter min egen mening rigtig flot :)

Så nu skal der forhåbentligt rulles nogle kilometer i løbet af sommeren, hvis ellers vejret vil det, og jeg 7-9-13 ikke bliver udsat for langfingrede personer.

En masse billeder og info om cyklen kan læses HER


Følg Xboxlife her