enfen's blog
24-02-2008 - 19:12

The Club

Når jeg kigger i forummet, overrasker det mig lidt, at antallet af The Club spillere ser ud til at være meget lavt. I går glip af noget. Spillet er sgu genialt, selvom det måske ikke scorer de højeste karakterer, hvis man kigger på Gamerankings.For de uvidende handler spillet om en gruppe mennesker, der er blevet tvunget til at deltage i en form for sport. Tynd historie men det er heller ikke det, det handler om. Det handler om at skyde og gøre det hurtigt.

Bizarre Creations skal have kudos for at prøve noget nyt. Normalt er de kun kendt for deres Project Gotham serie, og det kan faktisk også ses i The Club. Opbygningen i The Club er meget lig de gamle Kudos Challenges fra PGR (1+2+3). Det handler om at score en masse point. For at gøre det, skal man være nøjagtig og hurtig, så man kan holde gang i sin combo. Der er fem forskellige kategorier at dyste i: Sprint, Time Attack, Siege, Survivor og Run the Gauntlet. Jeg foretrækker selv Sprint, som handler om at nå fra A til B. Der er ingen tidsbegrænsning udover den, der skal til for at holde gang i din combo.

Grafikken i spillet er flot, men det når ikke samme niveau som eks. COD4 og Bioshock. Lyden skuffer lidt, da lyden på de forskellige våben kan virke lidt flad. Samtidigt mangler der en del rumble for at sætte prikken over i'et. Der er faktisk ingen rumble, når man skyder med et våben.

The Club har lige så mange leaderboards som PGR spillene. Det vil sige tæt på de 200. Min bedste placering på Live er en 6. plads.

En klar anbefaling herfra. Jeg kan kun sige join the club!

24-02-2008 - 13:52

Guide - Flyt af iTunes til ny pc
Det nemmeste er at tage hele 'iTunes' biblioteket, så man får alle undermapper (musik, covers m.m.) og specielt iTunes library filen med. Læg hele iTunes biblioteket på default placeringen. For Windows Vista: c:\Users\***\Music\iTunes. Det er valgfrit, hvor man ønsker at placere det, men nu har jeg bare taget default i dette tilfælde.

To vigtige ting inden man begynder. Kontroller, at følgende er markeret under indstillingerne i iTunes.

iTunes -> Rediger -> Indstillinger -> Avanceret:

'Bevar organiseringen i mappen iTunes Music'
'Kopier filer til mappen iTunes Music, når de tilføjes til biblioteket' (fornemhedens skyld fremover)

Hvis ens musik ligger spredt på harddisken (altså ikke kun i iTunes biblioteket), skal man, inden man starter med min guide, gøre følgende:

iTunes -> Avanceret -> Kosolider Bibliotek

Ovenstående flytter alle musikfiler til samme sted på ens pc (iTunes):

Når man åbner iTunes første gang på den nye pc, skal man holde SHIFT-knappen nede samtidigt med, at man trykker på iTunes ikonet. På den måde vil iTunes prompte én med beskeden 'Vælg bibliotek'. Navigér derefter til 'iTunes Library' filen. Nu skulle iTunes gerne åbne og ligne ens gamle iTunes bibliotek fra den gamle pc.

To vigtige ting, der også skal huskes ved køb af ny pc. Godkend den nye pc i iTunes, så du har mulighed for at afspille dit købte musik, uden først at skulle eksportere og importere igen. Ligeledes er det vigtigt at fjerne godkendelsen af din gamle pc, hvis den ikke længere skal benyttes til iTunes. Man kan kun have 5 pc'er godkendt i iTunes på samme tid. Det kan gøres her:

iTunes -> Butik -> Godkend Computer/Fjern Computers Godkendelse

Håber ovenstående kan være til hjælp.
15-02-2008 - 01:08

Logitech VX Nano og Western Digital Passport Portable

Da jeg købte min nye bærbar besluttede jeg mig for, at jeg også ville have en trådløs mus. Krav; lille og trådløs. Allerede inden købet af min bærbar havde jeg besluttet mig for, at det skulle være Logitech's VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks. Musen er lille. Den har de knapper man bruge. Højre- og venstreknap, scroll og Frem- og tilbageknap må være de vigtigste. Jeg har i hvert fald ikke brug for flere. Den virker på selv ujævne overflader. Frem for alt har den en lang batterilevetid. De to medfølgende Duracel AAA batterier skulle efter planen holde i små 6 måneder ved normal brug. En anden cool feature er modtageren til musen. Den er så lille, at man ikke behøver frakoble den, hvis man eksempelvis vil pakke sin bærbar ned i sin taske. Logitech har mærket modtageren 'Plug and forget', og det er vel egentligt meget sigende :)

Logitech VX Nano Cordless
\

Udover købet af musen har jeg også valgt at investere i en ekstern harddisk. På den gamle pc har kæresten og jeg haft en masse billeder liggende fra ferie, fødselsdage m.m.. Jeg ville - som mange andre sikkert - være utroligt ked af, hvis billederne en dag skulle gå tabt. De vigtigste er allerede brændt over på en dvd, men det er nu nemmere med en ekstern harddisk. Inden købet havde jeg kun to krav; ingen strømforsyning og designet skulle være rimeligt pænt. Efter at have undersøgt markedet i noget tid faldt valget på Western Digital's Passport Portable 250 GB udgave i glossy sort. Designet er pænt, og strømmen leveres udelukkende fra USB porten. En udlempe er dog, at harddisken meget nemt bliver ridset. Western Digital måtte meget gerne have leveret et etui med i pakken.


WD Passport Portable\

12-02-2008 - 19:50

Ny bærbar ankommet

Jeg har længe været på udkig efter en bærbar, og endelig fandt jeg den helt rigtige. Valget faldt på Lenovo's Thinkpad T61 14,1" (tidligere IBM Thinkpad).


En af mine venner har i længere tid haft lige netop denne bærbar, og efter at siddet med den mange gange, kunne valget ikke være anderledes. Grunden til ovenstående valg er også, at IBM/Lenovo's Thinkpad altid har været lig med høj kvalitet. Det er også tilfældet denne gang.

Der er tale om modellen 76641FG ND21FMD og den har nedenstående specifikationer:

CPU Core 2 Duo T7500 / 2.2 GHz 4 MB L2 cache
14.1" Widescreen TFT 1440 x 900 (WXGA+)
2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM
HDD 160 GB
DVD-brænder
Grafikkort nVidia Quadro NVS 140M
WLAN 802.11 a/b/g/n (draft)
Bluetooth
Fingeraftrykslæser
Vista Business


Alt i alt må det siges at være en bærbar i lækkert design og høj kvalitet. Dog giver plastikken sig en lille smule et par steder i bunden - lige under Thinkpad logoet. Der kan være tale om noget midlertidigt.

Som lovet kommer her lidt billeder:

http://share.xboxlife.dk/file/zwyxntnhntyznjzkntjkyzk1ytkznge3mgu2ntk3ntm.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/zgyzzjq1zdg1zdu5njuzzdvhztm5ztvln2fmzgy1mwu.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/mjlmzthlnwm2njmzmwnhnzczmjdkmgyyn2jjnje5mza.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/ytm5mdllmgi0ntmwyjrlytu5nzdln2flmtg1nte1nzy.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/mguynjy1zwyxodzkmjkwotdjmzuyzja5nwq3mtdmota.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/ymmzmdrjywnmogy1njq5yzfhmmq5njk4mjqwnzrkymi.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/zgi3ogfkywi0ngy2nmiymta4zmi2zwu5yjvhztm2ntg.jpg

http://share.xboxlife.dk/file/mme3mmq0zjuxy2vhowriztm3ytu1mtjim2exodvlytc.jpg
11-02-2008 - 18:57

Lang tid siden

Et lille hurtigt indlæg.

Det er nu ved at være et år siden, at jeg sidst opdaterede min blog, og det skal der laves om på.

Senere i dag kommer første (rigtige) indlæg i 2008, og måske bliver det til flere, hvis jeg finder tiden til det :)
Følg Xboxlife her