enfen's blog
24-01-2007 - 10:58

Turen går til Thailand

Så er der kun 4 dage til. Der drager kæresten og jeg til Thailand.

Vi skal være der i 23 dage. Vi rejser den 27.1.2007 og skulle efter planen stå i Copenhagen Airport igen den 19.2.2007.

Vejrudsigten siger lige nu sol, ingen regn og 30-34 grader.

Det kan man vel ikke klage over.Vi flyver fra Kastrup kl. 20.50, og lander i Bangkok ca. 11 timer efter. Vi skal vente i 5 timer i Bangkok lufthavn, før vi flyver videre til Krabi. Her skal vi være i 7 dage.

Hotellet, vi har valgt, er Krabi Thai Village Resort. Det er 5-stjernet, og skulle efter sigende være rigtigt godt.

Dagene kommer til at gå med snorkling, nogle ture til deres laguner og selvfølgelig god mad.


Efterfølgende bliver vi kørt til Phuket lufthavn, hvorfra vi skal flyve videre til Koh Samui. Her skal vi være i 10 dage.

Vi skal bo på Baan Talay Resort. Det er et hyggeligt 3-stjernet sted, som jeg var tilfreds med sidste gang, vi var afsted.

Dagene her bliver nok ikke meget anderledes end i Krabi. Afslapning, snorkling og god mad.Ferien sluttes af i Bangkok, hvortil vi flyver direkte fra Koh Samui. Her har vi 3 overnatninger.

Vi skal bo på Rembrandt Hotel. Det er et 4-stjernet hotel, som ligger centralt i Bangkok by.

Jeg regner med, at der skal shoppes i de forskellige Siam centrer. En tur på floden, skal det også blive til. Hvis der er tid til det, så vil jeg gerne op og se tigerne i templet.

Et besøg på Sizzler, som serverde en super bøf, indbagte rejer og en kanon salatbar, sidste gang, skal det også blive til. 

Efter ankomst hjemme tager jeg en uge fri for at komme mig over ferien :)

Et referat af ferien kommer på bloggen senere!

HER står lidt fra min sidste ferie til Thailand - Koh Samui og Bangkok.
21-01-2007 - 21:07

Gears Of War - dårlige multiplayer oplevelser


Nu har jeg spillet Gears Of War online i noget tid, og i den tid har jeg ikke tal på, hvor mange gange jeg har oplevet den ene whiner efter den anden.

Der er åbenbart nogle personer, der går så meget op i deres achievements, er de kun vil spille med et våben. Hvis ikke, skal man høre på alt muligt ævl i løbet af en kamp, hvis en anden har valgt lige netop det våben, som achievement-jægeren også har tiltænkt sig.

I går oplevede jeg, da jeg havde taget Hammer Of Dawn, at en amerikaner sagde 'Somebody took my weapon'. Ja! som om det er dit og kun dit. Han spillede efter at få lige netop den achievement, så resten af spillet, fik han så lov til at tage våbenet, så det ikke skulle ødelægge vores chancer for at vinde. Det er dog de typer personer, som efterfølgende ryger på min 'avoid this player' liste.

En anden episode var for nogle dage siden, hvor vi spillede på Rooftop. En gut blev åbenbart så irriteret over, at jeg tog Hammer Of Dawn, at han stillede sig i døråbningen, så jeg ikke kunne komme ud. Til sidst valgte jeg at 'give' ham lov til at tage Hammer Of Dawn i en runde, men da han alligevel ikke vidste hvordan Hammer Of Dawn virker, kunne det jo have været lige meget. Vi tabte for øvrigt den kamp på grund af pattebørnspolitik...

Så er det jeg tænker, at nu klumper sovsen da helt.

Hammer Of Dawn må åbenbart være i høj kurs for tiden. Jeg har dog oplevet det med alle våben.

Spawnpunkterne i spillet irriterer mig også, og det har indirekte forbindelse til førnævnte.

Som jeg kan se det, så spawner man altid samme sted i hver base. Lad os sige at spawn pladserne i hver base er markeret 1-4. Hvis jeg starter i base 1 på plads nr. 2, så vil jeg altid spawne på plads nummer 2 i resten af sessionen. Det betyder at den person, der spawner tættest på eks. Hammer Of Dawn på Rooftop banen, altid vil få det våben, hvis han/hun ellers har intentioner om at få det.

Det burde være lavet anderledes. Så ville man måske også slippe for at høre på en masse tudefjæs.

Som en sidste ting, så håber jeg på en optimering af netkoden. Hosten har en alt for stor fordel med de forskellige våben. Eks. er shotgun instant i forhold til alle andre. Ment på den måde, at når hosten trykker på knappen, så kommer skuddet. For alle andre er der en forsinkelse alt afhængig af lag.

Heldigvis forløber langt de fleste kampe uden problemer og med den rette indstilling; Vi er her for at have det sjovt!

Hvad er Jeres mening?
17-01-2007 - 21:17

The Prestige

Jeg var inde at se filmen i sidste weekend. Vi skulle oprindeligt have set Deja Vu, men der var kun pladser på 2. række, og det var vi ikke interesseret i. I stedet valgte vi at se The Prestige, som jeg tidligere havde set en trailer til. Det var et godt valg.

Filmen handler om to tryllekunstnere - Alfred (Christian Bale) og Angier (Hugh Jackman) - hvis eneste mål er at overgå hinanden. På tragisk vis dør Angier's kone under udførelsen af en tryllekunst. Måske har Alfred lidt af skylden. Luften er efterfølgende kold mellem de to tryllekunstnere. En dag laver Alfred det ultimative trick, der imponerer alle, selv Angier. Efterfølgende bliver det Angier´s mål at overgå Alfred, men også samtidigt at finde ud af, hvordan Alfred har udført tricket.

Filmen er en af de bedste film, jeg har set i længere tid. På imdb.com scorer filmen lige nu 8.1/10.

Rollelisten tæller udover de to førnævnte skuespillere også Scarlett Johansson, Michael Cain og David Bowie.
17-01-2007 - 21:03

Rocky Balboa

Jeg var inde for at se Rocky Balboa torsdag i sidste uge. En god film, der fuldender cirklen.

Kort fortalt handler filmen om Rocky - det havde I nok ikke gættet - der lever et stille og roligt tilbagetrukket liv. Rocky har en restaurant, hvor de fleste minder fra hansn gloværdige karriere er ophængt. Den nuværende verdensmester er uovervindelig, og er samtidigt meget upopulær. En dag bliver de to boksere - Rocky og Dixon - sat op mod hinanden i et computerspil. Dette bliver til en god idé for manageren til den nuværende verdensmester. De får arranceret en kamp mellem de to boksere.

Sylvester Stallone - som jeg altid har været fan af - spiller rigtigt godt i denne film. Det er også Sly selv, der har instrueret.

Hvis du allerede har set de andre 5 film i serien, skal du ikke snyde dig selv for den sidste!

01-01-2007 - 19:25

Nytårsaften

Et lille resumé af min nytårsaften 2006.

Min kæreste, min familie, bekendte og jeg selv, var inde på Café Norden for at holde nytår. Vi har nok været omkring 150 mennesker i det stiveste dress.

Festen var arrangeret af min svigerinde, bror og nogle andre fra deres familie.

Menuen stod på følgende:

Forret: Grillet kammusling, Lakserullade og tun
Hovedret: Kalvefilet og kalvebryst med rodfrugter samt sauce
Dessert:  Porcherede æble med nougat og is
Nytårsmad: Kransekage og champagne
Natmad: Pizza

Hele aften var der fri bar.

Alt i alt en god og hyggelig aften, selvom der var mange mennesker.

01-01-2007 - 17:35

Dead Rising

Frank er journalist, og er på jagt efter en god historie. Dette bringer ham til en lille by ved navn Willamette. Byens indbyggere er forvandlet til zombier, og det bliver Frank's opgave at finde ud af hvorfor. Historien i spillet er faktisk rigtigt god.

Karaktererne i spillet - og i særdeleshed psykopaterne - er godt lavet. Psykopaternes personlighed er så fremragende lavet, at man skulle tro, de var ægte.
Der er et utal af forskellige våben i spillet, som tæller sværd, shotgun, økse m.m. Udover det kan man også skifte tøj, hvis man ønsker dette.

AI'en i spillet er desværre ikke den bedste. Det er fint nok, at zombier måske ikke er de skarpeste knive i skuffen. Det bliver dog ret irriterende, når de forskellige survivors i spillet, ikke kan finde ud af at følge en på en tilgivelig måde.

Savesystemet kunne godt være lavet bedre. Du har kun et slot til rådighed. Der hvor problemet opstår er, hvis du saver på et forkert tidspunkt. Da spillet er på tid, og du samtidigt skal være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt, når en ny Case starter, kan der opstå problemer, hvis du har har gemt spillet på et forkert tidspunkt. Kan du ikke nå til det bestemte sted, mister muligheden for at følge historien (Case Files). Har du en Memory Unit (som jeg selv), kan du have to savegames, og det hjælper altså meget.

Grafikken i spillet er god, og storcentret er også lavet godt og flot. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på, at det sagtens kunne have været flottere, når man tager 360'erens krafter i betragtning.

Lyden i spillet leverer også, hvad den skal. For at få den rigtige oplevelse, kræver det selvfølgelig, at man har surround.
Følg Xboxlife her