enfen's blog
25-03-2008 - 12:32

Nyt legetøj part 2

Nu er jeg faktisk ved at ændrer mening. Har jeg mon købt den rigtige motorcykel?

Den primære grund er faktisk forsikringen og det faktum, at jeg primært skal køre inde i byen. Mit alternativ til Kawasaki ZX-6R er en Kawasaki Z750, som er en Streetbike. Man sidder mere oprest, og den er ikke nær så hurtig - dog hurtig nok til at slå en ihjel.


Det var faktisk den først mc, jeg kiggede på. Designet synes jeg faktisk er flot, men det er selvfølgelig ikke så raketagtig som en ZX-6R :)

Hvis det bliver Z750 i stedet for, skal der monteres lidt ekstra på. En anden nummerpladeholder og andre blink. Samtidigt skal der en plov (skærm i bunden) på.

Selvom jeg allerede har betalt forskud på den nye cykel, så er forhandleren ikke afvisende, hvis jeg ønsker at ændre min bestilling til en Kawasaki Z750. Det er god service.

Fortsættelse følger :)

18-03-2008 - 16:33

Nyt legetøj - ZX6R

Motorcykelsæsonen er over os - meget snart i hvert fald.

Jeg har derfor bestilt mig noget nyt legetøj. Jeg har de sidste par år overvejet at investere i en motorcykel, og nu har jeg endelig gjort det.

Der er tale om sidste nye skrig fra Kawasaki. En ZX6R i sort.Jeg regner med at hente motorcyklen, når vejret bliver godt. Det bliver nok omkring starten af April. Når jeg har hentet cyklen, smider jeg nogle rigtige billeder op på min blog.

Fik jeg sagt, at jeg er meget glad? :)

05-03-2008 - 18:39

Reklamer - nej tak!

Nu har jeg igennem rigtig lang tid været ret irriteret på Post Danmark og deres ignorering af deres eget skilt 'Ingen reklamer tak'.

Skrub af Post DK

Efter at have set Kontant i aftes, blev jeg positivt overrasket over det tiltag, den ene kvinde havde gjort. Hvis Post Danmark ignorerer deres eget skilt, så smid reklamerne tilbage i Post Danmarks store fine røde postkasse. På den måde kan de selv få sorterings-tjansen efterfølgende :)

Jeg har ingen problemer med at modtage lokalaviserne og det vil jeg gerne fortsætte med, men reklamer gider jeg altså ikke se på - specielt ikke, når jeg har sagt nej tak! Man kan stort set læse alle reklamerne på Internettet, så der er ingen grund til at fælde mere regnskov for min skyld.

Udover Post Danmark må andre omdelere også gerne respektere et nej tak. Det være sig pizzabude, selvstændige m.fl.

Får I reklamer fra Post Danmark, selvom I har et 'Ingen reklamer tak'-skilt sat op, så tag reklamerne og smid dem i den store røde postkasse. Så kan Post Danmark selv få lov til at skille sig af med reklamerne.
Følg Xboxlife her