CaptainKicker's blog
28-07-2009 - 16:41

Lidt nyt på YouTube fronten

Er så småt begyndt at uploade i HD på min YooTjube, og har i dag postet et par videoer jeg gerne vil dele med jer! Først, en FOFix Rock Band 2 Mod-sang, som jeg selv charted i går, i en af de bedste sange, jeg kan huske fra da jeg var mindre ,og lyttede til "Humleridderne konstant. Der er lidt delay på nogen af noderne, og nogen noder ser lidt lamme ud. Men jeg prøvede da.Og så lige et rimelig awesome FIFA 09 mål jeg lavede igår.


04-07-2009 - 10:57

I top 20 på 360voice ... og nu top 10

Tak til Shin Senzai, for at skrive det til mig. Havde ærlig talt ikke selv set det.

Men jeg er landet i top 20, som en af de mest populære blogs i Juni, på 360voice, og det er altid en liste der er præget af kendte navne, som Fshguy, Stallion, Major Nelson osv.

LINK: http://blog.360voice.com/2009/07/top-20-most-popular-blogs-june-2009.html


Så, virkelig aweeeeeeeesome jeg er på den liste, og hvad der har tiltrukket folks opmærksomhed til min blog, er mig en gåde.

Det var alt, bai!

Jeg er i øvrigt en plads over, machinima celebben (Hah), Jon CJG, også kendt som Digital Ph33r. Manden bag flere gode Halo serier, som Hard Justice og "Arby n' the Chief".

UPDATE: Og i begyndelsen af denne måned er jeg røget helt op på en 11. plads.

Damn.

UPDATE 2: Er lige dumpet op på en 10. plads - Wow wtf!

UPDATE 3: Nu er Fshguy overhalt. Nummer 9 nu!
02-07-2009 - 20:41

Idiotisk heldig?

Okay, her i dag var jeg nede i Gamestop og få styr på alle min gavekort. Så jeg fik alle gavekort, små som store beløb, lavet til ET stort gavekort.

Med ca. 1500,- på det.

Jeg kommer hjem, og skulle rydde nogen papir og et par "Cup Noodles" op, så jeg ligger det i en gammel SportsMaster pose, og smider det ud. Dette sker klokken 12.

Det er en slags offentlig skraldespand, ved en parkeringsplads. Jeg ved ikke helt hvorfor den er der, men af en eller anden grund, så smider folk ting ud i den, og jeg skulle den vej forbi, så jeg tænkte at jeg ville gøre det nemmere for mig selv.

For godt og vel et kvarter siden (20.10), så ville jeg lige ligge et par kvitteringer, Sygesikring og et papir med et telefon nummer, i min Call of Duty 5: WaW kasse. Ja, det er der jeg opbevarer sådanne ting... åbenbart.

Men jeg kunne ikke finde mit gavekort.

Jeg tænkte: "Ah well, jeg har nok efterladt det i en gamestoppose, et eller andet sted."

Men nej....

Det viser sig så, at når man hiver gavekortet væk fra det... papir, pap, whatever man får med, så er der en dejlig klat lim bagpå.

Af en eller anden grund, så var den røget med et papir i skraldespanden.

Så jeg måtte gå hen til den "skraldespand", og tanken om at jeg skulle rode i alt mulig, var nok til at jeg ville opgive.

I øvrigt, så bliver skraldespanden tømt hver tirsdag og fredag, så godt jeg ikke ventede til i morgen.

Heldigvis, så lå min pose øverst, og den var på ingen måde klam, så den kunne jeg godt hive op.

Kiggede ned, rodede i papirene, og voila. Der var lå gavekortet.

Godt at jeg ikke afviste at det var smidt ud, og ventede til det dukkede op. For så havde jeg nok ikke set skyggen af det igen.

Følg Xboxlife her