CaptainKicker's blog
21-07-2007 - 22:04

Anmeldelse: Grøn Koncert 07 (Aarhus)

Så er jeg, som har fået for meget sol, kommet hjem fra Grøn Koncert 07 i Aarhus. Her kommer en kort anmeldelse af alle bands fra min synsvinkel:

Alphabeat

- de gjorde det rigtig godt og fyrede den godt af, selvom der var meget lidt som var kommet ind på koncert området. Det er lidt trist de starter ud, for stemningen var der bare ikke.

Karakter: 6/10


Ufo & Yepha
- de fyrede den rigtig godt af, selvom det var lidt en hård mundfuld at få, eftersom L.O.C, Johnson og USO havde været på før dem. Men med et godt musik udvalg fik de skruet godt op for hip hoppen!

Karakter: 8/10

Veto
- VETO var en af mine favoritter før i dag. På scenen fungerede det ikke, og jeg følte lidt at jeg hellere ville gå over og se en mand spise popcorn end at lytte til dem. De skuffede mig.

Karakter: 4/10


L.O.C., Johnson og USO

- L.O.C kom ind og fik en skidt start. Tekniske problemer gjorde at de måtte stoppe flere gange, og det fungerede ikke rigtig. Røgen som var på scenen virkede en smule latterligt, men da Johnson og USO kom ind, skete der noget. De 3 drenge fik sat en stemning i gang, hvor det rigtig kunne mærkes at det var Grøn Koncert!

Karakter: 8/10

Beth Hart
- jeg tror ikke jeg behøver at sige mere, for det kan man lillebror på næsten et år gøre. Han var med til Grøn Koncert og da Beth Har var på, kastede han op. Det var lige mine ord. Hun var mildest talt, røv irriterende at høre på, og jeg ønskede flere gange, at microfonen ville gå i stykker.. Nej nej nej nej nej.. det var lige til at lukke op og skide i.

Karakter: 1/10

Nephew
- Silkeborg-bandet, leverede en formidabel præsentation på scenen, og selvom jeg var vidne til et slagsmål under koncerten, så var jeg ligeglad, for Nephew var sindsygt gode! Det var helt utroligt, og med Peter Sommer og L.O.C som gæst, gjorde det bare meget bedre!

Karakter: 10/10

TV-2
- som stor TV-2 fan, tog jeg mig selv i at jeg ville gå før tid. Og det gjorde jeg også. De spillede ikke særlig overbevisene og sang udvalget var meget skuffende. Jeg har hørt alle deres CD'er, men de sange de havde med, var helt forkerte.

Karakter: 5/10

MC`s Fight Night Tag Team Battle
- ååh det var super sjovt og fedt. Ikke så meget at sige om det, + at det var meget sjovt at snakke med dem efter battlen. Stor ros til alle deltagere og Jøden, som var vært!

Karakter: 9/10
02-07-2007 - 20:39

Min Hour of Victory SUCK film mix (Gamespot: 2,0)

Yes se den her:

http://youtube.com/watch?v=DgdStJV9R1k

:-)
Følg Xboxlife her