CaptainKicker's blog
02-07-2009 - 20:41

Idiotisk heldig?

Okay, her i dag var jeg nede i Gamestop og få styr på alle min gavekort. Så jeg fik alle gavekort, små som store beløb, lavet til ET stort gavekort.

Med ca. 1500,- på det.

Jeg kommer hjem, og skulle rydde nogen papir og et par "Cup Noodles" op, så jeg ligger det i en gammel SportsMaster pose, og smider det ud. Dette sker klokken 12.

Det er en slags offentlig skraldespand, ved en parkeringsplads. Jeg ved ikke helt hvorfor den er der, men af en eller anden grund, så smider folk ting ud i den, og jeg skulle den vej forbi, så jeg tænkte at jeg ville gøre det nemmere for mig selv.

For godt og vel et kvarter siden (20.10), så ville jeg lige ligge et par kvitteringer, Sygesikring og et papir med et telefon nummer, i min Call of Duty 5: WaW kasse. Ja, det er der jeg opbevarer sådanne ting... åbenbart.

Men jeg kunne ikke finde mit gavekort.

Jeg tænkte: "Ah well, jeg har nok efterladt det i en gamestoppose, et eller andet sted."

Men nej....

Det viser sig så, at når man hiver gavekortet væk fra det... papir, pap, whatever man får med, så er der en dejlig klat lim bagpå.

Af en eller anden grund, så var den røget med et papir i skraldespanden.

Så jeg måtte gå hen til den "skraldespand", og tanken om at jeg skulle rode i alt mulig, var nok til at jeg ville opgive.

I øvrigt, så bliver skraldespanden tømt hver tirsdag og fredag, så godt jeg ikke ventede til i morgen.

Heldigvis, så lå min pose øverst, og den var på ingen måde klam, så den kunne jeg godt hive op.

Kiggede ned, rodede i papirene, og voila. Der var lå gavekortet.

Godt at jeg ikke afviste at det var smidt ud, og ventede til det dukkede op. For så havde jeg nok ikke set skyggen af det igen.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her