CaptainKicker's blog
18-03-2010 - 13:22

13. gang i får sådan et blog indlæg her... 130.000G

Traditionen tro, så smækker jeg lige et blog indlæg op fordi jeg endnu engang har ramt en milepæl, som denne gang lyder på... 130.000G.

Vi skal helt tilbage til d. 8 December sidste år, for at finde min seneste milepæl.

Bwahahahahh

I øvrigt, så er mit mål i år mere at gennemføre spil (ikke henset på at skaffe alle achievements, eller "maxe" som det nu kaldes), men bare at gå igennem hele spillet, hvilket har været en ting jeg har været dårlig til på Xbox 360.

Tjek min blog ud i arkiver og vælg "Gennemførte Spil" -------->

Ha' en forsat god uge, life'r!
16-03-2010 - 14:44

Så er mit værelse færdigt!

Nogen husker måske at jeg postede et blog indlæg om at mit værelse var blevet ødelagt af en vand skade fra min radiator. Nu er der gået en måned og rummet er færdigt!

Jeg har undladt billeder, og i stedet filmet forløbet.

Det her er ugerne op til i dag, hvor vi har arbejdet på rummet. Det er en montage med noget mixet The Beatles musik jeg har lavet. Kan du ikke lide The Beatles, så slå lyden fra. Det ville bare være kedeligt uden musikOg her er rummet så færdigt! Husk at det er ment som et gamer rum, og ikke som et alm. rum. Jeg snakker engelsk, da jeg er en del af et kæmpe gaming community, så jeg gad ikke lave en dansk og engelsk version. Ja, jeg snakker underligt engelsk.Det var egentlig det. Jeg er tilbage med et nyt blog indlæg når jeg runder de 130.000G, og ellers opdatere jeg min "gennemførte spil i 2010" liste, ofte.

Tak. :-)
Følg Xboxlife her