CaptainKicker's blog
22-01-2008 - 19:35

Hehe Gamebits Hehe...

Se bare filmen i stedet for at læse mit vrøvl :-P (INTET ANGREB MOD GAMEBITS, bare lige for sjovs skyld jeg viser dette)


11-01-2008 - 19:10

Nej nej nej nej.. Sikke et fjols.

Hvad ville du gøre, hvis der var et skyderri foran din lejlighed? Du vil nok kravle under sengen mens nyhederne kørte.

Men nogen er ikke intelligente nok til at gøre det, og ham i skal se, er nok den største tåbe nogensinde. Han tager sit kamera frem, og filmer en betjent med en riffel, som har hans hovede lige på kornet. Og i stedet for at søge i dækning filmer fjolset videre mens han taler i telefon med sin kammerat.

Han er da ikke for smart.

Edit: Videoen indeholder ikke noget voldigt. :-)


03-01-2008 - 16:09

Kaptajnens mål i 2008 (X360)

Jah jeg vil lige dele mine mål med jer for dette år..

1- Opnå mellem 50.000 og 60.000 Gamerpoints (Mener selv det er realistisk)
2 - Få 1000 point i 8 spil (Spil skal være nye, ingen gamle spil.. min. pris: 300)
3 - 10.000 Gamernet point i Tiger WoodsPGATour08
4 - Gennemføre Guitar Hero 3 i co-op med min bedste ven, på min. Hard
5 - Top 200 rang i WSOP: 2008
6 - 1000 Point i Civlization Revolution (har spillet Civ i over 10 år, så det ville være perfekt med 1000 i det spil)
7 - ...
8 - Vinde mindst 7 gamerpoints challenge mod min bror og bedste ven.

Kan ikke pt. finde på flere, men det kommer nok :-)


Det med gamerpic er fjernet, da det jo er op til hvad for et jeg selv vil have. Så det er ikke et mål.
01-01-2008 - 17:58

Min mening om de spil JEG spillede i 2007

Her kommer lige en liste over de spil jeg spillede i år 2007 og hvad jeg egentlig opnåede. Spillene står alfabetisk, og er ikke taget efter hvornår det er spillet. Samtidig har jeg givet hver spil en karakter, på 1 til 10 skalaen, som står i parantes efter spillet navn.

Håber i vil læse det, da det har taget en del timer at skrive det her. Jeg takker på forhånd.

RETAIL:

Assasin's Creed (8) - en lidt for ensformigt Singleplayer del, og en underlig og meget forvirrende slutning, skal ikke ødelægge det spil. På trods af alt den kritik det har fået, så er det svært at komme uden om, at spillet grafisk flot. Jeg klapper med mine fede hænder over at udviklerne har formået at lave grafikken så gennemført!

Battlestations: Midway (1) - en kæmpe fejl jeg købte dette spil. Tror jeg spillede et par baner, og en online kamp, og så gav jeg det til en ven. Spildte penge.

Cabela's Safari (8) - et rigtig sjovt safari spil, som måske ikke har den bedste grafik, men idéen er god. Det er lidt ligesom deer hunter, bare med krokodiller, elefanter osv.!

Call of Duty 3 (10) - her fik jeg opnået en del. Gennemførte spillet (dog ikke på veteran), og fik spillet en del online, så jeg opnåede Captain rangen, hvilket er 2000 point i alt i ranked matches.

Call of Duty 4 (10+) - jeg ville være idiot hvis jeg sagde at Call of Duty 4 kun var en 10'er.. Det er en 10+! Bedste spil nogensinde! Super grafik, god SinglePlayer del og en KANON GOD multiplayer de. Game of the Year!

Cars (7) - et udmærket spil. Måske et spil der kun er for børn, men hvis man synes at bilspil er sjove, så kan man godt game det her.

Command & Conquer 3 (2) - idéen med dette spil var såmen OK, men jeg fandt hurtig ud af, at sådan et spil kun er godt på en PC. Derfor røg det hurtigt til salg på nettet.

Crackdown (7) - et tegneserie spil synes jeg. Godt historie, men det tager sin tid at mestre. Dejligt at man også har mulighed for at gøre vanvittige ting.

DEAD RISING (7) - zombie spillet er måske lidt irriterende pga. den dårlig saving del. Man kan bruge en dag på spillet, og så ende med at miste alt pga. man dør. Ellers er det meget sjovt at hukke zombier til blods.

FIFA 07 (7) - jeg kunne godt lide FIFA 07. Det havde ikke meget at byde på, men det var et godt spil, til en billig pris, mens man ventede på 08. Godkendt spil!

FIFA 08 (9) - et spil som virkelig er blevet meget forbedret med grafikken. Be-A-Pro var lidt af en skuffelse, men med en lancering af online Be-a-Pro, reddede virkelig den del. Ellers en god online del også.

FIFA 06 RTFWC (2) - et elendig fodbold spil, som dog er billigt. Mange har det nok for de nemme 1000G, og mere værd er det heller ikke. Man nyder ihvertfald ikke spillet.

Forza Motorsport 2 (9) - slår 100 % Need for Speed serien. Forza 2 har altid, hvad bil-elskere kan lide, og alt fungere fantastisk, lige fra single player til online osv.!

Football Manager 2006 (6) - mangler MEGET i forhold til PC-versionen. Grimt skin, og det er ikke særlig bruger venlig. Tager for lang tid før man lærer at styre controlleren. LMA Manager 2007 slår spillet.

Football Manager 2007 (7) - udover det forbedrede skin og lidt flere tilføjelser, så er Football Manager stadig et spil som skal spilles på PC'en.

Fuzion Frenzy 2 (6) - her har vi at gøre med et spil, som minder for meget om 1'ern. eller gør det? Kan man nyde det? Næeh, ret kedelig udfordringer, som man ikke nyder. Men det er sjovt i 6 timer, måske.

Gears of War (9) - selvom spillet er ved at være gammelt, så kan man ikke løbe fra at det er fantastisk. Singleplayer bryder jeg mig ikke om, men online elsker jeg! Det er sgu sjovt at pløkke andre med shotguns, boomshot og loongshot etc.! Stadig et super spil..

Guitar Hero III (10) - et dyrt spil for min penge pung, så jeg havde store forventninger. Det var også lige så godt som jeg håbede. Godt spil, at spille med gutterne, og sjovt alene også. Utroligt godt spil!

Halo 3 (8) - det her spil var årets mest ventede spil, og da jeg fik fingerende i det, følte jeg egentlig ikke at det var så specielt igen. Singleplayer delen var god, og det samme var Multiplayer, men bedste spil nogensinde? Naah i dont think so!

Hitman: Blood Money (6) - tjoeh. Et udmærket spil, men jeg var måske lidt for utålmodig. Grafikken var god, men det med at snige og myrde i smu, var ikke lige min stil.

Just Cause (7) - det her stunt/sandkasse spil er faktisk godt. Der er en del store øer, og en masse missioner + side missioner. Dog slår det hverken Saint's Row eller GTA serien.

King Kong (6) - det er ikke så dårlig som folk går og siger. Måske lidt langtrukken, og fustrerende, men man nyder da de 5 timer spillet tager at gennemføre.

LEGO Star Wars II (6) - jojo, det var et godt spil, men jeg synes kun at det er sjovt i co-op, og hvordan skal en 17-årige gut, få sine venner til at spille det med sig?

LMA Manager 2007 (8) - jeg elsker manager spil, og jeg synes LMA havde det der skulle til for at få mig foran skærmen i mange timer. Har spillet LMA Manager siden 2001, og det spil var ekstremt godt i X360 genren!

LOST PLANET (4) - et spil jeg ikke opnåede meget i da det ikke rigtig fangede mig. Nåede til LEVEL 6, og spillede lidt online og det var det.

LOTR, BFME II (2) - ligesom jeg skrev i C&C, så er det et spil som kun er sjovt på PC. Strategi som dette på konsol er for krævende.

Madden NFL 06 (6) - det var et okay NFL spil. Det manglede måske lige en del, men hvis man er fan af sporten, så vil man elske det. Jeg tror jeg elskede det..

Madden NFL 08 (8) - der er sket meget i Madden serien. Be a superstar er rigtig sjovt, og utroligt med den next-gen grafik. Samtidig er online delen enormt forbedret. Kanon NFL spil!

Need for Speed Carbon (3) - av, her har vi et dårligt bil spil. Grafikken var alt for PS2 agtigt, og målet op med Forza Motorsport 2, så er det her intet værd.

Oblivion (9) - Oblivion var en sand fornøjelse. Med shivering oveni får man det maksimale i det rollespil. Stor ros til Oblivion! Man bliver aldrig træt af det.

Open Season (5) - ikke noget vitterligt imponerende spil. Men et spil der er nem at få 1000G i, hvilket og var grunden til jeg købte det. Men du får serveret en del udfordringer, som måske ikke er særlig sjove i længden.

Overlord (7) -
det er sgu rimelig svært at komme ordentlig i gang med det her spil. Det er sjovt nok, men at styre de skide minions er irriterende i længden.

PES2008 (6) - en rimelig dårlig online del i de første måneder, og igen en intet sigende sæson del, gør ikke spillet bedre. Grafikken er god, og anderledes, men imponerende er det ikke.

Pro Evolution Soccer 6 (7) - det her var et godt spil, men det er ikke meget pga. singleplayer, men mere online delen. Den var simpelthen fremragende!

Rainbow Six: VEGAS (7) - en lidt anstrengende single player, men en sjov MP, med Co-Op blandt andet, som jeg nød meget med andre danskere. Et godt holdspil, online!

Rockstar Table Tennis (6) - et fint spil, som har sin charme. En online del fyldt med svensker, og en lidt kedelig SP mode. Hyggelig spil med en kammerat, og så er det heller ikke bedre!

Saint's Row (9) - på trods af en lidt glitchede singleplayer del, så er det et rigtig godt spil. God historie, og lækkert sandkasse spil. Online delen er fyldt op med små børn, som man nyder at nakke. BOOOH YEAAH!

Shadowrun (8) - et rigtig sjovt multiplayer spil. Fik aldrig spillet med nogen danskere, men jeg synes det var fantastisk online. Minder lidt om Counter Strike, bare med magi og det hele. Super spil!

skate. (10) - bedste skateboard spil nogensinde. Aldrig før har jeg oplevet et spil som er så realistisk. Singleplayer er fyldt med gode udfordringer, lige fra fotos til X-games! Online er ligeså godt, og EXP delen fungere godt!

Smackdown vs. RAW 2007 (7) - et godt wrestling spil, som dog mangler nogen forbedringer. Heldigvis ser det ud til at 2008 versionen har rettet op på det!

SONIC THE HEDGEHOG (1) - forfærdeligt spil! Ikke en 25 øre værd! Det er så ubrugeligt så man skulle tro det var løgn. Fy føj!

Superman Returns (6) - tja, grafikken er flot. Handlingen er måske mindre god, og det er ikke et spil man længes efter at spille. Bliver for hurtigt gemt væk.

The Godfather (7) - desværre er det lidt for meget PS2 grafik, som ødelægger det hele en del, hvilket er ærgeligt. Det er et godt gensyn med den fantastiske Godfather film, og historien er god. Men grafikken er ikke særlig next-gen.

The Simpsons Game (7) - det er et fint spil, men det er altså kun sjovt hvis man er to spillere. Men det er da meget sjovt at sidde med sin bedste ven, og samarbejde i Simpsons familiens mærkelige univers!

TigerWoodsPGATOUR 08 (9) - der er sket meget. Tiger Woods spillet byder i år på en masse godt. Lige fra game face, til Tigers challenge, PGA tour mode og en masse ekstra spil! Det er godt! Samtidig kan man lave challenge til andre online, og man kan spille andre spillers challenge! Godt spil, pengene værd.

Tony Hawk's Project 8 (6) - jeg købte det her som et opvarmnings spil til udgivelsen af skate.. Jeg vil dog ikke sige at det her spil er særlig godt, da det desværre er for urealistisk og grimt. Men har spillet serien i mange år, så man kan ikke lade være med at elske det.. Ellers GLIMRENDE online del.

Two Worlds (8) - efter at det er blevet opdateret og rettet for fejl, så er det et rigtig godt rollespil. Problemet er bare at når man først har gennemført det, så har man ikke lyst til at gå det hele igennem en gang til. Ret ærgeligt.

UEFA CL 2006-2007 (6) - lidt ligesom FIFA 07 spillet. Grafikken er okay, og det er en god opvarmer til FIFA 08. Dog er jeg helt vild med Ultimate Team idéen, som stadig gør jeg spiller det.

Viva Pinata (8) - et rigtig hyggeligt spil, som man kan nyde. Der er ikke noget bedre end at sidde med sin 1-årige lillebror, og så spille Pinata, og lade ham more sig over alle de sjove pinataer! Stærkt arbejde Rare!

WSOP: TOC (7) - et lidt kedeligt poker spil, som har en dårlig online del. Singleplayer er heller ikke noget at råbe "HURRA" for, da det bare er at vinde tuneringer osv. Ikke særlig meget sjovt.

WSOP: 2008 (9) - der er sket meget siden TOC-spillet. Det her er poker i den bedste grafik og mest realistiske måde. Singleplayer er mere realistisk nu, da events er delt op i hvilke uger det er osv., mens singleplayer mere at gå til.


ARCADE:

3D Ultra Minigolf (7) - nogen af banerne er måske lidt underlig (her tænker jeg på space banerne), men ellers er det underholdende, især med et par venner.

Aegis Wing (2) - et grimt spil. Det er lige til at slette igen. Kan ihverfald ikke anbefalde det.

Bankshoot Billiards 2 (5) - grunden til det kun får 5 er fordi jeg betalte 1200 MicroSoft Point, for et spil som jeg ikke rigtig nød. Så godt var det ikke, men utrolig udfordrende er det. Dog er det sjovt med et par gutter.

Carcasonne (8) - hvis man nåede at få det mens det var gratis, så har man gjort et godt kup. Det er et helt vildt sjovt arcade spil, både SP og MP. Nogen der vil spille?

DIG DUG (7) - til 200 MicroSoft point er det her spil fint nok. Rimelig underholdende, som kræver at man kan bruge hjernen.

Doom (5) - det var et godt spil, der virkelig mindede om det jeg spillede som 5-årige. Middelt spil, SKAL spilles på PC dog.

Hardwood Hearts (8) - et hyggelig spil, som der er svært at spille online, pga. manglende spillere. Ellers har det ikke meget at byde på i SP, udover at være et OK. spil.

Hexic HD (5) - kan man ikke brokke sig over. Det var gratis, og det gav lidt underholdning i de første par spil man tager. Det er et middelmådig spil.

PAC-MAN (8) - et must arcade spil. Ikke andet har jeg at sige. Det er virkelig et spil der minder om det man engang spillede og den slår altid kegler!

Paperboy (7) - en af de lidt bedre arcade spil. Sjovt, måske lidt stressende, men noget der bringer minder..

Robotron: 2084 (6) - et "hehe" arcade spil, som kræver man er hurtigt. De første par levels kan man nok godt klare uden problemer, men efter det så bliver det røv svært!

Root Beer Tapper (10) - bedste arcade spil! Det var pokkers sjovt at spille RBT. Spillet var svært, ja. Udfordrende? OH YEAH! Men det var et klasse spil, og pengene værd!

Texas Hold'em (7) - her har vi et godt online arcade spil, blandt andet når Xboxlife.dk brugere spiller det. Det er så fandens sjovt. Singleplayer er måske ikke til at råbe hurra over, men online er det godt, når det ikke er for useriøst.

TotemBall (2) - christ... det var svært det her spil. Jeg er ikke født til at bevæge mig som en tosse foran et camera. Det her spil er HELDIGVIS gratis.

Track and Field (5) - har spillet det i en time. Synes ikke det er særlig underholdende, og det er en controller-killer..

SWOS (8) - på trods af en ikke altid for god online del, så er det faktisk et godt spil, når man har lyst til et rigtig legendarisk fodboldspil. Altid sjovt at spille SWOS!

UNO (9) - en meget populær arcade titel, som virkelig kan tage ens tid. Det er sjovt at spille mod danskere i det, men også udenlandske folk er fint nok, da en del spiller det.

Yaris (1) - forfærdelig spil! Det er lige til at brække sig over det. HENT DET IKKE!!!

Word Puzzle (7) - det er næsten ligesom på N64. Et meget nervepirrende spil, når man sidder med en kammerat i en intens word puzzle kamp.

Worms (7) - et godt spil, som er blevet lidt finpudset siden Worms udkom til PS One. Jeg nød det her spil, men challenge delen er irriterende og skidt lavet.Tak fordi du læste det.

- CaptainKicker

Følg Xboxlife her