Tzmir's blog
29-03-2007 - 00:27

Bam Bam Bigelow


Dengang jeg var en lille knægt synes jeg noget af det sjoveste man kan se på TV var Amerikansk "Wrestling" WWF, eller WWE som det hedder nu om dage.

Man har jo altid en favorit, dengang synes jeg især en ved navnet "Bam Bam Bigelow" var spændende mand at følge. Han var en stor gut på 150+kg men alligevel kunne han lave mange meget atletiske "grapples" som var uhørt at en mand af hans størelse at kunne udføre. Men Bigelow kunne.

Rent tilfældigt fandt jeg så ud af i dag at Scott Bigelow er død her i 2007, i en alder af 45. Det er squ trist. Det viser sig han døde af en overdosis.

Her er en tribute video.
Noget siger mig at de wrestlere har et hårdt liv, fordi Bigelow er ikke den eneste tidligere wreslter som dør i en rimlig ung alder.

Her er andre tidligere wresltere som især var kendt i 90'erne


Yokozuna - 
døde som 34-årig

Mr Perfect -
døde som 44-årigEddie Guerrero -
døde som 38-årigThe Big Bossman -
døde som 42-årig


EarthQuake -
døde som 42-årig
20-03-2007 - 10:54

Six Feet UnderNu har jeg fuldt med i serien Six Feet Under lige siden den første gang blev sendt på TV2.

Man skulle ikke tro at en serie om en amerikansk bedemandsforretning kan være så god. Men det er den. Klart en af de bedste serier jeg nogensinde har set.

Det er svært at beskrive serien, jeg synes bare at den indeholder nogle fantastiske karakterer, og ligeså gode skuespiller som spiller dem.

Men alle gode ting skal ha' en ende, og nu er serien snart slut på TV2. Det har været hårdt til tider, da serien næsten i hele sin levetid er blevet vist om natten på TV2, så kan det godt være svært at komme op næste morgen.


Serien er dog ikke afsluttet endnu, stadig et par afsnit, men jeg betegner den så godt som slut fordi....


**SPOILER WARNING**

...den figur jeg synes abosolut bedst om "Nate Fisher" døde. Det er faktisk en ret underlig fornemmelse. Det er jo bare TV, i know. Men nu har man fuldt med trofast i serien i flere år og til sidst dør han. Det var meget uventet og sku lidt hårdt.


Kommer helt sikkert til at savne denne serie, selv om den blev vist på et lortetidspunkt.

RIP Six Feet Under
2001-2005
(da den kørte i USA)