Tzmir's blog
23-05-2007 - 10:40

Planet Earth HD-DVDEfter en længere pause med HD-DVD'er er jeg nu begyndt at handle igen. Primært pga at MS endelig har fixed de lydfejl der var på drevet.


Har aldrig set serien "Vores planet" som kørte på DR1 for noget tid siden. Men har kun hørt gode ting om den. Så jeg bestilte hele Planet Earth(som den hedder på engelsk) serien på HD-DVD. 4 hd-dvd'er med 3 afsnit på hver.


oh Holy Moly !!! hvor er billedet bare super flot i den serie. Den slags fantastiske naturbilleder SKAL simpelthen ses på enten HD-DVD eller Blu-ray, det fortjener simpelthen ikke sådan en ringe analog signal som alm TV nu engang er.

Nu har jeg kun set 1 afsnit, men er allerede meget imponeret. Den følese af at ha' brugt sine surt tjente penge på et rigtig godt produkt er nu rart. Glæder mig til ar se mere iaften (hov, der er Champions League finale, det må blive imorgen)


Så hvis du mangler noget som rigtig vise hvad HD-DVD virkelig duer til så køb Planet Earth ! Eller hvis du som mig aldrig har set serien før, og elsker fantastiske naturbilleder, så må du ikke gå glip af denne perle.


18-05-2007 - 00:50

Virtual Barbershop


Surfede lige forbi break her for kort tid siden og så de havde noget der hed "amazing surround virtual barber" det er bare en nogle minutter lang lydklip som skal høes med hørebøffer på.

Først troede jeg det var en til af de der scare videoer, men det er faktisk en meget imponerende lydklip. Virker dog KUN hvis du bruger høretelefoner. Selv om jeg kun har en billig logitech USB headset så var effekten stadigvæk rigtig god.


Check it out.


http://www.break.com/index/amazing-digital-surround-sound.html

08-05-2007 - 23:28

Earth SongMichael Jackson's "Earth Song" er efterhånden over et årti gammelt. Men budskabet i denne video er stærkere end nogensinde før, især med alt den snak om global opvarmning.


En af de bedste MJ sange i min bog. Ærgeligt han er gået hen og blevet kendt som "Wacko Jacko"
01-05-2007 - 10:14

Sådan skulle Ringenes Herre slutte.Ville ha' været en noget kortere version :)