Tzmir's blog
25-06-2007 - 22:10

Dag1 med BJU

Så kom dagen hvor jeg omsider fik lov til at være med i FM Live beta'en.

 Mit hold hedder "Beef Jerky United"

Spillet fylder kun 11 mb :)

Der er simpelthen så meget at fortælle jeg næsten ikke orker at skrive det hele. Så hvis der er spørgsmål vil jeg besvare dem.

Men første indtryk er ekstrem positivt, vi snakker om et næsten bugfree beta som er 9 måneder fra release. Hvis de kunne klare trykket med flere tusinde spillere på samme tid kunne de sagtens udgive spillet imorgen.


Her er et par screens.

Mit hold p.t.

http://share.xboxlife.dk/show/ymu1mwewzmziyjvmogqwmze3mtzmyjdjzmu5zwixztq.jpg


Sidste kamp jeg spillede:

http://share.xboxlife.dk/show/ytlhytg5ywizmwfmn2jkm2iyzwuxngnlyzc2m2q5mdc.jpg24-06-2007 - 10:46

Football Manager Live Beta
Nu var jeg en af de heldige som vandt en beta plads i det kommende MMO manager spil "Football Manager Live" 1000 mennesker skal teste spillet i første omgang.

Det gode er, højst usædvanligt, at spillet IKKE er under en såkaldt NDA(Non-disclosure agreement). I langt de fleste MMO beta test jeg har været med i, er man under en NDA, det betyder at man ikke må snakke om selve spillet til nogen

Så jeg kan frit snakke om denne LANGE betatest. Den vil vare minimum 9 måneder. Så derfor kan mange ting jeg nævner i denne blog være ændret, når det engang bliver udgivet i marts 2008.

Jeg skulle gerne begynde testeri'et engang imorgen (mandag) og jeg vil da berette om mine indtryk i denne blog. Jeg vil naturligvis også tage screenshots.

Jeg vil også svare på spørgsmål hvis nogen har noget på hjertet.


Beta'en er faktisk allerede startet her i torsdags. De indsluser de 1000 testere over 10 dage. Jeg er så planlagt til at komme ind i midten her imorgen. Det betyder også at det hold jeg oprindligt har sat er nok mere eller mindre taget! Der er jo kun 1 af hver spiller.


Betaen bruger p.t. FM07 7.0.2 databasen , så har kigget lidt rundt efter kompetente spiller til en forholdsvis lav løn.

I starten har man kun 100.000£ / ugen til lønninger for HELE holdet.

Hvis du har nogle forslag til nogen gode spillere så skriv endelig.


22-06-2007 - 10:23

Drama!


Dette må være det bedste 5-sekunders klip på youtube.08-06-2007 - 22:55

Blast from the past! (tegnefilm)Har uploaded nogle afsnit fra gamle tegnefilm til youtube m. danske stemmer.
Forhåbenlig kan det vække nogle minder hos jer som så nogle af dem, da i var nogle små bavianer.


Først starter vi med Cyborg 009, gammel anime serie fra 70-80'erne.
Afsnittet er delt op i 3, du kan finde de 2 andre derinde.Det lyder som om at 1 mand laver stemme til samtidlig figure i denne serie, ret spøjst.Og nu til min gamle favorit, Ducktales eller Rip Rap Rup på Eventyr som det jo hedder på dansk. Er kæmpe Onkel Joakim fan så var helt vild med denne serie fra 90'erne. B.la vil jeg rose musikken, jeg synes bare den er totalt i orden når man snakker tegnefilm !

Til sidst slutter vi af med Transformers. Har dog kun uploaded de første 10 minutter. Da jeg var ved at hente den fra VHS til PC fik jeg en fejl, blev sur og besluttede at stoppe. Har dog yderligere 30 minutter på PC'en men afsnittet slutter ikke der, den er vel godt og vel en time lang. Hvis der er stemning for det uploader jeg nok de næste 30 minutter engang jeg gider.


05-06-2007 - 10:40

Transformers: More than meets the eye !Det er efterhånden længe siden jeg rigtig har glædet mig til at komme i biografen, altså blive hyped over en film.

Den sidste var vist "War of the Worlds" men der blev jeg pænt skuffet, jeg ville se mere WAR og mindre FAMILIE problemer.


Men nu er jeg hyped igen over "Transformers" som har præmie her engang i juli.


Her er en ny klip hvor Optimus Prime slås mod en eller anden ond robot. Kort klip på 26 sekunder men stadigvæk AWESOME! jeg vil bare se mere! mere!
Gigant robotter der slås i befolket by og skaber kaos og total ødelæggelse overalt? Jow tak!


Savler allerede ved tanken om at se det på HD-DVD