Tzmir's blog
25-07-2007 - 01:31

Abe Joke

Så lige "The Man Show" på Zulu hvor jeg så denne abe joke.
Sgu funny nok :)
06-07-2007 - 10:52

Transformers ReviewVar inde at se filmen i onsdag, og i stedet for at skrive min egen review har jeg fundet en på youtube som jeg er rimlig enig i, så poster bare den her :)


04-07-2007 - 00:35

Status på Beef Jerky United


Så er der gået...ehm..noget tid?...siden jeg startede på FM Live betaen.

Ja, jeg kan squ ikke huske hverken tid eller sted når jeg spiller dette, det er delme noget af det mest afhængige stykke software jeg har prøvet længe.

Hvis man synes FM07 kunne stjæle tid fra en so vent til du prøver dette, det kommer til at koste mange ægteskaber/parforhold det er helt sikkert.

Anyways, min ranking er stadigvæk på de 60 stykker, og det er jeg godt tilfreds med. Jeg hopper op og ned som en yoyo imellem 20 og 100.

Mit hold er fuldstændig ændret siden den sidste squad screenshot som jeg postede sidst.


http://share.xboxlife.dk/show/mjkyzdvimdvhy2jhngfkzmnkodnjotnjmtjlmtjlzgi.jpg


Ramos er røget ud, kom i lidt penge problemer da jeg ikke anede helt hvordan økonomien virkede. Milito er "grå" det betyder jeg har lånt ham ud. Han er begyndt at blive doven han var SUPER for mig i starten, men nu gider han ikke socre så meget mere. Selv om han har en Ok statitisk på 45 mål i 89 kampe.
Regner med at sælge ham når Løvenkrands/Hunt er tilbage fra skade.

Hunt og Løvenkrands er nye folk, kan ikke vente med til de er klar igen. Har købt dem med rabat da de var langtidsskadet, så venter bare på de kan blive klar.


Henry er desuden latterlig god i FM Live. Han har p.t. 256 mål i 150 kampe. Fuldstændig vildt.