Tzmir's blog
26-05-2008 - 01:19

Air Soft Guns

Dengang jeg var en lille snotunge var jeg hel syg med soft guns. Men desværre kostede de mange penge, ALT for mange penge for mig. Jeg fik 25kr om ugen i lommepenge.

Så er en gun til 2-3.000kr var ren drømmetænkning.
Ikke desto mindre fik jeg skrabet 800kr sammen til en manuel soft gun(lade greb efter hver skud) som var noget billigere end de dyre fuldautomatiske.

Jeg valgte H&K G3A3 - Den ven var dog lige lovlig stor for en lille knægt, så jeg fortrød faktisk jeg ikke valgte en mindre maskinepistol.

Den ser sådan ud:
I torsdag valgte jeg dog så at gøre et et nyt soft gun indkøb for første gang i nok 10 år.

Jeg fandt ud af de faktisk laver dem i FULD metal nu om dage ,det er jo fedt! Det skal siges jeg primært synes Air Soft Guns er fede fordi de ligner the real deal, så jo mere metal jo bedre.

Jeg valgte så en M11A1 "Ingram" Full Metal fra en internet butik i Hong Kong.

Bestilte i torsdag og ifølge tracking har jeg den i hænderne imorgen. Pænt hurtige de FedEx folk. Overraskende billigt at sende en 2.5kg tung pakke med FedEx fra Hong Kong for kun små 150kr. Jeg sendte en  800g pakke med Postdanmark den anden dag til Odense for 70kr.

Så må jeg håbe den går igennem tolden.

Den drives på gas. Så den er både semi- og fuldautomatisk. Det bliver jo sjovt at dræbe nogle øldåser med den :)

13-05-2008 - 14:23

Isbjørne i Danmark?Min bror er lige hjemvendt fra Australien, hvor han tog dette billede i en Zoo.

WTF? Har delme ikke set nogle Isbjørne her i Holstebro området!

P.S: Lige inden jeg ville poste dette indlæg, tjekkede jeg lige wiki for at se om jeg tager fejl....og minsandten ikke om wiki også skriver der er Polar Bears i Danmark!! Men de mener altså bare Grønland, men da det høre under Danmark synes de nok det var klogest at skrive Danmark for at undgå forvirring...?

Da blev jeg da vist lige owned :)
07-05-2008 - 15:30

Kampvogn amok i San Diego


Nu kan man godt nok ikke styre tanks mere i GTA4 (æv) Det gør dog ikke den følgende video klip mindre rystende.

En ex-soldat har åbenbart relativt let fået adgang til en kampvogn, og derefter er der ellers gået "GTA" i ham. Han køre over flere biler, brandharner og reguleringslys.


Til sidst finder han vej til motorvejen og han er yderst tæt på at havne i banen med modkørende trafik. Kan ikke helt se om han stopper af sig selv eller køre fast imellem de 2 baner. Umiddelbart vil jeg tro han køre fast.

Politiet viser ingen nåde og skyder manden i hovedet da de får adgang til tanken.


03-05-2008 - 18:04

GTA 4 er en mord-simulator
Glenn Beck fra CNN Headline News advarer alverdens forældre om en frygtelig mord-simulator, som kan lære dit barn at dræbe ludere og politimænd.

Simulatoren går ved navnet Grand Theft Auto 4.