Niki Lauda DK's blog
13-09-2010 - 10:48

Gaming keder mig...

Jeg har spillet ivrigt i ca. 25 år. Det startede med Commodore 64 og jeg har siden da været igennem hele møllen med konsoller og lidt pc gaming. Ikke at jeg har ejet alle maskinerne, men jeg har spillet på stort set alle de populære og vil betegne mig selv som en gaming-veteran.

Jeg er nu 31 år, med rækkehus, kæreste og barn. Jeg har indenfor de sidste 3 års tid haft perioder hvor gaming har kedet mig, fordi det hele kører i ring igen og igen. Det eneste kick er når en ny konsol ser dagens lys og man lige skal prøve. Men hver gang så ryger man ind i den samme rytme og efter så mange års spilleri er det sgu alt for trivielt. Det fede ved Xbox 360 er helt klart onlinemulighederne. Men jeg synes ikke længere at der er nogle spil der fanger mig. Jeg har prøvet det hele hundrede gange før og god grafik er ikke længere nok til at holde mig fanget.

Så inden længe vil jeg derfor lukke et langt kapitel i mit liv, ved at sælge alt mit Xbox grej. Jeg har dog ikke tænkt mig at gå af med min Wii, fordi den er sjov at hive frem i venners lag i ny og næ. Men den er heller ikke en "rigtig" konsol. Nærmere et avanceret drikkespil eller noget i den stil :)

Men summa Summarum, så har det været rigtig fedt at have været med næsten fra starten. For der er sket utrolig meget siden 1985 hvor jeg fik min Commodore 64 med båndoptager. Hvis jeg skal nævne en favorit rent oplevelsesmæssigt op igennem tiden, så er Amiga 600 en klar vinder - og her er min favoritliste for de maskiner jeg selv har ejet, hvor 1 er den bedste:

1: Amiga 600 
2: Playstation - den første model
3: Xbox 360
4: Playstation 2
5: Xbox - den første model
6: Nintendo 64
7: Commodore 64
8: Wii
9: Gameboy
10: Amiga CD32
11: PC (som gamingmaskine)

Det er lidt svært at sætte det op på den måde, men jeg tror jeg har ramt nogenlunde rigtigt. Til sidst må jeg hellere nævne mit alltime yndlingsspil. Det er utrolig svært, men jeg må nok indrømme at Goldeneye til N64 havde alt et spil burde kunne tilbyde og det var klart forud for sin tid dengang. Så det må være min vinder.

Men nu må jeg hellere i gang med boremaskinen inden mine to yndlingspiger kommer hjem :)