Niki Lauda DK's blog
25-03-2008 - 15:40

SIAD - Lidt for ekstremt

Jeg har nu læst og hørt lidt mere om SIAD, siden mit sidste blogindlæg. Jeg er stort set enig i deres officielle meninger omkring muslimer og deres opførsel i Danmark. Men under overfladen lurer der lidt racisme og ekstremiteter, som jeg desværre ikke er enig i. Ærgeligt, for de har ellers fat i noget, som sagtens ville kunne gavne vores fremtidige generationer. Det kan jo bare ikke være rigtigt at vi som "indfødte" danskere skal tage hensyn til Islam alle vegne. Det er Islam som er "gæsten" og derfor skal de opføre sig derefter, frem for at forsøge at kapere "territorium" fra deres værter, som har givet dem et langt bedre liv end det de kom fra.

Men som sagt, så kan jeg ikke længere støtte SIAD's aktiviteter. Jeg håber dog at der opstår en tilsvarende forening, som ikke er racistisk, men som istedet kun er bekymret for de fremtidige generationers vilkår. For der er det det handler om for mig. Jeg kan ihvertfald tydeligt se, hvad det er der foregår rundt omkring og efter at jeg har fået et indblik i koranen og dens budskab, kan jeg ikke længere bare se på.


Det er jagtsæson i profetens navn og vi er byttet indtil videre - husk det !


12-03-2008 - 11:19

SIAD - Modstand nu !!!


Jeg har nu sendt en formular afsted, for at blive optaget i foreningen Stop Islamisering Af Danmark. Jeg har forinden læst lidt på siden omkring deres holdninger. Det som fik mig til en indmeldelse, er at foreningen er ikke-racistisk og ikke vil have personer med  f.eks. nazistiske synspunkter, som medlemmer. Nej det handler udelukkende om, at Islam skal ud af Danmark fordi religionen i sig selv er alt for kontroversiel overfor danske regler, værdier og normer.


Her er en lille hurtig liste over ting som jeg mener ikke hører hjemme i DK:


Koranen, fordi dens principper strider imod vores regler og skikke

Heroin (Det kommer primært fra Afghanistan via muslimske narkohandlere), Fordi det ødelægger de svage i vores samfund og fordi fortjenesten bliver brugt til terror i Allahs navn

Sharialovgivning, fordi Sharia er anti-demokratisk

Kønsdiskrimination. Kvinder skal være rene og uskyldige, så derfor er der en masse forbud specifikt til dem. - Det lyder som noget Hitler kunne have sagt


Det var lige nogle hurtige punkter, men jeg lover at jeg nok skal skrive mere om emnet i bloggen. Jeg skal bare lige lave noget research og få noget mere info om, hvad foreningen har tænkt sig at gøre rent politisk. Hvis det viser sig at foreningen i virkeligheden er racistisk og blot gemmer sig bag nogle pæne ord, på samme måde som Islamisk Trossamfund - Ja så melder jeg mig ud på stedet. Men jeg håber at dette er en forening som virkeligt handler ud fra sund fornuft og beskyttelse af vores samfund og arv.

Kig selv og bedøm:

http://www.siad.dk/index.php05-03-2008 - 17:23

Stormskade


Jeg er som bekendt flyttemand. Dagens opgave var, at tømme en studenterbolig pga. at taget var blæst af i stormen for nylig. Dog var loftpladerne inde i selve lejligheden stadig på plads, så lejlighederne ikke stod under åben himmel.

Det værste ved den her historie, er at det er sket før i den anden del af boligblokken, som er "L" formet. Dengang blev taget sat på og blev stormsikret, med ekstra skruer osv. Men det resterende tag, blev ikke stormsikret ??? Så nu er det "gamle" tag blæst af og skal bygges op igen.

Det er jo fuldstændig groteskt, at boligforeningen har sat folks liv på spil for at spare penge, ved kun at stormsikre det nye tag. Det burde give en kæmpe bøde !!!

Her er resultatet af deres nærighed:


Jeg må sgu sige, at jeg er rystet over at se, hvor slemt det kunne have gået hvis nogen havde gået nedenfor blokken.
02-03-2008 - 23:20

Er du idiot ?

 
Prøv at se hvor godt du klarer dig i den her test:
http://www.freewebarcade.com/game/the-idiot-test/