Niki Lauda DK's blog
20-05-2008 - 20:51

Cops 'n' Crooks ( GTA IV )


Jeg har nu spillet sammenlagt i omegnen af 15 timer. Sinlgeplayerdelen siger mig dog ikke så meget, da det jo bare er det samme om igen. Men multiplayer er jo simpelthen alt for fedt. YES !!!

Hvad angår Cops 'n' Crooks, så håber jeg at der kommer en opdatering hvor man spiller bedst ud af tre i stedet for kun to runder hver gang. Det er jo ikke sjovt at ende med en uafgjort. Men ellers har jeg intet at klage over og det må siges at være noget af en præstation, da jeg er en af hønisserne som har været igennem hele møllen siden C64 dagene og derfor ikke så nemt lader mig imponere.

Mit eneste virkelige alvorlige problem med spillet er, at jeg ikke er single og kan derfor ikke sidde fra morgen til aften og pløkke skrigende teenagere og andet skrævl fra gaden :D


PS. Hvornår får vi en Xboxlife GTA IV turnering ?
14-05-2008 - 10:38

JON


Nej-nej-nej og atter nej !!!

Jeg så et program om Jon i går aftes på flimmeren (på opfordring fra min bedre halvdel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Det er simpelthen årets dårligste tv program !!! HOLD DA KÆFT hvor er den dreng dog tumpet - og meget indelukket i sin egen lille verden. Han tror virkelig selv på at han er en dygtig sanger og kan ikke forstå hvorfor folk kaster øl, mønter og andet efter ham når han står på scenen og forsøger at lyde som en international popsanger. Han er uden for pædagogisk rækkevidde og må siges at være et tabt barn. Han forsøger hele tiden at overbevise seerne (og ham selv) om at han tænker kunstnerisk og kommer med nogle meget kiksede forsøg på at fortælle om sin "dybe" tankegang - NEJ JON, du har ikke en høj IQ og du er ikke specielt kreativ !

Det er nærmest pinligt at skulle have ham som landsmand på sit cv.

JON - vil du ikke godt komme ned derfra og få et kantinejob i kattegatcenteret i stedet for ? Der vil du passe meget bedre ind og ingen vil nogensinde komme ud i køkkenet og kaste beskidt bestik efter dig, medmindre du selvfølgelig går efter negativ opmærksomhed og spytter på servicen !?

PS. Jeg tror at hans forældre gav ham væk til de forkerte mennesker i sin tid.