Niki Lauda DK's blog
31-05-2007 - 20:00

Nyt rekordforsøg i en produktionsbil !!!


SSC Ultimate Aero TT har d. 22 maj kørt 241 Mph eller 385 km/t Men måtte stoppe ved ca. 71% "throttle" som de selv siger. De har en hjemmeside hvor der blandt andet er en video med deres forrige forsøg hvor de "kun" kom op på 230 MPH pga. sne på banen.

Bilen kan købes som almindelig gadebil med 1183 HK som standard !!!
Prisen er nok MEGET høj ?!

Check deres hjemmeside ud her http://www.sscautos.com/quest.phpDen er da fed. Gad vide om ikke den er i familie med Koenigsegg? Det er ihvertfald en svensker !!!
31-05-2007 - 13:11

Vedr. forslag om flere medlemmer !!!


Vi har diskuteret lidt frem og tilbage i XLR klanen og er nået frem til at vi IKKE lukker flere ind lige nu. En af grundende er at vi allerede er 14 medlemmer, hvilket betyder at der er 14 meninger om alt. Og lige nu er vi i startfasen hvor det hele skal bygges op. Det vil også betyde mere arbejde for klanlederen.

Vi tager det op igen på et tidspunkt, når spillet har været ude et godt stykke tid. Ikke mindst fordi at folk der melder sig til, så vil være sikre på at det er noget for dem. Men lige nu er der desværre lukket for nye medlemmer.

Men vi opfordrer til at der bliver startet en ny klan i stedet for. Det ville faktisk være fedt hvis det skete....

29-05-2007 - 23:41

XL RACING - Den nye XBL klan


Jep, som folk nok har set er der startet en ny klan som primært handler om bilspil. Vi er allerede godt i gang med at diskutere diverse ting ang. brug af assists, hvilket logo hvis skal have på bilerne og meget andet. Vores mål er at blive nogle fandens karle i Forza 2 og vi stiller med glæde op for Xboxlife.dk i fremtidige turneringer. Vi har fået et lukket forum herinde som fungerer som base for klanen.

Da der er flere som gerne vil være med, men som desværre ikke kan komme det pga. medlemsbegrænsning, vil jeg hermed opfordre de pågældende til at starte en rivalisende klan, så vi kan træne imod hinanden i ny og næ. Det gavner kun vores konkurrenceevner hvis det sker.

Jeg håber at få en masse fede løb med samtlige Forzainterreserede herinde i den nærmeste fremtid. For det spil kan kun blive supergodt online !

Her er lige en lille konstatering som jeg bliver nødt til at dele med folket:
BTW, så skifter jeg gamertag til STREET XLR i løbet af ugen......

06-05-2007 - 18:25

Dødsulykke i Gumball 3000


2 udenforstående personer er døde efter at deres bil blev påkørt af en Gumballdeltager. Læs mere Her http://www.thisislondon.co.uk/news/article-23395182-details/Gumball+racer+rearrested+at+airport+after+victim+No2+dies/article.do]HER
02-05-2007 - 20:34

Mere gøjl til min 206'er

Jeg har shoppet lidt på det sidste og her er billeder af hvad jeg har købt:

Sideblink
Tågelygte magen til den på billedet
Angeleyes forlygter som er lavet specielt til S16

Min bil er ved at være pimpet efterhånden. Jeg vil have sænkning inden længe og derefter smider jeg nogle billeder ind i bloggen.