Niki Lauda DK's blog
29-10-2007 - 11:03

Type R på gule plader (nu med video)
Honda i Danmark har i en periode puslet lidt med tanken om at bl.a. sælge de nye Civic'er på gule plader, for at øge salget. På Messecenter Herning her i weekenden offentligegjorde Honda så at det nu er en kendsgerning. Jeg var mest interesseret i Civic Type R med dens superfede 2.0 Vtec motor med 201 HK. Den fåes i 2 versioner, nemlig Type R og Type R plus.

Citat fra Hondas hjemmeside:
"Den største forskel på Type R Plus og den anden model er, at denne også er udstyret med bl.a. Xenon-lygter, lydanlæg med cd- og mp3-afspiller, regnsensorer, fartpilot samt 2-zoners klimaanlæg."

Priserne er attraktive må man sige:

Hvide plader:
Type R 350.000,-
Type R plus 397.000,-

Gule plader:
Type R 225.00,-
Type R plus 240.000,-

Der er kun to forskelle på gul- og hvidpladebilerne. Nemlig et trepersoners bagsæde i de dyre udgaver og en bundmåtte i de billige udgaver. Derudover har men selvfølgelig også et enormt bagagerum i gulpladebilerne, hvor der både er plads til ICE, kamphunde, bajere og fyldte bodybags :).

I morgen (Tirsdag), tager jeg ud og prøver en tur i den og den skal testes på den hårde måde da den netop er bygget til at blive kørt hårdt. Kvaliteten i kabinen er af høj standard og der er en god blandet stemning af luksus og ræs - nok mest ræs :D
 
Her får i lige at par billeder:Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her