RiLLeNXD's blog
24-01-2007 - 16:02

Et dejligt opkald.

Idag ringede en medarbejder fra microsoft og fortalte at en splinter ny xbox var på vej. Og den skulle være hos mig ca. mandag- tirsdag. Hold da kæft hvor er det bare godt! Nu har vi snart bøvlet med de fuckhoveder i snart mange måneder uden der skete noget nyt i sagen. Vi ringede til Microsoft danmark her i mandags, og spurgte om de ikke gad kigge på sagen. En flink mand var meget interresseret i at hjælpe os, og fortalte at han ville gøre så meget som muligt. Og det gjorde han sgu - en ny xbox på vej. Og et andet problem var; jeg havde sat gears of war i boxen, da den kom hjem, og da drevet begyndte at dreje rundt, sagde den en vildt mærkelig lyd. Da jeg tog spillet ud igen, lagde jeg mærke til at den havde lavet en dyb dyb, dyb dyb ridse hele vejen rundt om spillet. Nederen, men der bliver heldigvis sendt et nyt spil, sammen med boxen. Det sgu service (manglede også bare!)

Det bare lidt underligt, at man skal ringe til nogle der overhoved ikke har noget med xbox at gøre, før der sker noget. Microsoft-xbox/ support er virkelig ikke en skid værd.

Men okay, der er jo andre der har været heldige med at ringe til supporten, fået sendt den ind, og så kommet hjem 10 dage efter. Sååå heldig var jeg dog ikke. :/

Så hvis i skulle få problemer, kan i altid ringe til den danske microsoft support!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her