RiLLeNXD's blog
24-04-2007 - 19:03

P!|/|p M4 R!d3 !!!!

Yeah, det er et stykke tid siden, at jeg har skrevet i bloggen. Så nu kommer der sgu lige et nyt indlæg.

Et større projekt har været at lave anlæg i scooteren, og det er faktisk gået ret godt, og lyder faktisk også ret godt.

Her for i nogle billeder af det: 
 

- Forstærkeren og højttalerene er købt, og klar til at kobles sammen.


- Og igen.

Her er så en lille video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TlI6JH9tcu0[/youtube]

I får en video lidt sener, for jeg har lige uploadet den på youtube, og der går tid før man kan se den. So stay tuned folks!
12-04-2007 - 21:42
06-04-2007 - 21:25

Påske? - Jesus? - Passion of the christ!

Ja, det er jo påske, eller det ved jeg faktisk ikke om det er mere? Men påske forbinder jeg i hvert fald med jesus, yees, det gør alle jo. Men i påsken tænker jeg alligevel mere over gud, og hvem han egentlig var/(ER?!), fordi i sidste ende er det jo ret spændende.  

Jeg sad og så Passion of the christ igår, og hold da op hvor er den egentlig barsk. Man ser hvordan de syge romere pisker Jesus halv til døde. Og man ser hvordan han skal slæbe sit eget kors, hen til hans dødssted. Puha, det for én til at samle fødderne sammen, og bide sig selv i læben. Når kongen (?) spørger folket om Jesus skal løslades, eller dræbes, tænker man hele tiden; Yes, nu fik han en chance, og så kommer han nok til at leve videre. Men suk nej, vi kender jo hele historien i forvejen; Jesus bliver pisket, folket stemmer om at han skal korsfæstet.. - Og han bliver så korsfæstet. There's no way ouuut joe. Ellers ret god/ rørende film som jeg kan anbefale til alle.

Vi giver jo alle Jesus en lille bagtanke her til påske, og det er jo godt nok.

03-04-2007 - 18:52
Følg Xboxlife her