RiLLeNXD's blog
24-02-2007 - 16:34

Top 3 serier

Nu vil jeg sgu hoppe på blog-moden, top 3 listen, over de bedste serier.

#3:
Jeg fandt sgu ud af det, igår (onsdags!) Desperate Housewifes.

- Så fandt jeg ud af hvad der skulle ligge på 3. pladsen; desperate housewifes. Serien er fed, men ikke total fed. Det er ikke en serie man sidder og venter på, men hvis du ikke laver noget om onsdagen, og du har tv'et for dig selv, er det den du bare skal se!#2
The simpons!

- Simpelthen en af de mest geniale ''tegneserier'' der nogensinde er lavet. De er så fuckt'up sjove, at man bare ligger død af grin, over homers stupidhed, og Barts ''geniale'' ideer. Derfor ligger den Nr. 2 på min liste.


#1:
Prison break - NO NOBUNAGA!!!!! (youknow)

- Jeg har aldrig været god til at sætte mig ind i serier, der strækker sig i lang tid. Så det sagt. Indtil den dag, hvor Prison break rullede over skærmen; jeg var fanget! Den serie er den mest gennemtænkte, udspekulerede serie nogensinde. Hvert afsnit sidder du bare med hænderne hovedet og skriger: ''NO SCOFIELD!!!!!!!!!!'' ''WHY DID YOu DO THAT!?!'', men der er jo en bagtanke i alt det han laver, og det er det der gør serien så fed, og derfor den ender på en 1. plads.
21-02-2007 - 14:48

Biologi timerne.

Det er hvad vi bruger tiden paa i timerne. Enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=L4rdnSsOHz4
20-02-2007 - 16:31

Min mening om Resistance fall of man

Nu har jeg så spillet Resistance lidt, og vil fortælle lidt om det.

Du er hovedpersonen, Nathan hale som bliver sat på en mission der går ud på at stoppe den såkladte Chimera virus. Du befinder dig i england, den 11 juli 1951, hvor alt simpelthen ligner lort.

Gameplay
Hvis du har spillet FPS spil, på PS2'en, finder du hurtigt ud af, at styringen faktisk er nøjagtig den samme, og ligeså let at gå til. Du lærer lige hvor de forskellige knapper, og hvad de bruges til, og så er det bare derud af. Banerne er meget linære, dvs. du følger én bestemt vej, og kommer ud til en ''battlefield'' og så følger du én vej videre. Dét kan godt blive kedeligt, men heldigvis variere banerene med miljøerne, og det er ret fedt. I controlleren kan du godt mærke at rumble funktionen mangler. Det viker urealistisk når du plaffer en Chimera ned, og det føltes som om du skyder ud i den rene luft. Heldigvis er der da blodet, som flyver ud i store mængder når du skyder på dem, hvliket gør det en tand bedre. I den nye controller er der jo kommet ''tilt'' funktion. Den bruges dog ikke så meget, men når den bruges, foreksempel når er Chimera kommer farende hen imod dig, tager fat i dig, er du nød til at ryste controlleren helt vildt, så Nathan slår med sit gevær. Det virker ret godt.

                                     - ''Så er det bare om at ryste''

Grafik
Grafikken er flot, uden tvil. Den slår dog ikke det fremragende Gears of war på nogen måde, men flot er det. Monstrene er rigtig godt lavet, og man kan ikke andet end at være bange når en Chimera kommer løbende hen mod én, og du kan se froden løbe ud af dens mund, og den glatte, skinnende hud. What, det er da ikke et menneske?!
Mijøerne er også rigtig flotte. Det formår virkelig at skabe en dyster stemning over den by, du render rundt i. En fed ting i spillet er også, at hvis du feks. slår på et køleskab, så åbnes døren. Og hvis du skyder på en stols ryg, falder stolen også forover. Det virker rigtig realistisk, og en rigtig fed detalje i spillet.


                                   - ''ARGH, DIIIEEE MOTHHAA FUUCKER!!!''

Lyd
Lyden er fin. Ikke det vildeste. Når du kaster en granat, giver det bare et lille ''boom'' og ikke så meget mere. Det kunne de godt have gjort lidt mere ud af. Ellers er lyden god nok.


                                    - '' Ehm, it was'nt you i wanted to meet!''

Alt i alt
Alt i alt er det et godt spil, syntes jeg. I hvert fald en titlel man skal kigge nærmere på, når man er på udkig efter spil til sin PS3. Ét af de bedste til PS3 launchen.

Multiplayer har jeg desværre ikke fået kigget på, da den hele tiden siger ''connection failed'' og så hopper den bare ud af det. Jeg ved sgu ikke hvad der er galt, internet stikket er sat ind, og det hele.
19-02-2007 - 13:46

Resistance hjemme!

Så kom Resistance fall of man endelig ind af døren. Dejligt! Jeg vil nu sætte mig ind og spille det lidt, og så derefter opdatere bloggen med en ''lille' anmeldelse af spillet.

18-02-2007 - 16:50

Viva Pinata show

Her er et lille klip for Viva Pinata showet - ser ret grineren ud:

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=1VbV2Y_hPuo [/youtube]

Gal den er faktisk ret sjovt :D
17-02-2007 - 18:01

Ude er godt - men hjemme er bedst!

Så er jeg hjemme igen.

Jeg har været på en lille ''mini'' ferie i Jylland, i Blokhus. Det var egentlig meget hyggeligt og sådan noget, men to dage er sgu ikke nok. Vi nåede kun at være i badeland, og så gå en tur på den KÆMPE strand. Men det var også hyggeligt nok. Vi havde ellers planlagt at tage ud og ''BØF OG BOWL'' Meen, det blev ikke til noget, fordi vi fandt en restaurant der var skide god. mmmh.

Nu er jeg i hvert fald tilbage, skønt!

15-02-2007 - 01:01

Eternal sunshine of a spotless mind

Så fik jeg set aftens film, Eternal sunshine of a spotless mind, og må sige, jeg er godt nok imponeret over filmen, det var sgu en top film.

Båder Jim carrey, og den frække Kate winslet spiller deres roller utrolig godt i filmen. Vi er jo vant til at se Jim carrey i hans humoristiske hjørne, men denne gang viser han sig i hans seriøse, og det kan jeg godt lide for han gør det sgu godt. Kan ikke vente til filmen ''Nr. 23'' kommer i biograferne, hvor Jim carrey også spiller hoved rollen i en meget underlig film. 

                                                       

Jeg vil personligt give filmen, 5 ud af 6 Jim carrey hoveder da jeg syntes det var en utrolig god film, men lidt forvirrende nogle gange. Filmen kan ses af enhver Jim carrey lover:

\
14-02-2007 - 15:23

S: Xbox360 Harddisk

Har en splinter ny Xbox360 Harddisk liggende, jeg ikke rigtig bruger, fordi jeg har en anden en. Harddisken er åbnet og prøvet fem sekunder. Så den virker uden probs.

                                                            HBO: 400,-
12-02-2007 - 17:37

Motorstorm

Her er en lille video, hvor jeg spiller motorstorm med motion sensor slået til:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fw80bBD63s[/youtube]
- Det er fanme svært, som nok også kan ses i videoen!

Ellers så forventer Resistance fall of man i postkassen imorgen, og skriver nok en del om spillet, når jeg har fået spillet det. Glæder mig helt vildt til online delen. Så hvis der er andre herinde, der har en PS3, kan i bare adde mig som friend. Så kan vi lige få afprøvet online delen.
09-02-2007 - 16:59

pac!

                               

                                    2
Pac Amaru Skakur - I live eller ej?   

Det er denne mand vi taler om; Tupac Amaru shakur. Der er gået mange rygter efter hans tragiske ’’død’’ (stort spørgsmål!), om han virkelig er i live, eller om han er død. Det er op til jer, at tro på det jeg vil fortælle jer nu. Tupac ændrer sit navn til makaveli på hans sidst udgivne CD før hans død. Men mange ved dog ikke hvem Makaveli var, så nu vil jeg forklare jer det: Makaveli, eller som det nu staves korrekt; Machiavelli var en italiensk politiker/diplomat. For at undgå totur gik han under jorden i 10 år for at undgå hans fjender. I den tid han ’’skjulte sig’’ fortælles det at han skrev historier og lavede skuespil! Vil Tupac gøre det samme? Tupac havde jo selv mange fjender. Spørgsmålet er dog; vil han vender tilbage i år 2006?

 
Tupac’s lykketal var tallet 7. Så nu vil der komme noget med nogle 7 taller:

- 7 days theory (det var navnet på hans sidste album)

- Han blev erklæret død kl: 04.03 = 4+3=7

- I musik vidoen ’’I wonder if the heaven got a ghetto’’ går han ind af en dør, nr 7. Senere ser man også på et ur: 04.03 (det var jo der døden indtræf!) Man ser også en bil køre forbi med nummerpladen: 61671: 6+1= 7, 6+1= 7, 7+0=, 7.

- I filmen Gridlocked spiller tupac betjent, og man ser tydeligt på hans politiskilt at tallet 7 fremstår.

- Han lavede albummet ’’7 days theory’’ på lige præcis 7 dage.

- Tupac blev skudt den 7. september. 7 dage efter blev han erklæret død.

- Albummet ’’all eyez on me’’ blev lige præcis udgivet 7 måneder efter hans død.

- Tupac blev kun 25 år: 2+5= 7.

- Tupac blev født den 16 juni: 1+6= 7.

- Albummet ’’ R U still down’’ blev udgivet 25 november: 2+5= 7.

- I coveret på Makaveli 7 days theory står der ikke: Tupac R.I.P. der står blot: Exit Tupac, Enter Makaveli.

- Videon ’’I wonder if heaven got a ghetto’’ udspilles I en by som hedder Rukahs. Hvis du staver Rukahs bagfra vil det fore frem til dette: Shakur. Byen Rukahs findes ret faktisk, og her kommer noget endnu mere skummelt. Den populære TV kanal, MTV fik endag en mail hvori der står: ’’Did you think i die?’’ altså ’’Troede i jeg døde? Og den mail var sendt fra Rukash.

- Den bil Tupac blev skudt i forsvinder. Pludselig dukker bilen op på politi stationen, uden at blive undersøgt.

- Tupac blev brændt efter hans død. Dette er meget mærkeligt da hans mord overhoved ikke blev undersøgt + han fortalte sine nærmeste at han ville begraves. Hvorfor blev han så brændt?

- I musikvideon ’’I aint mad at cha’’ dør Tupac, og man ser at han er i himlen: Dette var også den sidste musikvideo under navnet tupac, herefter kom: ’’Toss It Up’’ under navnet Makaveli.

- Tupac havde ALTID skudsikker vest på. Men hvorfor i alverden havde han ikke det, den dag i las vegas da han blev skudt.

- I musik vidoen ’’Smile’’ ser man Tupac hænge på et kors. Til sidst i videon ser man at han går fri.

- Tupac bliver hele tiden ved med at udgive CD’er. Der udkommer ca. 1-2 nye CD’er om året. Hvor kommer alle de CD’er fra?

- Der blev aldrig afholdt en officiel begravelse for Tupac, den blev pludselig aflyst.

- Da tupac blev skudt var der ingen vidner der turde træde frem. Den eneste der turde var ’’Kadaffi’’ medlem af outlawz og blev fundet død i 1997.

- I sangen Life goes on rapper han om sin egen begravelse.

- Da 80% af alle folk ikke troede at han var død, blev der udgivet et billede fra obduktionsbordet på nettet. Dette billede kan sagtens være forfalsket ifølge billedeksperter. Obduktions rapporten var også fuld af fejl.-        ’’I’ve been shot and murdered , cant tell you how it happened word for word, but best believe that niggas gonna get what they deserve.

- Han rapper om at han er blevet dræbt, men kan ikke fortælle om det.-        ’’Blast me, but they didnt finish didn’t diminish my power so now I’m back to be a mothafuckin menace, they cowards, that’s why they tried to set me up, had bitch ass niggas on my team,  so indeed, they weet me up, BUT I’M BACK REINCARNATED.

- Han rapper om nogle der prøver at dræbe ham, men de gjorde ikke arbejdet færdigt. Og nu er han tilbage som en anden person, Makaveli måske?

- ’’Fuck ’em all who dont understand my plot to get richer .. Outlaw to the grave, a mothafuckin made nigga I got plan to get richer. Take my picture.

- Her rapper tupac om sin plan evt. at folk skulle tro at han var død, og på den måde tjener han endnu flere penge på at udgive CD’er og leve som en legende.

- ’’Fans cant understand my ghetto slang, so I evade and plot a plan, a life of better things..’’  Her rapper han igen om sin plan.

- ‘’I heard rumors I died, murdered in cold blood. Traumatized pictures of my final stages, you know mamma cried, but that was fiction, some cowards got the story twisted..’’
Læs den nu godt igennem.. Han rapper om folk der troede han var død, men det var ikke virkelighed.

- '’All for the street fame  on how to be manged, to plan shit, 6 months in advance to what we plotted, approved to go on swole and now I got it.. ‘’ Plottet han nævner IGEN!

- Det bringer os nu 3 spændende hovedpunkter:

1: Efter skud episoden i 94, hvor tupac blev skudt 5 fem gange, og en masse trusler blev det simpelthen for meget. Tupac fik ændret sit navn og iscenesætte sin egen død.

2: Som også nævnt i mange af hans numre, havde tupac planlagt et plot. Plottet gik ud på at   forsvinde og leve som en legende. Det er det han mener med: ’’My plot to get richer..’’ – at tjene på hans ’’død’’.  

3: Suge Knight  ejer af Death row records fik afvide at tupac ville lave sit eget pladeselskab, og dermed forlade deathrow records. Suge ville miste mange mange penge på det.. Og derfor lejede han folk til at dræbe Tupac, og derefter kunne han tjene penge på hans u udgivne materiale…

Efter jeg er stor fan af tupac syntes jeg det er meget spændende, alt det der er skrevet om ham.
07-02-2007 - 17:27

PSthree - you're here.

Så fik jeg endelig monsteret ind af døren. 7 store kilo ventede bare på at blive pakket op, og de blev de i en fart.

Selveste konsollen er rigtig flot, men lidt for stor. De kunne godt have tænkt lidt over størrelsen. Nå, menuen er også rigtig fed. Da jeg er vant til at spille PSP er det intet problem at finde rundt i den enkelte ps3 menu. Controlleren er rigtig fed, minder MEGET om ps2'ens, (underligt nok!) og så er den utrolig let. Alt i alt, en rigtig dejlig maskine.

Jeg fik to spil med i købet; Genji, og moblie suit gundam. Mobile suit gundam gider jeg overhovedet ikke bruge min tid på, da det er rettere sagt: pisse dårligt. Grafikken ligner lort, og det er ligesom om du styrer karakteren i hack (i forstå?) So, det lader vi ligge.

Derimod Genji fik jeg et helt andet indtryk af. Grafikken er alt for nice. Da man ser introen tænkte jeg; ''Ja, den er fin nok, men bare vent til ingame så sucks det!'' But hey, det beholdte sin flydende grafik, og jeg må sige det er flot og jeg er ganske imponeret over den grafik ps3'en leverer indtil videre.

Her er et par billeder af maskinen:

Videoer kommer senere! See ya.

EDIT: Her en en lille video, hvor jeg roder rundt i menuén :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OJzaIwfCJAs[/youtube]
05-02-2007 - 16:36

PS3, eller hvad?

Der dukker flere og flere annoncer op, hvori en ps3 sælges. Jeg overvejer rigtig meget at købe en, men ved sgu ikke om det er alle de penge værd. Jeg har jo en 360, og det siges de ikke er så forskellige hardware mæssigt.

Men der er jo nogle fede spil; Motorstorm, Resistance fall of et eller andet, og det kunne sgu være lidt nice at have sådan en ps3.

Hvad syntes i? Skal jeg købe den, eller skal jeg vente til den kommer til danmark og måske falder i pris?


Nok om det, jeg var til fest her i lørdags, og kom først i seng søndag morgen (10:00) Fik sovet hele 2 timer i søndags, og det var godt nok ikke meget. Er bare pisse træt nu, plus har en kæmpe hovedpine. Så jeg smutter tideligt i seng/efter prisonbreak :D

02-02-2007 - 17:00

Drums.

Han er syg:


Men jeg er sygere:

- Alt for lol :D
Følg Xboxlife her