RiLLeNXD's blog
28-06-2007 - 12:28

Nyttig viden om film!

Nyttig viden om film..

1. Det er nødvendigt at besøge en stripbar mindst én gang, i løbet af en hvilken som helst politiefterforskning.

2. Alle telefonnumre i USA begynder med cifrene 555.

3. Hvis du bliver jagtet gennem byen, vil du som regel altid kunne forsvinde i mængden i det forbipasserende byfestoptog.

4. Alle senge har specielle L-formede dyner, der når op til armhule-niveau på en kvinde, men kun op til livet på den mand der ligger ved siden afhende.

5. Alle kan med lethed lande et stort passagerfly, forudsat at der er en i kontroltårnet til at tale dig ned.

6. Læbestift smitter aldrig af - ikke engang selvom man er ude og dykke.

7. Uanset hvilken bygning du befinder dig i, er ventilationssystemet altid det perfekte gemmested. Ingen vil nogensinde tænke på at lede efter dig der og du kan herfra helt uden besvær bevæge dig til en hvilken som helst anden del af bygningen.

8. Du har meget store chancer for at overleve en hvilken som helst situation i en hvilken som helst krig, medmindre du begår den fejltagelse, at vise nogen et billede af din kæreste hjemmefra.

9. Hvis du skulle få lyst til at lade som om du er en tysk officer, er det ikke nødvendigt at kunne tale sproget. En tysk accent vil være tilstrækkelig.

10. Hvis din by er truet af en nært forestående naturkatastrofe eller et dræber-monster, vil borgmesterens første bekymring være, hvad det vil komme til at betyde for turistindtægterne eller hans kommende kunstudstilling.

11. Eifeltårnet kan ses fra et hvilket som helst vindue i Paris.

12. En mand kan undergå den værst tænkelige gennembankning uden overhovedet at vise tegn på smerte, men vil klynke når en kvinder forsøger at rense hans sår.

13. Hvis der er en stor flade af glas i nærheden, vil der helt sikkert inden længe blive smidt en person gennem den.

14. Politichefer er altid sorte.

15. Kig aldrig ned i din pung, når du betaler for taxaen. Tag blot en tilfældig seddel op og giv den til chaufføren. Det vil altid vise sig at være det korrekte beløb.

16. Køkkener har ikke lyskontakter. Når du går ud i et køkken om natten, skal du blot åbne køleskabsdøren og brug det lys i stedet.

17. Hvis kvinder opholder sig i et hjemsøgt hus, bør de altid undersøge underlige lyde, i deres mest afslørende undertøj.

18. Mødre laver rutinemæssigt morgenmad bestående af æg, bacon og vafler til sin familie hver morgen, selvom hendes mand og børn aldrig har tid til at spise det.

19. Biler der kører galt, vil næsten altid gå i brand.

20. Politichefen vil altid suspendere hans bedste kriminalbetjent - eller give ham 48 timer til at gøre sagen færdig.

21. En enkelt tændstik vil altid være rigeligt til at oplyse et lokale på størrelse med et mellemstort stadion.

22. Alle bomber er udstyret med en elektronisk nedtæller med store røde tal, så du ved, præcis hvornår den vil sprænge.

23. Det er altid muligt at parkere lige direkte uden for den bygning, du skal ind i.

24. En kriminalbetjent kan først opklare sagen, når han er blevet suspenderet fra tjenesten.

25. Det betyder intet, at du er i stort undertal i en slåskamp. Dine fjender vil tålmodigt vente og angribe dig en ad gangen, mens de danser truende rundt, indtil du har slået deres forgænger i jorden.

26. Alle udlændige foretrækker at tale engelsk med hinanden, selv når de er alene.

27. Alle låse kan dirkes op med et kreditkort eller en pap
01-06-2007 - 17:58

Sidste skole dag - Fantastisk!

Så skete dét! Endelig. Sidste skoledag, som jeg længe har ventet på kom.

Vi/jeg stod op kl. 6 om morgenen, for at gøre mig klar i tøjet, sminke osv. kl 7 hentede vi vores klasse lærer, og kørte hende i indkøbsvogn til skolen, hvor vi afholdte nogle kåringer. Det var faktisk røv sygt. Efter det, blev vi sat af ved skibberkroen i mullerup, hvor vi fik lov til at spise så meget morgenmad som muligt. Det var skide hyggeligt! Derefter blev vi sat af ved Frederikshøj, i slagelse, hvor der var musik og mulighed for at lege en masse sjove lege f.eks. det der sumobrydning, hvor man bliver iført en kæmpe ''frakke''. Det var fanme grineren! Efter Frederikshøj, gik vi hjem. JEG lagde mig i min seng, og stod op kl 17.00, for at tage ud til en af mine venner, for at grille med 7 andre venner. Også rigtig hyggeligt. Da vi havde grillet, blev vi picket up af en taxa som kørte os ud til fest lokalet ved stop 38 i slagelse, hvor vi holdte en stor afslutnings fest, for alle 9'ende klasser på Nymark skolen.

Rigtig rigtig hyggelig dag, men var bare pisse bombet, da jeg tog hjem fra festen halv 2.

- I må have jer en forsat hyggelig aften, gutter og gutinder!

Følg Xboxlife her