RiLLeNXD's blog
29-03-2007 - 14:50

Ny udstødning.

Fik lige sat ny udstødning på her igår. Den er blevet lidt hidsig må man sige:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uBOBTTnH2XM[/youtube]
20-03-2007 - 18:30

Non mobilo?!

Der er sgu sket noget idag, som virkelig bare pisser mig af! Jeg har mistet min mobil. :/

Jeg kom hjem fra skole, lagde tasken af og op op scooteren. Efter at have kørt lidt møder jeg en ven, og han spørger så om jeg ikke kan være sammen. Vi kører hjem til ham, og jeg sætter mig og tag min hånd ned til mobil lommen (HØJRE!!!!) og hvad er der så IKKE i den lomme? Min mobil :(
Vi tager så hele turen tilbage, og ser om vi kan finde noget. Men der var intet at finde. Vi prøvede også at ringe til telefonen, men der blev bare sagt; dette nr. eksisterer ikke mere!! FUCK YOU!!

Så nu er jeg på ud kig efter en ny mobil. Har kigget på en lille sag; nokia 5300 som faktisk opfylder de krav jeg ønsker. Så sådan en tror jeg jeg vil rende ud og købe.

Håber det bliver en bedre dag imorgen.. :'(
19-03-2007 - 18:38

Ny kategori - scooter!

Jeps, den nye kategori skulle jo komme på et tidspunkt; Min elskede scooter. Jeg har jo lige fået kørekort, og har derfor investeret i min storebrors scooter; PGO hot 50.

Her for i lige nogle billeder af dyret: (skal lige siges der sidder standard udstødning på, på billederne, men har skiftet til en Techno)Det var så det.
Der kommer nok en lille video sammenligning mellem standard udstødning VS. Techno.
16-03-2007 - 22:46

En historie - Fortsættelsen!

Og vi fortsætter hvor vi slap, her er fortsættelsen på den spændende historie:

.. RiLLeNXD som egentlig,


(Jeg vil selvfølgelig skrive hele historien ned, når i syntes det er iorden! :0)
15-03-2007 - 18:16

Drømme - ny kategori.

Har valgt at oprette en ny kategori som hedder drømme.

I kender det sikkert, vågner op, badet i sved, og ved faktisk ikke hvor man er. Er man vågen eller drømmer du stadig, er Marcus fenix stadig efter dig med sit maskingevær? Nogle gange ved man faktisk om det der er sket, i virkeligheden er en drøm, eller er det sket.

Her vil jeg så fortælle hvad jeg drømte i nat;
Jeg kunne se noget mørkeblåt, og så ligepludselig en væg, med lidt græs op af. Hvem den blå figur er, finder jeg først ud af, da han spæner hen mod væggen med græsset på. Og dér står han; Sonic! Står og gemmer sig for fjenderne. Han løber så frem for sit skjul, og så er det pludselig mig der for kontrollen over ham. Min team, som jeg faktisk ikke ved hvem var bekæmpede sig videre gennem flokken af fjender, og jeg bliver ved med at løbe. Jeg finder så ud af at jeg kan trykke ned, til side, osv og vælge forskellige våben. (kan i gætte hvad for et spil jeg/sonic var med i?) GEARS OF WAR!!! Jeg vælger så maskingeværet og skyder på alt der bevæger sig.
.. Og så kan jeg ikke huske mere. Ellers ret fed drøm, det var ligesom selv at være blå, og med i gears of war.

Men en af de allerbedste drømme er helt klart den, hvor du ligger i en seng/cykler på en cykel/står på en klippe, og falder ned. Det giver sådan en sus i kroppen, og når du rammen jorden giver det bare et kæmpe sæt i én. Det er helt klart vinderen!

Alt for drømmene idag. Jeg vil skrive flere indlæg en anden gang, hvis jeg skulle drømme noget spændende.
12-03-2007 - 18:47

Mission complete!

Knallert-kørekort bestået!


Så skal der edermame gøres uro i gaderne.. :)

07-03-2007 - 19:47

Knallertprøve

Jeg var så til min anden sidste knallert prøve idag, her kl halv 6. Vi tager så en tur op igennem byen, og gæt hvem der kommer til at køre forest?! MIG!! Lige den plads man mindst ventede sig, efter som turen foregik omkring i byen.

Nå, det går ellers meget fint, men på et tidspunkt siger læreren; ''Du fortsætter bare lige ud af vejen, Rico!'' Og så kommer der sådan en mærkeligt ''kryds'' hvis man kan kalde det, og hvad gør jeg:

Stort bifald til mig!
Heldigvis skete der ikke andet, end jeg kørte forkert. (blodpletten var bare et tegn for aggressioner. (; ) 

Så her på mandag er det den allesidste prøve, hvor vi også skal rundt og køre i byen. (GUD JEG BEDER DIG, JEG VIL IKKE FOREST!!!)
06-03-2007 - 15:23

..

- Jeg har fået en depression!


04-03-2007 - 16:20

En historie..

Istedet for at fylde forummet op, med en ligegyldig historie, vil jeg nu prøve at gøre det her inde i bloggen.

Det fungerer sådan her; Jeg starter med at skrive 3 ord, og så skriver den næste 3 ord, og sådan bliver det ved. Tilsidst har vi fået samlet en komisk/erotisk/klam historie, som jeg vil skrive herinde i bloggen. Faktisk ret sjovt. 

Jeg lægger ud med de første ord; 
..Der var engang..
01-03-2007 - 16:58

Jeg keder mig.

Ås rofred rah gej tegat tevitanitni lit ta evirks snælgab. ås sivh ud nak esæl davh gej revirks, ås re ud enredniv fa té srå tirf gurbrof fa regakgal.

... Break the code. And maybe you're the winner..
01-03-2007 - 07:24

.. Og så blev det marts.

Hold da kæft hvor går det egentlig stærkt.. Det er nu den første sommerdag! Og vi byder dig velkommen. :)

TEST:
**Alle brugere der kigger i min blog, skriv venligst 1,2,3, og så videre i kommentar.**

Følg Xboxlife her