RiLLeNXD's blog
02-02-2012 - 03:17

Hvor er mine sko?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VVJkKR6_Jbk[/youtube]


Vi brugte en times tid på at skyde nogle ligegyldige scener, og kom frem med dette. :-) Enjoy.

21-10-2010 - 13:20

Another one from RiLLeNXD

NU.. Tænkte jeg at det måske var på tide at lave et nyt blog indlæg. Det er jo efterhånden noget tid siden, jeg har gjort det.

- Tiden render fra mig syntes jeg. Om godt og vel 3 måneder runder jeg de 20 år, og om 1 måned er det jul. Jeg kan simpelthen ikke forstå det! Snart så ligger jeg i kisten...

I juli måned var jeg i Sunny beach sammen med min gode kammerat Simon, og det var sgu en kanon oplevelse. Vi hyggede os gevældigt. Jeg VAR ellers ikke typen der var til fest og farver, men tiden viste mig så et andet jeg. I har jo garanteret også set udsendelserne på TV3, der viser hvor heftigt det er der nede.

Da vi kom hjem fra Bulgaria, var det tid til at finde lidt arbejde. Simon, som arbejder på plejehjem, fortalte at de derude manglede personale så det var bare med at smutte derud, og ligge en ansøgning. Lod det egentlig bare fise ind gennem øret og ud af det andet, for at arbejde på plejehjem, det var da godt nok ikke lige mig.
Men så en dag, så fortæller Simon mig at lederen fra plejehjemmet havde spurgt ham, og han ikke havde en god kammerat der kunne tænke sig lidt arbejder. Det fortæller Simon mig så, og vi hopper op på Kilcyklerne og cykler ud til plejehjemmet.

Vi sætter os i en stor hall, hvor richard ragnvald synger for fuld udblæsning. Centerlederen kommer ud, og siger vi bare kan sætte os udenfor og ryge, da de lige har lidt travlt, men vil komme ud og hente mig når det er. Vi sætter os ud, ryger en smøg, og få min efter kommer lederen ud, og jeg giver pænt hånden og introducerer mig. Giver hende min ansøgning og hun skimter den lige igennem, og siger to sekunder.
Da hun så kommer tilbage igen spørger hun om jeg har mulighed for at rende på politistationen, og hente min straffeattest. (ÅÅHH nej!- Alle de år på min ulovlige scooter!!) Vi cykler på politistationen, får udleveret min straffe attest, og cykler derefter tilbage til plejehjemmet. Hun kalder mig ind på kontoret, og kigger på min straffeattest, og spørger så hvornår jeg har mulighed for at starte. ''Jamen jeg kan fra idag af.'' svarer jeg så. Hun siger så det først kan blive imorgen, da jeg lige skal have nogle introdage, for at komme ind i det hele på den bedste måde.

Så i dag er det lige præcis 4 måneder siden jeg startede derude, og er virkelig glad for jeg gjorde det, har nemlig fået afklaret nogle ting med mig selv om hvordan og hvorledes mit liv skal se ud.

P.S Er igang med at udanne mig som sygeplejerske..... Ja.... Det skal man høre meget for.


_______________________________________________________________________________________

Kiloerne... De hed sig engang 105 kilo. Idag siger vægten 85kg, og det er skønt. Hvilken livsglæde man ligepludselig for kastet i ansigtet.

UpToDatePic:

___________________________________________________________________________________________
Oooooooog så lige det sidste fra mig af idag.
Har aldrig nogensinde været vild med dukke-film af nogen art overhovedet, så derfor satte jeg mig en dag ned, og sætte Coraline på, bare lige for at se hvad det var for noget.
NØØØØØØØJ, hvor er den god! Har allerede set den 2 gange nu, og kunne sikkert godt sætte den på for 3. gang, for der er virkelig så mange små detaljer i den ''nuttede'' film..

En lille trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=yIdKHN1Bu0M


BYEEEEEE BYE!!!!!!
27-09-2008 - 23:56

Træning træning, thats the way it is.

Well.
Hej xboxlife. Det er nu ved at være en del år siden vi sidst sås.
Rimelig nederen.

I found the world, and goddamn its lovely!

Ej okay, stop prædiken.

Jeg har trænet i et år nu, hvilket faktisk er gået rimelig stærkt syntes jeg. Og resultaterne er på veeeeeeeeeeeeej. If you cant the pain, dont train!!!!!!!!!1 Muhaahha arnold, we love you MAN!20-04-2008 - 18:56

Mmmh ..- hehe, et år siden nu.
07-03-2008 - 23:09

Sælger Samsung SGH F300

Hej dudes.
Jeg sælger en Samsung SGH F300, i rigtig god stand.
Den fejler ikke noget, virker som farbriksny!
Der følger lader og headset med, til den.

Hvad vil i gi?


Følg Xboxlife her