Nerotana's blog
10-07-2012 - 22:05

Damn!

Hey peeps!
Så er jeg langt om længe tilbage efter små tre uger. Jeg beklager selvfølgelig ventetiden, men der er simpelthen sket så meget de sidste par uger. Virkelig meget!
Der har været eksamen, et brud med kæresten efter en uheldig episode og en en del studentergilder, en flytning til Aalborg 1/8 og har netop i dag fået arbejde hos Jysk Analyse, eller rettere sagt; Det er mig der kommer til at ringe og forstyrre netop dig i aftensmaden. Det har nok også været med til, at det ikke er gået op af bakke de sidste par uger, angående min motion og min vægt. Jeg har nemlig taget et helt kilo på siden sidst, og det skammer jeg mig så grusomt over. Jeg har heldigvis ferie nu, så der er en masse tid til at få rørt sig.

Men jeg må simpelthen se at få samlet min røv op, og komme i gang igen. Jeg har fundet et helt nyt løbeprogram, som jeg har tænkt mig at tage fra bunden, for at komme op i gear igen. Jeg har dog stadig haft nogle natlige gåture, og jeg har da også få gange lavet workouts herhjemme med forskellige øvelser, men det er jo bare ikke nok. Nu hvor jeg snart flytter til Aalborg, så må jeg se at komme i gang i de styrkecentre og få smidt en masse overflødigt fedt. Så hvis du har nogle tips til nogle træningsprogrammer, så smid dem endelig efter mig, jeg er ret nysgerrig i at se hvilke programmer der er. 

Det er pretty much det jeg har at skrive om den her gang. Det blev ikke den store lagkage, som det nok burde ha' været efter den længere pause fra bloggen. Vigtigst af alt, så har jeg det godt, trods alt. I må nyde jeres sommerferie derude, indtil vi ses næste Mandag. 

Auf wiedersehen skønne mennesker! 


Og jeg har faktisk en mindre tilføjelse til bloggen:
Jeg snakkede med min storebror, og han sagde at jeg skulle betragte bruddet med min kæreste som en ny begyndelse eftersom jeg netop har fået arbejde og lejlighed venter lige om hjørnet, og selvom det ikke er gået så fantastisk her på det sidste angående vægttabet, så skal jeg nok få det vendt.
Så nu er jeg for alvor parat til et helt nyt liv! Kom i gang Marcel, du kan jo sagtens!

 
15-06-2012 - 16:11

Så langt, så godt!

Heyo life'ere, så er det blogtid!

Hej folk. Atter en gang er det blevet tid til en opsummering af min uge. 
Jeg ved godt det er Tirsdag, og det også var således i sidste uge, men det er ikke ensbetydende med at det er den faste dag for blogs .
Desuden, så runder jeg de to måneder på Lørdag, men eftersom der er en større familiefest Lørdag, så får jeg ikke tid til at skrive om det før Mandag. 

Nå, lad os komme i gang!
Siden sidst er der endnu en gang er en fin andel af kilo røget af kroppen. Ikke lige så højt som sidst, men stadigvæk fremad! Vi er hermed nede på 110,6, og det vil sige at vi nu runder 6 kilo. Jeg er ret stolt over at jeg endnu ikke har haft nogen tilbagegang endnu i forløbet, og at der altså har været et par uger hvor vægten har stået stille, så resultatet er indre mindre end tilfredsstillende!

En anden større positiv ting jeg har oplevet i denne uge er en hjemmeside jeg har fået anbefalet. Siden hedder Fitocracy.com, og er en fantastisk motivations maskine! Siden er især god for en nørd som mig, da man på siden optjener point for hver gang man har lavet noget motion, og så kan stige i levels. Ikke nok med det, så er der forskellige challenges og quests som man kan udføre. Det fungerer utrolig godt, og jeg er blevet del af en god gruppe derinde, så jeg bare bliver motiveret yderligere!
F.eks. Fredag aften besluttede jeg mig for at gå en tur, bare lige ned til havet og tilbage igen. Jeg kunne mærke på min krop, at den vil meget mere end den mindre tur, så den valgte simpelthen at gå meget længere. Og i hvilket tempo. Jeg har aldrig gået så lang en distance så hurtigt. Min krop var nærmest som en maskine der havde overtaget min krop, og bare blev ved med at gå! Så i stedet for en tur på omkring de 2 kilometer, så blev det altså en tur på næsten 8 kilometer. En alt for lækker følelse bagefter! Og jeg er ret sikker på at det var pga. den førnævnte hjemmeside der motiverede kroppen endnu mere til at gå ekstra, så jeg kunne få nogle flere point! 

Det må hvis være de højdepunkterne i denne uge. Jeg er altid frisk på at svare på spørgsmål, hvis i vil vide noget mere osv., i skal i hvert fald ikke holde jer tilbage! 
Vi ses i næste uge herlige mennesker, og pas godt på jer selv indtil da!

-Marcel Dahl Nielsen, over and out!

Vi ses snart igen! Tak for den kæmpemæssige støtte herinde, det er simpelthen så lækkert! 
06-06-2012 - 21:42

Optur!

Hejsa igen Life'ere!
Lad mig starte med at sige, at jeg beklager rigtig, rigtig meget at jeg glemte at smide sidste uges blog op. Det er fuldstændig gået forbi mig. Håber stadig at i vil læse med! :)

Hejsa folk!
Der er nu passeret endnu en uge, og her kommer det nyeste eksemplar af min blog! Og jeg ved i har glædet jer, for sikke da en uge!
Lad os bare starte med den første optur: Vægten. For der er satme kommet fremskridt! Der er røget hele 1,6 kilo bare i denne uge, eller rettere sagt, forrige uge. Det er jo helt vildt. Ikke mindst fordi jeg faktisk troede at det ville gå knap så godt. Der har jo netop været marked, og der er blevet drukket igennem. Har ikke tal på hvor mange genstande jeg har fået, men det er en del. Og alkohol er ikke det sundeste i verdenen, det tror jeg godt at vi kan blive enige om. Ikke nok med det, så har kosten over weekenden heller ikke været noget sundhedsstyrelsen ville være særlig glad for. Så alt i alt er jeg glad og lykkelig over det fine resultat. 
Det skal dog siges at det kun var i weekenden at kosten har været sådan. For efter jeg begyndte at bruge madloggen, så er jeg blevet meget mere opmærksom på hvad jeg spiser og hvor meget maden egentlig feder, og hvor meget jeg må indtage i løbet af en dag. Så jeg tror at en del af succesen er madloggens skyld. 

En anden succes jeg oplevede i løbet er ugen er i forbindelse med mit løb. Jeg slog nemlig min rekord! Med hele 1 minut og 30 sekunder. Så jeg tager altså pt. 3 km på lidt over 20 minutter, hvilket jeg er ret stolt af. Det lyder måske ikke af så meget for nogen, men det er min egen lille personlige sejr og en lækker motivation. Så jeg er godt nok fit for fight nu! 

Den sidste optur fandt også sted i løbet af weekenden. Jeg fik nemlig at vide at man kunne se på mig at jeg havde tabt mig! Jeg har selv lagt lidt mærke til det, men synet kan sagtens bedrage når man ser det med egne øjne. Det er netop dette som gjorde at jeg startede den her blog, nemlig at få folk opmærksomme på mit vægttab, og rose mig (altså hvis der er en grund til det selvfølgelig), uden at jeg egentlig selv skulle bringe det på banen. Det var møghamrende fedt!

Så som i kan se, så har denne uge ikke været så tosset. Jeg er en glad herre for tiden! Og jeg er rigtig glad for min "fanskare", som der følger med hver eneste uge, og bruger deres dyrebare tid på at læse om mit lille liv. Mange mange tak! Også til jer som bare læser med i ny og næ, i skal da heller ikke snydes! 
Så ha' det dejligt indtil vi ses igen om en bette uge. 

-Mange dejlige hilsener fra Marcel! peace out 
24-05-2012 - 17:02

B.S ville være stolt!

Hejsa Life'ere! 
Da de sidste par dage er gået med analyse til et projekt på uni, så får jeg altså smidt min blog ind nu. Håber i forstår :)

Hejsa folk!
På trods af at det kun er 5 dage siden sidst, så er det gået pænt godt og med et helt okay resultat. Jeg glemte simpelthen at der var Mandag i morges, så jeg glemte alt om at smutte på vægten. Jeg har dog været på vægten efterfølgende, men jeg tjekker lige igen i morgen tidlig. Vægten stod i dag på 113,1 og det vil sige at der er røget 200 gram, men som sagt det kan sagtens være ændret i morgen tidlig. Til dem der kun læser herinde, så smider jeg lige en kommentar nede i feltet, så i også kan følge med, og ikke skal vente en hel uge på resultatet.

Siden sidst har det været lidt actionpacked. I Lørdags var jeg på øvelse med en god kammerat. Og hvilken øvelse.. Jeg skal lige love for det var hårdt. Klokken 9:00 ankom Jesper, som havde syet et program sammen, som jeg dog ikke måtte få at vide, og første punkt på dagordenen var en løbetur på 3km. Jeg er vandt til at løbe 3km, men jeg er kun vant til interval, så der kom masser af sved på panden, allerede halvvejs. Halvvejs var jeg faktisk ret ødelagt for at sige det mildt. Men(!) jeg havde ikke i sinde at give op, og selvom jeg ikke løb hele vejen, så pressede jeg alligevel mere end jeg troede jeg kunne. Dette var kun det første punkt. Det andet punkt var en styrketræning på omkring 40 minutter, hvor jeg fik trænet fire muskelgrupper. Altså det var da hårdt, men det var mere "afslappende", om man vil. Det har dog resulteret i en ufattelig øm krop de sidste to dage, men bestemt det værd! På vej til næste punkt kunne jeg godt mærke en anelse træthed, men var jeg stadig fit for fight! 
Og det skulle jeg så sandelig også være. Vi tog hen til en forhindringsbane ved Hvorup Kasserne. Der blev hoppet, kravlet i rør, løbet og formåede også at smadre mit skridt ved en træstamme. Jesus, det var hårdt! Altså ikke bare hårdt, men stadiet over. Jeg skulle kæmpe meget for at komme i mål, og glæden trådte frem. Glæden var dog ganske kort, for der ventede en omgang mere. Great. Nå, jeg måtte ganske simpelt bare finde mit gåpåmod frem, og så naile banen endnu en gang. Efter de 3 første forhindringer var jeg kvæstet. Virkelig, virkelig ødelagt. Jeg blev dog nødt til at forsætte, for det SKULLE jeg! Jeg tog et par forhindringer mere, og sprang over få stykker. Da der manglede to forhindringer kunne jeg sagtens ligge mig til at dø. Jeg valgte dog alternativet og fandt de sidste kræfter frem, og hoppede over 4 "hegn" i bedste Rambo-stil, og så skulle der bare løbes 50 meter mere. Det tog i virkeligheden ikke mere end 10-15 sekunder, men jeg følte at det varede 1-2 minutter. De sidste par skridt nåede over målstregen, og jeg smed mig i jorden og skreg så meget jeg nu kunne. Jeg klarede det fandme! Og uden at whine som en lille bitch.

Jeg fandt altså ud af, at min krop kan klare meget mere end man lige går og tror. Hvis sindet er med, så er man ustoppelig. En maskine som bare kan blive ved og ved. Lidt ala de der Duracell kaniner, som bare bliver ved. Det er bestemt noget jeg kan tage med mig senere!

Nå, men det var altså ikke den sidste øvelse. Vi kørte ind på en rasteplads, lige for at få noget frisk luft igennem et filter. Dog ud af det blå går Jesper amok og råber "PAK DIN TASKE, DER ER EN PICK-UP 1,5 KM HERFRA, DU HAR 20 MINUTTER, KOM AFSTED!". Det var pænt svært at tage seriøst, ikke mindst fordi det tager ingen tid at gå 1,5 km. Sjovt var det dog. 

Nu var der så frokost. Vi nappede os en bitte sandwich og nød den fine danske natur, og til min store overraskelse får jeg at vide at vi er færdige for i dag. Jeg havde af en eller anden grund fået den opfattelse at det noget der varede længere tid. Ikke desto mindre, så var det en rigtig god, og blandt de hårdeste dage i uendelige tider. 

Som overskriften siger: Så ville B.S være stolt af mig. Det er jeg ikke sekund i tvivl om. Og jeg ville få mere nature survival credit end Bubber. 

Jeg vil sige mange tak til Jesper for at bruge tid på denne tur. Det har været en fysisk hård dag, og jeg lærte at ordsproget "Hvor der er vilje, er der en vej" ikke er noget pis. Og hvis det ikke var for Jesper, så havde i fået en pænt kedelig blog. 

Tak hvis du har læst med helt hertil, jeg blev vist lidt opsat på at skrive om den fremragende og actionpackede tur. Jeg værdsætter jeres støtte og råd ufattelig meget. 

Ha' det godt til vi ses igen!
-Marcel Dahl Nielsen, over and out!

En opdatering på vægten, som bliver nævnt i bloggen: 113,1 var vægten såmænd også på dagen efter :)
Tak for du/i gider at læse med, i er en skøn folkegruppe, ingen tvivl om det!

-Jeres alles Nerotana 
17-05-2012 - 22:36

1.Måned overstået!

Hej kære Xboxlife folk!
Her kommer den blog som jeg skrev i går aftes. Grunden til at jeg skrev det i går frem for i Mandags er af den grund at det var i går at jeg havde været i gang i en måned. Derfor fandt jeg det passende at skrive i går :)
Here you go:

Hejsa folk!
Grunden til at bloggen først kommer frem i dag er fordi i dag, som titlen hentyder til, er det en måned siden jeg fyrede startskudet af. Så jeg fandt det lidt mere relevant at lave en blog i dag 

Lad os starte med vægten:
For en måned siden var min vægt på 116,2 kilo, og i dag kan jeg afsløre at min vægt er kommet ned på 113,3 kilo. Det vil sige, at jeg næsten har tabt mig 3 kilo på en måned, og selvom jeg ikke kom op på de 5 kilo som jeg havde sat som mål, så er jeg stadig en tilfreds herre.
Den her uge syntes jeg faktisk at det er gået bedre i forhold de sidste par uger, hvilken også kan ses på vægten. Jeg har holdt min kost på et fint niveau og motionen har været som den plejer. Jeg vil dog nævne at jeg måske i sidste uge havde mistet lidt gå-på-mod. Altså at jeg f.eks. laver om på mit mål i sidste øjeblik og faktisk ikke prøver at ramme målet. Jeg fik et velfortjent spark, og det var det jeg havde brug for. Jeg bliver nødt til at tro på mig selv ellers kommer det til at gå galt .

I den kommende uge kommer der til at ske lidt ting som ikke plejer at ske. En af mine fornemme venner har lokket mig til at tage på en eller anden tur. Jeg har ingen ide om hvad den indebærer, udover at jeg skal medbringe badetøj og mit A-Game. Det ser jeg ret meget frem til, og jeg er ikke et sekund i tvivl om det bliver hårdt, men uanset hvad det end er så vil jeg gøre alt for at for at komme igennem det! Det bliver godt.

Starten på det forløb er ikke helt gået som jeg havde forventet, men der var en masse man skulle vænne sig til, men jeg føler at det er ved at være ovre nu og jeg endelig kan komme ordentligt i gang. Nu er vægten heller ikke alt, for jeg kan bestemt mærke på mit løb at det bliver forbedret for hver gang jeg er ude og løbe, og følelsen at nå i mål er lige skøn hver gang. Og så er det i øvrigt en herlig start på dagen! Jeg har holdt min sodavandsgrænse for det meste, og det er jeg ret overrasket over. Før i tiden kunne jeg satens finde på at købe 3-5 2 liters om ugen (!), men ændringen til kun en halv liter om ugen har slet ikke været hård. Det havde jeg slet ikke forestillet mig at det kunne lade sig gøre så hurtigt!

Den næste måned skal jeg dog gøre noget mere ud af min styrketræning, for den har nærmest ikke været til stede i denne måned. Jeg kunne også sagtens se mig selv tage i svømmehallen på et tidspunkt, for det skulle meget gerne give godt. Jeg har egentlig heller ikke fået dyrket cyklingen så meget. 
Men som sagt, så har det været lidt af en omvæltning bare at skulle lave om på sin kost så meget, så det eneste jeg har kunne overskue til at starte med er altså løb. Jeg er dog så småt ved at vænne mig til forandringerne nu, så det er kun et spørgsmål om tid før det får et ordentligt spark!

Og stadigvæk får jeg ros og tips til alle mulige ting, og det værdsætter jeg. Mange, mange tak, og vi ses (allerede) igen på Mandag!

-Hilsen Marcel

 
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her