MrFregerslev's blog
15-06-2007 - 12:34

Månedens Flop/Hop Part. 2

Jeg har valgt at skrive tidligt i denne måned, fordi jeg allerde har fundet noget som uden tvivel ikke bliver over gået, denne måned ting er et Hop, altså noget godt:

Gamereactor n. 81

Gamereactor har lige preteret at lave dette års bedste spil magasin, hidtil. Det er virkeliget et godt bald Tanggaard og co. har lavet. Med både GTA IV (De har dog kun set det, men på den anden side er der heller ikke nogen andre på kloden ud over Rockstar games selv der har) beta test, Call of Duty 4 beta-test, ikke mindst den store overeakelse Kean and Lynch (Ved ikke hvordan man staver det), Overlord anmeldelse, DiRT anmeldelse, Forza Motorsport 2 anmeldelse, Ninja Gaiden Sigma anmedelse ( Fatter ikke hvorfor nogle er overasket over at det fik 9, det er jo et re-make af det fabelagtige Ninja Gaiden til xbox), og ikke mindst The Darkness anmeldelse som de første på kloden (dog er jeg liidt skuffet over det "kun" fik 8/10), og Jesper Nielsens over fede artikel om Halo , Den overfede BioShock artikel. Over nice blad

Men det allerbedste var, også den største overaskelse, at jeg har det brev med i. Dog ikke det bedste men .. Aligevel lille mig fra lille Viborg. Der blev jeg sku glædeligt overasket.

_NIELS THOMSEN !

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her