MrFregerslev's blog
26-08-2007 - 21:29

Preview: Medal of Honor: AirboneMarkedspladsen er Hot! - Eller er den Not?
Endnu en demo er kommet på vor' allesammens markedsplads, som vi vil elske i med, og i modgang. Ikke ?. Jeg mener bare, jeg er da ret glad for at vi har markedspladsen (+ anmeldere self.). På den måde har jeg i hvertfald undgåret et par store bommerter. F.kes. havde jeg regnet med at Hour of Victory ville være godt; Hvis der ikke var kommet nogen demo, og jeg ikke havde set nogle anmeldelser. Så ville jeg nok havde købt det.

Nu for vi jo også snart samme muglighed som allerede er i USA, nemlig at kunne leje film online. Det gør da heller ikke noget at de har haft det i, tjaa hvad er det efterhånden ? Et halvt år ? Så er der (self) også USA eksklusive demoer - Beautiful Katamari blandt andet. Urimeligt tænker du ? Ja, men så alligevel nej. Ser du, det du skal gøre er bare at finde en amerikansk person (som ikke allerede har et gamertag), finder hans adresse og du opretter et gamertag i hans navn. Du kan hermed spille Beautyful kartamari.Første indtryk: Dette er fedt, i 10 min. Efter det...

... Vil du opdage ting som: Det er alt alt for let, ligner Perfect Dark: Zero grafisk, topelig dum AI og genrealt kedeligt. Idén med MoH: Airborne er at du skal have føelsen af at være en rigtig soldat under anden verdenskrig. Du bliver derfor i starten briffet, om mission, i en real time gameplay scene – Det fungere, men er mest af alt irreterene.

 
Efter det får du lov til at vælge våben, der er meget få at vælge imellem. Men det er dog ikke et minus der siger det mindste i forhold til andre ting i denne demo. Derefter kommer der en loade screen, ikke særlig lang. Derefter er du klar til at springe ud fra en flyver – Jeg har prøvet at springe, nu 12 gange og hver gang står der at man lander forkert, meget irretrene. Medal og Honor: Airborne skuffer på det højeste.


I starten når du spiller Airborne, får du ”Wauw !” effecten, pga. De efter alt flotte effecter. Jeg havde rent faktisk ret store forventninger til Airborne, pga af diverse previews og videoer – som giver et helt tåpeligt godt indtryk af spillet. Somom det er anderledes, airborne er i bund og grund det samme lort som EA har smidt efter os siden drengene fra Infinity Ward gik fra for at lave Call of Duty. Jeg hørte i et interview at de ville lave noget nyskapende ? Det har er en sæk gammel lort IMO. Designet stinker og AI’en stinker

Lad os få én ting på det rene: Design mæssigt er Airborne lorte ringe. Du vil gå igennem huse der til forveksling ligner dem i Hour of Victory. Du vil opleve samme præcis samme hjørne to vidt forskellige steder i byen, du vil opleve at Airborne stinker. Teknisk inponere det heller ikke just. Teknisk minder Airborne uhyggeligt meget og Perfect Dark: Zero, som egenligt ikke var så ringe når man tænker på at det er et spil der udkom sammen med selve konsollen.

 

Men Airborne kommer over et halvtandet år efter. Det allerværste er nok AI’en som mest af alt minder om en flok høns med våben. Lidt dårligere end den i Perfect Dark: Zero, hvilket siger en del. Nøjj, hvor jeg dog hader spil som dette; udvikleren går ud og siger at det bliver game of the year, hvorefter de udsender en demo (for at få skuffelsen væk fra udgivelsen), som stinker over meget. Øv !


 

3 4 5

MoH: Airborne minder mest af alt om lort, men også om Perfect Dark: Zero.

 

22-08-2007 - 21:53

Need for Speed: Pro Street gameplay !@5&

Ohh My Mother Fuuucking Goooood, det ser feeed ud manner ! Eller ?


22-08-2007 - 17:11

Preview: skate.


Første 30min..
.. Vil du tænke at dette er det allerbedste spil nogensinde, men.. derefter tænker du på om hvornår der kommer en Tony Hwaks demo, fordi skate. stinker. Jeg havde meget små forventninger til skate.; Først blev jeg rigtig overasket over hvor sjovt det reelt er bare at køre rundt. At køre rundt og lave tricks var nok sjovt i... ca. 20-30 min. Så prøvede jeg nogle konkorrencer, hvor andre AI spillere også deltog, jeg blev ved med at køre ind i de andre. Det stank bare.

Det tog mig ca. 12 timer og 30 min at downloade lortet. Og i den tid kunne jeg jo ikke spille online. Jeg hader det her ! Jeg havde regnet med at det var en del sværer, hvilket jeg håpede på at ville blive en fordel. Men sådan er det ikke, det er simpelthen så fucking let. Det er ikke realistisk, overhoved. Og det er ikke urealistisk nok. Nøjj, hvor jeg glæder mig til Tony Hwak's: GG !Jeg vil dog gerne indrømme at skate. efter alt har et lille potiantiale, ihvertfald mere end jeg havde turde håbe. Det har et par øjeblike, hvor trick systemet fungere godt. Men sådan noget som det stinke kamera der er, forminsker den gode oplevelse en del. Okay, bare rolig alle skate. fans, der fik jeg jer ! fordi:

... Fuck det er fedt det her !
Jeg snød jer helle tiden, det er simpelthen genialt det her spil, ihvertfald demoen ! Jeg er ikke i tvivl om at dette bliver mindst lige så godt som Tony Hwak's selvom jeg nu også tror det bliver ganske fornuftigt. Efter du har vened dig til kontrollen i skate. så er det nok den bedste demo, eller ihvertfald en af dem.

Grafisk er skate. over dejligt, med sukker. Uhh, den park der er dejlig ^^. Det er detalje fyldt. Og en smule flottere end TH. Der er kun små problemer med tekturene her og der, men ellers en rigtig god grafik side, ind til nu. Sweeeet !Hvis vi skal snakke problemer så, kan vi heller ikke kommer uden om kamera vinklen, som godt kan drille lidt, AI virker ikke helt sharp og genralt mangler det lidt for rigtig at virke færdigt. Men hey, det er jo en demo. Jeg glæder mig nu stadig.

At the end of the day skate. is ...
- en solid spil oplevelse, som dog skal have rettet et par ting, før udgivelsen. Det bliver spænene og se, hvordan det fulde spil bliver modtaget. Ind til nu vil jeg give den en karrakter fra 1-5.

1  2  3    5

   
20-08-2007 - 18:41

Henry scorer ! i Fifa 07 :)

Jeg synes selv det er et ret godt mål jeg har pressteret :o ! Det var et mål til 0-1 kampen endte 1-5 ;D


18-08-2007 - 16:45

Sindsygt øjeblik i Crackdown

I må bærre over med billede kvaliteten. Det er taget med min mobil i minmal opløsning, selvom der er mulighed for større,,

Men det var et øjeblik hvor min storebror(merdistaneren eller gamertag: esben thomsen) spillede crackdown, til xbox360. Og satte spillet på pause - før han sæter spillet igang når han at opdage dette;

Et rocket launcer skub er ca. en halv meter fra at ramme ! Ohh My Fucking God !

06-08-2007 - 13:16

Boganmeldelse: Stormbreaker

Titel: Stormbreaker
Forfatter: Anthony Horowitz
Genre: Spion krimi

Første boganmeldelse, bestemt ikke sidste ...
Som jeg skrev i en anden blog, vil jeg nu til at anmelde ret mange medier. (Ink: Spil, Film, Musik, Gadgets og Bøger). Og hvis du er rigtig hurtig ved du nok også, at dette er min første boganmeldelse. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg virkelig ingen idé om hvorfor jeg anmelder så meget. Og bestemt ikke bøger, fordi ... Jeg er nok den mest anti-læsehest i Danmark. Jeg er 13 år og har kun læst ca. 5-6 hele bøger i mit liv.

Det afholder mig dog ikke fra, at love at der kommer flere boganmeldelser - fra mig. Jeg ved ikke hvor jeg får lysten fra, men én ting jeg kan sige med 100% sikkerhed er at lysten er der, lysten er der for mig, for at anmelde bøger, gadgets, spil o.s.v. ´I keep looking, for an answer, but never finding one´.

Det at anmelde en bog er også noget helt andet iforhold til f.kes. at anmelde et spil, en film, eller ... ja, alt andet end bøger. Det er for det første meget sværere, fordi du f.kes. ikke må afsløre, særlig meget af handlingen i den reelle bog. I bøger er det heller ikke (altid) bileder af, eventuelle. Hovedpersoner - Hvilket er et problem fordi, at alle ikke har samme opfattelse af den aktuelle person.

"Alex Rider - You're never to young to die..."
... står der på forsiden af bogen. Alex Rider, er navnet på vores hovedperson i Stormbreaker. Citatet "Alex Rider - You're never to young to die...", er et direkte citat fra bogen, jeg vil kun afslører at stedet, er et vigtigt sted I bogen. Skal jeg afsløre mere ?, jeg ved det, ærlig talt ikke. Jeg har ikke læst en eneste boganmeldelse før. Nå, ´I'll just do it my way ... anyway´

Jeg skal lige huske at nævne, at bogen er skrevet på engelsk. Hvilket er en vigtig faktor. Selvom jeg kun har læst, de 5-6 bøger (4-5 danske, 1 engelsk). Jeg sige med sikkerhed, at sproget i børgerne er bedst på engelsk. Anyway, tilbage til den reelle bog. Alex Rider er en dreng på 14 år. Han bor i London, i et hus med en banepige, som kaldes Jack, og hans onkel Ian Rider. Alex går tilmed i skole.

Vi starter ud midt om natten, vores hovedkarakter (Alex Rider) er vågen fordi han høre at der nogle der snakker. Han høre ikke det hele. Kun at hans onkel, Ian Rider, er død. Han når kun at høre at det har noget med en bilulykke at gøre, og at det nok er politimænd der snakker. Mere får han ikke fat i.

Næste dag bliver han hjemme, fra skole. Han skal til begravelse. Ved begravelsen opdager han en del mærkelige ting, bla. Har alle Ian Riders "venner", pistoler. Landet ligger sådan at Alex altid har fåret fortalt at Ian Rider var bankmand, hvilket gjorde at det for Alex var svært at forstå præcis hvorfor de gik rundt med pistoler.

Jeg havde det lidt svært med at beslutte mig om mere af handlingen skulle indgå i denne anmeldelse, men jeg kommet frem til at jeg ikke fortæller mere om handlingen, kun om sproget og så videre. Grunden ? Jo ser du... Den bedste ved at læse en bog, er spænding, mysterier o.s.v hvilket jeg godt kan afsløre at der er masser af i Stormbreaker. Derfor synes jeg det ville være ultra dumt at fortæller, særlig meget om handlingen, det ville ødelægge din evntuelle oplevelse med bogen. Og med mindre at jeg finder ud af at det er en mindre god måde at anmelde bøger på så bliver jeg ved sådan. Dog kan jeg godt afsløre lidt, jeg vil nu citere overskriften, på bagsiden af bogen (Hvilket jo ikke gør nogen forkæl): Meet Alex Rider, the reluctant teenage spy.

Det er jo godt altsammen, men. Hvor godt er den skrevet ?
Hvis jeg skulle sammenligne hvor godt en bog er skrevet med spilverdenen, kan jeg sammen ligne det med gameplay og grafik. I et spil er gameplay en blanding af en god historie, og ja godt gameplay (sådan som jeg ser det). Grafikken i et spil, er det der for dig til at sige wauw !, hvis altså det er flot grafik. Ved en bog tror jeg at, hvor godt den er skrevet, betyder mere end vi går og tror. Hvis en specifik bog er skrevet rigtig godt, tror jeg at det er dét der for en til at sige wauw !

Hvad jeg så mener med at det kan sammenlignes med gameplay, er nok primitivt. Altså, når du/jeg læser en bog, som ikke er skrevet godt, går det på en måde langsommere med at læse, fordi det ikke er helt så... genialt. Hvis en bog derimod er skrevet rigtig godt, så... bliver du, hvordan forklare jeg det ? Hmm... så bliver du.... Overrasket.

Hvad andgår Stormbreaker, så snakker vi en hel åbenbaring. Stormbreaker er simpelthen skrevet så godt at... Du vil sige wauw gange 10. Jeg ved godt at jeg ikke har så meget at sammenligne med men det siger jeg dig, rigtig godt skrevet. Hvilket som sagt gør en verden til foreskæl. Jeg kan kun sige læs den, og du vil forstå.

Lige tilsidst skal jeg lige skynde mig at sige at der vidst nok skulle være flere bøger med Alex Rider som hovedperson, hvilket jeg ikke kan fortælle om uden at afsløre handlingen i Stormbreaker. Så skal jeg også sige at min nedenstående karakterskala, aldrig må sammenlignes med 10 tals tabelen fordi, det giver det helt forkerte indtryk.

Konklusion

Den er skrevet Rigtig godt. Jeg tør godt at sige, med mine 5-6 bøger at det er den bedste.
Selve plottet er Også ganske fint, kunne godt være lidt mindre forventelig. Men alt i alt godt.

E E+ D D+ C C+ B B+ A A+

03-08-2007 - 17:14

Call of Duty 4

- Det andet bedste spilnogensinde, bliver det. Lige efter Halo 3. Hvorfor ? Se her;

   
Følg Xboxlife her