MrFregerslev's blog
11-07-2007 - 00:18
11-07-2007 - 00:01

Hide Park og Bornholm, here i come !

Godaften, derinde. Jeg vil gøre det kort denne gang, fordi ... det vil jeg. Jeg bil bare lige kort sige at jeg kort tid after jeg skriver denne blog tager på sommerferie hvorefter jeg kort tid efter kommer hjem igen.

Jeg skal først kort til Tyskland, hyggeligt sted (det mente jeg ikke). Kort i Hide Park (dbbuu, har sagt at det er sjovt, i hidepark), kort i Hamborg (en by, kort sagt dobbelt så stor som Kbh). Og tilsidst kort til Bornholm, sjovt.

Derfor har jeg kort taget et billede af mig selv, kort befanlet det, og til sidst kort tiladt mig at skrive på det. Så vil du kort se mig ?, det tror jeg ikke, men det for du dog i kort tid aligevel lov til.

Jeg skal dog kort imorgentidlig se Microsoftes pressekonforense kl. halv seks om morgen.Er jeg ikke PÆN gimmo =?
11-07-2007 - 00:00

Killzone 2 analyse

Ja, bare få dage før E3 starter, hvor Guerrilla Games har lovet at Killzone 2 bliver playable. Kommer dettte første in-game screenshot fra spillet.

Derfor har jeg lavet en lille analyse af det, ikke noget specielt, tog kun ca. 7 min at lave .. Om jeg synes det er flot ?, nej. Men kig nærmere på billedet.09-07-2007 - 02:09

Anmeldelse: FlatOut: Ultimate Carnage

Hvordan skal jeg beskrive FlatOut ? Hmm .. Død og ødelæggelse, nej vent !, der er ingen decideret død så .. Tjaa .. Finsk galehus, med god humor, er nok det tætteste jeg kommer. Men én ting jeg med sikkerhed kan sige er at det er godt - Bedre end FlatOut og FlatOut 2. Hvor meget det så end siger ...

Endnu en bane er vundet, en bane vundet efter ca. 10 mio forsøg, eller måske lidt overdreven, men hvis du nu fjerner seks nuller, og lægger en 15-20 til så er det ikke langt fra. Men hvad gør det når banerne er så geniale, som de er ? Og man efter alt bliver tilfreds, hvis det er ordet, hvis der overhoved findes ét ord der dækker. Og hvad gør det når grafikken er så pæn. Og selvfølgelig, hvad gør det når det efter alt er den bedste arkade ræser på Xbox 360 p.t. ? Ikke noget.

Flatout serien går tilbage til år 2004, hvor FlatOut udkom til Xbox, PlayStation 2 og PC. Man kan dårligt nok sige at spillet altid har været anmeldernes yndling, FlatOut spil har som standard altid fåret 7/10, i gennemsnit. Det samme er ca. Tilfældet ind til nu med FlatOut: UC. FlatOut spillene er vel lidt i stil med Burnout spillene, med twists som stunts osv .. FlatOut er udviklet af finske Bugbear Entertainment. Og FlatOut: Ultimate Carnage, som jeg anmelder, kommer eksklusivt til Xbox 360.

Der er 5 modes at snakke om; der er FlatOut mode, som er hvad der vil svare til en karriere-del normalt, med cups, timetrials, speciel-races. Så er der Carnage-mode, som så er alle stunts, derby (Death-match), og i det hele taget alt hvad der er useriøst, og i dette tilfælde hylemorsomt. Så er der Xboxlive-mode, som jo mærkeligt nok er online; Online fungere faktisk rigtig godt, det er tydeligt at Bugbear Entertainment, har gjorde meget ud af at lave en solid netkode, du kan både spille stunts, race, derby, og alle andre modes online. Og der er jo nærmest ingen andre spil, der styre SÅ meget online som FlatOut: UC, ihvertfald ikke bilspil, selv ikke Forza 2.

Så er der også hvad de kalder party-mode, som stortset er deres svar på offline multiplayer. Der er dog ikke tale og spilt-screen multiplayer, men derimod at lave stunts på skift, der fungere meget godt, og er også ret sjovt, så for mig er det lidt ligemeget om der er split-screen multiplayer. Jeg tror egentlig bare at det ville forvire, og frustrere hvis man delte skærmen op i to dele. Og tilsidst er der jo også single-race, som bare er et løb, stunts, derby race, timetrail ... Hvor du bare spiller, ingen cup, bare spiller.

Nu startede jeg jo med at skrive 'Bedre end FlatOut og FlatOut 2' mener jeg det ikke nødvendigvis på en god måde; Jeg mener slefølgelig at det er bedre en FlatOut og FlatOut 2, som jeg skriver. Men, jeg mener også at spil som f.kes. FlatOut, Need for Speed, Fifa, PES, GRAW osv mangler fornyelse, hver gang der kommer et nyt spil så er det bare det samme som sidste gang, bare med opdateret teknik. Ærgeligt. Det samme er sket med FlatOut - Ultimate Carnage er basalt det samme som FlatOut 2.5. Lidt lige som da man gik fra GRAW, til GRAW 2. Som GR skriver i deres GRAW 2 anmeldelse ' Der er mere tale om forbedringer, end tilføjelser' sådan har jeg det også lidt med FlatOut: Ultimate Carnage.

Grafisk er FlatOut: Ultimate Carnage helt fantastisk. Jeg vil allerede nu sige at det er det spil med den bedste anti-alias, til dato; Kniv skarpt. Og banedesignet ? - Det er aldrig set bedre, især når man tænker på de ret korte loadtider. Det eneste der holder FlatOut: Ultimate Carnage, fra at få 10/10 i grafik er de tiltider kiksede biler. Der er 5 kamara vinkler; 2 bag bilen et tæt og et lidt længere væk. 1 helt nede ved jorden. Og til sidst 2 fra kølleren, som egentlig fungere overaskende godt.

Soundtracket er ret kedeligt, som er typisk amerikansk rock, ukendt rock. Så, det har jeg ikke hørt så meget, det er derfor godt ar ddu bare kan sætte din egen yndlings plade på, hvilket jeg gjorde. Motor lydene inponere heller ikke, de lyder rustende, og i nogle tilfælde som en støvsuger (Mest hvad andgår hurtigere biler) Jeg føler dog ikke at det er et spil jeg vil tage frem igen, da jeg nu efter ca. 3 år er ved at være træt af FlatOut. Det skal også siges at spille af én eller anden mærkelig grund tiltider føles ufærdig.

Plus: Flot grafik. Solidt gameplay, hvilket inkludere ting som fantastisk fysik, og god AI. Intet mindre end genialt banedesign. Godt online spil. Langt. I det hele taget vil jeg sige at det er den allerbedste arkaderæcer til Xbox 360.

Minus: FlatOut har ikke rykket en meter siden sidst, eller det vil sige at der jo selvfølgelig er bedre grafik osv men selve førelsen af FlatOut er den samme som altid. Irretrende fysik fejl. Føles til tider ufærdigt.

Mr. Fregerslev's karrakter

Grafik: 9/10
Gameplay: 8/10
Holdbarhed: 8/10
Lyd: 6/10
Multiplayer: 9/10

OVER-ALL_ 8 ud af 10; Den bedste arkaderæser ind til nu ruller ind i 360'en ganske glimrende. Men, det er stadig det samme som FlatOut altid har været kendt for, bare bedre. Alt i alt, hvad man kunne forvente af et FlatOut spil til Xbox 360.


07-07-2007 - 16:31

Månedens Flop/Hop Part. 3

Så er det July, sommerferie og så viddere, jeg kommer nemlig også med en glædelig nyhed til Xbox 360 gamere. Se selv:

Virtua Fighter 5 til xbox 360 går Online !

Der har været en del rygter siden at Virtua Fighter 5 til xbox 360 blev annonceret. 'Vil der være online multiplayer, over xbox live ?'. Først var beskeden fra SEGA, 'Nej, det vil der ikke' men igår bekræftede SEGA så at der bestemt vil være online multiplayer over xbox live.

Og det er ikke det hele - Xbox 360 versionen, vil nemlig også inkludere det nyeste update i 'playmechanics' fra arkade versionen Og det mode der hedder Quest Mode, er også blevet forbedret, med flere CPU-modstandere, til at kæmpe imod, i samme mode vil der også komme flere objecter, samt støre og bedre 'customize your carrakter' del. Nye funktioner som leader-boards, trannings-indtillinger, græp og definsiv tranning.

Men den største, og bedste nyhed er nok det at man nu kan spille online-multiplayer One-on-One, med alle fra kolden, med 17 forskellige karraktere, osv ...


Klik her for at se nyheden for dig selv.

01-07-2007 - 14:58

The Nintendo car !

Idag da jeg legede lidt med Forza Motorsport 2, kom jeg på idén at lave en Nintendo bil, da jeg både har en DS og en Wii. Jeg tog, simpelthen, derefter dem oip ihånden og begyndte at lave mine biler.

Resultatet ?, på den ene side en et billede af min Wii, på den anden et billede af min DS. Se her:

Wii

DS

Det gik da meget godt ?

/MR. FREGERSLEVFølg Xboxlife her