MrFregerslev's blog
03-11-2007 - 08:46

det burde være ulovligt !...

... at lave noget der er SÅ flot !

       
31-10-2007 - 17:19

Hr Fregerslev anmelder: Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4 er ude, jeg har spillet det, nydt det. Men er alligevel en smule skuffet. Læs videre og forstå hvorfor ..

N
æsten 300 hundrede kilometer i timen, det regner. Hvor køre jeg ? Når ja, St. Peterburg. Her er godt nok flot. Man skulle næsten tro det var virkeligt ? Altså selvfølgelig hvis det ikke var for den dejlige motorcykel jeg køre på, den følles dog ikke helt så virkelig. Arkade agtig, men samtidig ekstrem sjov. Med et smil på læben vinker jeg efter mine konkurenter. Det er jo næsten helt perfekt, og så på en regnvejrsdag ? Men alligevel følles det som om jeg har prøvet det før ..

Det første du gør når kommer ind i spillet, er at du skal vælge om du vil være en mand eller en dame. Derefter spørger den om hvor du/din fiktionele karrakter kommer fra. Jeg lavede nogenlunde mig selv, der er ikke så meget at vælge imellem så det var nemt. Du for også lov at vælge (ud fra meget begrænsede indstillings muligheder) hvordan din dragt og hjelm skal se ud. Det er fint nok i forhold til at få lidt personlighed, men dog ikke noget man skal lægge vægt på.

Der er 4 singleplayer modes: Gotham Carrer, Arkade, Costom match og Timeattack. Gotham Carrer er spillets hoved singleplayer del. Meget forenklet går det ud på at du starter langt nede på en rang liste, følger en kalender med løbs datoer, og i målet på at komme op på første pladsen skal du vinde løb efter løb. Det er egenlig meget godt, og af en eller anden grund meget mere fængene end fx Forza Motorsport 2s tilsvarene del. Arkade delen er meget simpel, hvis man kender PGR 3s carrer del så ved man hvad det er. Gennemfør' en hel masse løb, det er arkade. Costom race siger lidt sig selv, det samme med timeatack.Når du køre, køre du efter en kalender. Et dejligt pust til PGR 3 carrer del ..

For at sige det groft så er der to sider af spillet: motorcykler og biler aka arkade og simulation. Fordi motorcyklerne er utrolig sjove at køre på, ja. Men de har bare ikke det der minder om realisme. Og desuden skal der alt for meget til før man på motorcyklen, falder af den. Og ja jeg ved godt at det er for at afbalancere spillet men, efter min meningen kunne det bare godt være gjorde på en bedre måde. Bilerne følles næsten som i spillets forgænger, Project Gotham Racing 3. Hvilket betyder at de følles rigtig gode, styringen er næsten perfekt. Hvad kan jeg sige ? Bizarre har gjorde det umulige, de har skapt den perfekte balance mellem simulation og arkade .. respekt.

Lige fra menuerne med regnvejer på skærmen og pæne motorcykler i baggrunden, til det enorm friske soundtack gør at Project Gotham Racing er en meget stilfuld omgang. I hvertfald efter min mening. Soundtracket er nok det bedste overhoved til et spil nogensinde, så er det sagt. Udover at der er utrolig mange numre, så går de også lige fra Mozart til hård metal. Ros, ros og atter ros til Bizarre ..

Grafikken er som udgangspunkt ekstrem pæn, flotte vejereffekter, flotte biler, uhyggelig realistiske omgivelser .. ja fantastisk. Jeg var på forhånd klar til at give det ti i grafik, ud fra videoerne. Men ak, det blev til et ni tal. Hvorfor ? Det lyder måske ligegyldigt, men her er det alt andet: Når du ser fra første persons synsvinklen ved motorcykler er der én meget irreterene grafik fejl. Fejlen er at på det spejl/glas der er på mange af motorcyklerne er der nogle mærkelige hvide nuancer .. Det lyder måske ikke som verdens undergang. Men med resten af den grafiske side, ødelægger det bare lidt momentet af "perfektion". Ærgerligt.

Project Gotham Racing 4 er et ret langt spil, jeg brugte hele efterårsferien, hvor jeg ikke lavede så meget end at spillet det. Og der var jeg ikke engang færdig, så ca. 2 uger hvor du spiller regelmæssigt. Og skal også med det samme siges at det er en rigtig god karriere del. Udover det er der jo selvfølgelig multiplayer delen af spillet. Som også er meget forbedret siden sidste år: Der er alle de gamemods du kan drømme om, det har nu matchmaking (som i Halo 3). Hvilket betyder at du kan spille ranked match sammen med dine venner, hvis man har Halo 3 (eller 2) ved man helt hvordan det er. Desuden har de nu en utrolig god webside der hedder pgrnations.com , hvor man ligesom i Forza Motorsport 2 og Halo 3 kan hente sine billeder, og tjekke sine stats. Godt.

Alt i alt er Project Gotham Racing 4 et helt igennem bund solidt spil, som måske egenlig bare bygger videre på sin foregænger men alligevel formår at gøre lidt nyt. Det er utrolig flot og rigtig langt. Det er utrolig sjovt, men alligevel alvorligt. Det er utrolig god arkade ræs, men alligevel også en god simulator. Nej vent, det er bare den perfekte blanding.

Plus: "Hvad kan jeg sige ? Bizarre har gjorde det umulige, de har skapt den perfekte balance mellem simulation og arkade .. respekt". Der er godt med biler. Rigtig god hjemmeside. Sublim styring. Det bedste soundtrack nogensinde til et spil, med alt fra Mozart til Kaiser Chiefs og helt til god Techno/Dance, genialt. Og oven i det hele er spillet (næsten) altid helt igennem blødene smukt

Minus: Der er ikke nogle store nyheder, ikke at jeg er sure på dem på grund af det -de er ikke de eneste (*host* Forza Motorsport 2). Dumme grafik fejl. Og så er der kun én Harley ..

Gameplay: 9/10
Grafik: 9/10
Lyd: 10/10
Holdbarhed: 9/10

 Overall: 9/10
- Bizarre perfektionere genren fuldstændig med et brag af et racer spil. Linien mellem arkade og simulation er endelig fuldendt. Det ligner bare lidt for meget alle andre racing spil hvad andgår strukturen. Et helt igennem fantastisk spil.

01-09-2007 - 21:52

Brothers in Arms - GC 07 gameplay (opdateret)

Årbenbart virkede det andet ikke så i får bare et link.

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/100886.html?playlist=featured
26-08-2007 - 21:29

Preview: Medal of Honor: AirboneMarkedspladsen er Hot! - Eller er den Not?
Endnu en demo er kommet på vor' allesammens markedsplads, som vi vil elske i med, og i modgang. Ikke ?. Jeg mener bare, jeg er da ret glad for at vi har markedspladsen (+ anmeldere self.). På den måde har jeg i hvertfald undgåret et par store bommerter. F.kes. havde jeg regnet med at Hour of Victory ville være godt; Hvis der ikke var kommet nogen demo, og jeg ikke havde set nogle anmeldelser. Så ville jeg nok havde købt det.

Nu for vi jo også snart samme muglighed som allerede er i USA, nemlig at kunne leje film online. Det gør da heller ikke noget at de har haft det i, tjaa hvad er det efterhånden ? Et halvt år ? Så er der (self) også USA eksklusive demoer - Beautiful Katamari blandt andet. Urimeligt tænker du ? Ja, men så alligevel nej. Ser du, det du skal gøre er bare at finde en amerikansk person (som ikke allerede har et gamertag), finder hans adresse og du opretter et gamertag i hans navn. Du kan hermed spille Beautyful kartamari.Første indtryk: Dette er fedt, i 10 min. Efter det...

... Vil du opdage ting som: Det er alt alt for let, ligner Perfect Dark: Zero grafisk, topelig dum AI og genrealt kedeligt. Idén med MoH: Airborne er at du skal have føelsen af at være en rigtig soldat under anden verdenskrig. Du bliver derfor i starten briffet, om mission, i en real time gameplay scene – Det fungere, men er mest af alt irreterene.

 
Efter det får du lov til at vælge våben, der er meget få at vælge imellem. Men det er dog ikke et minus der siger det mindste i forhold til andre ting i denne demo. Derefter kommer der en loade screen, ikke særlig lang. Derefter er du klar til at springe ud fra en flyver – Jeg har prøvet at springe, nu 12 gange og hver gang står der at man lander forkert, meget irretrene. Medal og Honor: Airborne skuffer på det højeste.


I starten når du spiller Airborne, får du ”Wauw !” effecten, pga. De efter alt flotte effecter. Jeg havde rent faktisk ret store forventninger til Airborne, pga af diverse previews og videoer – som giver et helt tåpeligt godt indtryk af spillet. Somom det er anderledes, airborne er i bund og grund det samme lort som EA har smidt efter os siden drengene fra Infinity Ward gik fra for at lave Call of Duty. Jeg hørte i et interview at de ville lave noget nyskapende ? Det har er en sæk gammel lort IMO. Designet stinker og AI’en stinker

Lad os få én ting på det rene: Design mæssigt er Airborne lorte ringe. Du vil gå igennem huse der til forveksling ligner dem i Hour of Victory. Du vil opleve samme præcis samme hjørne to vidt forskellige steder i byen, du vil opleve at Airborne stinker. Teknisk inponere det heller ikke just. Teknisk minder Airborne uhyggeligt meget og Perfect Dark: Zero, som egenligt ikke var så ringe når man tænker på at det er et spil der udkom sammen med selve konsollen.

 

Men Airborne kommer over et halvtandet år efter. Det allerværste er nok AI’en som mest af alt minder om en flok høns med våben. Lidt dårligere end den i Perfect Dark: Zero, hvilket siger en del. Nøjj, hvor jeg dog hader spil som dette; udvikleren går ud og siger at det bliver game of the year, hvorefter de udsender en demo (for at få skuffelsen væk fra udgivelsen), som stinker over meget. Øv !


 

3 4 5

MoH: Airborne minder mest af alt om lort, men også om Perfect Dark: Zero.

 

22-08-2007 - 21:53

Need for Speed: Pro Street gameplay !@5&

Ohh My Mother Fuuucking Goooood, det ser feeed ud manner ! Eller ?


Følg Xboxlife her