MrFregerslev's blog
21-06-2007 - 18:48
16-06-2007 - 01:45

Anmeldelse: Forza Motorsport 2

Jeg har selv nok skabt meget hype om Forza Motorsport 2, ikke kun for mig selv. Men jeg har også været ude og sige, ja du ved hvor godt det bliver, hvor stort det bliver ... Men blev det virkelig så godt ? lever det virkelig op til de forventninger som, rigtig mange har efter det første, og fantasiske Forza Motorsport ? Well, vi for at se.

Normale mennesker vælger ikke selv hvor de kommer fra, men i dette tilfælde fik jeg nu alligevel mugligheden. Asien, Nord Amerika eller Europa... hvad jeg valgte ?, først valgte jeg Asien - Men det gik jeg hurtigt fra igen. Fordi grunden til at jeg oprindeligt valgte Asien var på grund af et par biler som jeg gerne ville have, eller faktisk kun én. Nemlig en Honda race-type R, som jeg havde set i en præsentation af spillet. Nu er jeg dog tilbage på rette spor - har slettet hvad der skulle slettes, og har nu valgt at være Europarer. Min første bil var en Audi TT, jeg havde i starten selv en del imod denne bil fordi jeg syntes den måske var en lille smule tam - Men efter at have prøvekørt alle biler lidt kom jeg nu alligevel frem til denne bil. Lige nu ligger på min sprit nye Audi TT's køller med 146 Km/t og er på ved ind i første sving .. Og øhhh, Shit ! (CUT). (insert x-theme here)

De første 2 timer brugte jeg på at lære systemet at kende, og at male min første biler (ja, først fra Asien og derefter fra Europa). Jeg må indrømme at i starten, var jeg ikke helt så god til at male mine biller som jeg hade håbet på. Allerførst ville jeg male Mr. Incridible fra De Utrolige, det gik fuldstændig galt. Derefter prøvede jeg at lave nogle remakes af biler jeg lavede i Forza Motorsport til den gamle xbox, det gik heller ikke særligt godt. Men efter at have mallet hvad der vel har været ca. 5 uduelige biller lykkedes det mig (efter min mening) at lave en virkelig fed bil. På den bil er der lige nu ca. 950 lag af forskellige former. Det resulterede i en blomster udgave af Renault Clio. Jeg er selv meget stolt:

' Min første rigtig flotte bil '

At spille selve spillet er lidt en blandet fornøjelse, eller det vil sige at hvis du køre med samme bil klasse og så videre som de andre på banen, så er det rimeligt nok. Men, landet ligger nu en gang sådan at alle normale mennesker gerne vil vinde. Så det store problem er nu bare at hvis du opgradere din bil rigtigt så er det nemt at vinde ligemeget hvad. Derfor er Forza Motorsport desværre meget ubalanceret. Hvilket hiver gameplay karakteren lidt ned ad bakken. Jeg husker selv at jeg overhoved ikke kunne komme fordi et løb i starten, men efter så at have brugt ca. 50. 000 cr på at upgradere min bil - jeg vandt med lethed.

Grafikken har fået kritik rundt omkring i verden. Jeg vil nok bare kalde den mærkelig, fordi hvis du køre den rigtige bil på det rigtige sted så er det virkelig pænt, men hvis du derimod køre med den forkerte bil på det forkerte sted tænker du med det samme ' Tog jeg ikke forza motorsport 2 i ?, dette ligner et'ern ' - Nej, hvad jeg her prøver at sige er at den grafik motor Forza Motorsport 2 køre på har visse svagheder og fordelle, f.eks.. Vis du køre en Ford focus på banen Speedway er det virkeligt et grimt spil, som du bare vil glemme. Men hvis du så køre en Honda Integra Type-R på banen Sebring er det virkelig et spil hvor du kan sige at det er en current-gen titel.

Men hvis jeg skal sige noget om den grafiske side i Forza Motorsport 2 er det at den er meget steril og ren, hvilket både er godt og dårligt. Det er godt fordi det forøger den grafiske realisme i spillet, og dårligt fordi det til tider gør Forza Motorsport 2 decideret grimt. Grafikken er meget anderledes end i et spil som f. eks. Colin McRae: DiRT. DiRT er meget beskidt, mens Forza 2 er ekstremt rent. Som sagt på godt og ondt.

Man kan sagtens høre at Turn 10 har gjorde meget ud af lyden i FM 2. Som Tanggård selv siger i GR's video anmeldelse, har de jo simpelthen optaget lyden fra billerne. Det skal lige siges at jeg aldrig har hørt nogen rigtig racerbil i virkeligheden. Men det lyder stadig meget overbevisnede. Musikken er rigtig god, imodsætning til det første spil, som havde det værste soundtrack nogensinde, det er der nu lavet om på til 2'ern som indeholder et virkeligt godt og bredt soundtrack.

Forza Motorsport 2 er fuldt til randen med indhold. Både on og offline. Selve singel player delen tager vel en 70-100 timer at gennemføre alt efter hvor lang tid du bruger på at male og opgradere din bil. Der er virkelig mange turneringer, som tiltider også virker ret uoverskueligt. Og så efter de der 70-100 timers single player, kan du give dig i kast med spillet enorme online del, som er helt igennem fantastisk - Fuldt med mugligheder: Auction House som simpelt nok er et auctions hus hvor du kan købe og sælger biler (en dejlig service), alle slags løb fra A-Z, Tuneringer, ja du kan endda give en bil i gave til dine venner fra xbox live. Genialt

AI'en har man rundt omkring i verden været ret uenige om, fordi den er meget aggressiv. Mange kan lide den mens andre synes at den er lige i overkanten. Jeg holder mig personligt til den sidste gruppe. Jeg mener bare, på grund af den AI gør det at din mindste fejl bliver straffet på den hårdeste metode - f. eks. hvis du bare glemmer at bremse lidt for lidt i et sving bliver du skubbet ud af banen med det samme.

Udover career mode er der Arkade-race, Timetrial, og free Run. Arkade -race går ud gå at du tager en specifik bane og køre med den bil du har lyst til, med modstandere. Time-trial' s går ud på at du får en specifik bil og en specifik bane, hvor efter du så skal slå en specifik tid, og til sidst Free Run går ud på at du tager hvilken som helst bil med hvilken som helst bane og så derefter bare køre der ud ad, uden modstandere.

Forza Motorsport 2 er den p.t. bedste racing sim på marked, ingen tvivl og det. Men det mangler ligesom noget fornyelse - Fordi på mange måder ligner det Forza Motorsport 1 med ny grafik og en ny online del men ellers det samme. Men hvis du aldrig spillede Forza Motorsport 1 så er det ned og købe 2'ern ved den lokale spil pusher nu. Fordi ellers går du jo klip af 360'ens bedste bilspil hidtil.


Min karakter-bedømmelse:

+'er
* Fantastisk lyd
* Bedste online del hidtil i et racing spil, gode inovationer, med f.eks. auctionhouse og turneringer
* Meget at gå til
* God understøttelse af det uofficielle racing wheel
* Gode opgraderings/customization mugligheder
* God damage model
* Glimrende bilfysik
* Realistisk grafik, og tiltider utrolig flot grafik ...


-'er
* ... Der også til tider for dig til at tænke over om det ikke var Forza 1 du satte i din 360
* Ekstremt ubalanceret
* Intet cockpit kamara
* Til tider fustrende aggressiv AI
* Stor mangel på nytænkning, singelplayer mæssigt, generalt inden for bilspil hvilket også inkluderer FM 2

Gameplay: 8/10
Grafik: 8/10
Lyd: 9/10
Multiplayer: 10/10
Holdbarhed: 9/10

OVER-ALL: 8.9/10

Kommentér
15-06-2007 - 12:34

Månedens Flop/Hop Part. 2

Jeg har valgt at skrive tidligt i denne måned, fordi jeg allerde har fundet noget som uden tvivel ikke bliver over gået, denne måned ting er et Hop, altså noget godt:

Gamereactor n. 81

Gamereactor har lige preteret at lave dette års bedste spil magasin, hidtil. Det er virkeliget et godt bald Tanggaard og co. har lavet. Med både GTA IV (De har dog kun set det, men på den anden side er der heller ikke nogen andre på kloden ud over Rockstar games selv der har) beta test, Call of Duty 4 beta-test, ikke mindst den store overeakelse Kean and Lynch (Ved ikke hvordan man staver det), Overlord anmeldelse, DiRT anmeldelse, Forza Motorsport 2 anmeldelse, Ninja Gaiden Sigma anmedelse ( Fatter ikke hvorfor nogle er overasket over at det fik 9, det er jo et re-make af det fabelagtige Ninja Gaiden til xbox), og ikke mindst The Darkness anmeldelse som de første på kloden (dog er jeg liidt skuffet over det "kun" fik 8/10), og Jesper Nielsens over fede artikel om Halo , Den overfede BioShock artikel. Over nice blad

Men det allerbedste var, også den største overaskelse, at jeg har det brev med i. Dog ikke det bedste men .. Aligevel lille mig fra lille Viborg. Der blev jeg sku glædeligt overasket.

_NIELS THOMSEN !

02-06-2007 - 04:26

Anmeldelse: Table Tennis

Rockstar Table Tennis, ja det hedder det. Og sørme os, det er et Bord Tennis spil. F*** det lyder kedeligt tænker du, men Nej. Der tager du meget, meget fejl, eller det var måske lidt at overdrive, 'you will see"

Jeg har spillet Table Tennis meget, og Tjaa .. Måske også lidt for meget. Lige siden jeg fik min storebror overtalt til at inistere i det, er jeg blevet mere og mere forelsket i dette pragt spil.

Spillet handler jo om at spille Bord Tennis, og ja det er faktisk så enkelt som det lyder. Du har, som altid, fire knapper A, B, X og Y. A er "Forwad spin", altså at bolden skruer frem ad, og gør så at man får mere fart i bolden. B er "Right Spin" som jo betyder højre skruet, hvilket er meget smart fordi B sidder i side at controllern, og det gør mærkeligt nok at bolden går mere til højre end den ellers ville. X er omvendt af B, nemlig "Left Spin", hvor bolden skruer til venstre. Og til sidst er der Y som er Back Spin, som kan få bolden til at bremse eller stoppe helt op til tider. Man kan dog også bruge den højre analog til dette, F.kes. Svare B til at du drejer den til højre. På den venstre analog til at gå frem og tilbage, og fra side til side. Der er jo nok ikke så meget at sige andet end det fungere.

Table Tennis spillet har, edenligt en lidt mærkelig, eller sjov, historie. Fordi .. det var jo edenligt ikke meningen at spillet skulle komme ud, nej det var meningen at Rockstar Games skulle teste hvad de kunne med maskinnen. Men så fandt de ud af at det jo var ganske godt, og hvem gider ikke lige tjene et par millioner exstra ? Det ville Rockstar games selfølgelig også. Nå, tilbage til selve spillet. Fordi Table Tennis er et rigtig godt spil. Ingen tvil om det, men det store minus i spillet er nok, den ralativt store mangel på muligheder. Ikke at det er uforståligt, nej. Fordi den jo som sagt var et spil for at teste maskinen. Men det er nu stadig et minus. Multipayern er bestemt underholdene, i spillet. Om det så er online eller normal multipalyer en mod en på maskinen. Der er dog ikke så mange der spiller det online, men det er stadig sjovt. Det lacker lidt for tit.

Når du begynder rigtig at spille det så indser du også lidt hvorfor, det ikke blev et så stort hit. Der er ikke den strore vifte at mugligheder; Der er multiplayer some er både online og offline - Multiplayer delen er nok det sjoveste i Rockstar Table Tennis, fordi .. hvor sjovt er det at side alene og spille en Japaner mod en Franskmand ? Fint, Men hvor sjovt er det tilgændæld at spille en Japaner mod en Franskmand hvor en af dine venner er franskmand ? Rigtig fedt. Der er også singleplayer i spillet, som stortset går ud på at vinde tuneringer. Som delles op i fire sværhedsgrader: Amatur, Rookie, Pro og All-star. Og til sidst en ganske almindelig Arcade-mode. Der er jo som sårdan ikke nogle mangler der. Men ! Hvor der tilgændgæld mangler noget er steder som Karrakter arsenalet, Baner, " create-a-character ", næsten ingen tøj varriation, og til sidst ingen "rigtige" bord-tennis spillere. Spillet er også ret nemt at blive træt af.

Grafisk vil jeg kalde Table Tennis for fantasisk, og det første ord at sige må være: "SVED !" fordi det er virkelig en inponernde. Helt seriøst ritig god sved effect. Alt andet i spillet er også rigtig flot, f,kes. Nettet er skarp som en kniv, selve battetets reflektioner ligner real-life, karrakternes animationer er perfecte - alt er godt her. Phyciken er også ganske god når man spiller. Man kan rent faktisk se hvordan tøjet bevæger sig når man går fra side til side. Lyd mæssigt er det lidt en skuffelse, hvilket helt sikkert er fordi de ikke har gjorde så sindsygt meget ud af spillet.


Et sted hvor spillet både fejler og misser er ved holdbarheden. Fordi, Table tennis er virkelig kedeligt efter en måned eller to hvis du bare spiller single player. Fordi for det første er det ikke særligt langt (jeg vil skyde på en 3-4 timer på Pro) og så er der også jeg lidt for dårlig Ai, som til tider er lige lovlig akrasiv, og derfor som sagt kedeligt efter hånden. Men hvis du derimod spiller multiplayer kan blive ved med at tage det frem en del gange. Især online hvor det godt kan lacke lidt men stadig er måske nok et af de bedste online spil til xbox 360.

+'er
- Fantastisk grafik
- Godt, og simpelt gameplay
- Rigtig god online del
- Og i det hele taget det bedste bord tennis spil på markedet

-'er
- Halv dårlig Ai
- Intet create-a-character
- Dårlig lyd
- Alt for kort single player del.

Mr. Fregerslev's karrakter:

Grafik: 9/10
Gameplay: 8/10
Lyd: 6/10
Holdbarhed: 7/10

Over-all: 7.8 ud af 10

/MrFregerslev


 

 


Følg Xboxlife her