MrFregerslev's blog
31-05-2007 - 21:25

" Så varmer vi op Drenge ! "

Nu kommer tiden hvor vi glæder os, tiden hor vi altid er glade. Fordi der altid vil komme noget nyt og spænende.

Der er mange spil som vi kan vendte os af, i den kommende tid - Du kan jo bare kigge et par dage frem, så har vi jo The Darkness, Shadowrun, DiRT og ikke mindst Forza Motorsport 2.

Det er nu vi begynder at glæde os - Og det er vel også en af de bedste faser af spil ? Det synes jeg da ihvertafld. Jeg siger ikke at hype altid er det bedste når spillet endeligt udkommer men.

Tiden op til et spil er virkelig noget af det bedste, eller værste. Når det er det bedste er det fordi at du går at snakker om det evt. spiller demo'er - Altså virkelig at "Varme op". Men derimod når det er dårligt er det når skuffelsen falder ind, når man tænker "Det går da fuldstændig galt dette her !". Skuffelsen følte jeg idag ved Hour of Victory demo'en.

Hour of Victory demo er virkelig ringe - da jeg spillede den følte jeg lidt at vende tilbage til Perfect Dark Zero. Styrringen er fuldståndig identisk med den i Dark Zero, og som i Perfect Dark zero er banerne også kedelige men våbendene flotte. Og allerdårligst var Ai'en - Som er virkelig virkeæog ringe. Ligesom i perfect dark zero kan du stille dig op lige foran en modstander uden han styder før der er gået 5 sek ! Virkelig dårligt.

Let's look on the bright side. Okay, en god ting i dag var tilgændæld at jeg fandt mit gamle Forza Motorsport frem til den gamle xbox. Og jeg må sige ´Det blæser mig sku stadig fuldstændig væk´. Det er virkelig godt. Jeg må sige at jeg rent faktisk var ved at tvile på hvorfor jeg selv havde udrobt det til verdens bedste spil. Men f*** hvor er det godt. I dette tilfælde er det bedst at sige med billeder såå .. Kig godt efter. ~

- " Så varmer vi op Drenge ! "

 

*** Audi TT ***


LÆK MÆRKE TIL ´MR. F´ MÆRKET ! - So nice


*** Some old car ;P ***


13


Alt mit gemte spil var blevet slettet da jeg idag ville spille Forza Motorsport igen. Men det vidste sig så at værre en ganske fin ting - Fordi jeg havde edenligt bare tænkt mig at køre, men nu da alt var slettet besluttede jeg mig at male de biller man for efter to løb.

Uber Forza Motorsport Skillz !
´Synes i ikke ?`

31-05-2007 - 18:15

- " Nu med uden ! "

Landet ligger nu en gang sådan at IGN lige har lavet et Hands-on Preview af Guitar Hero III - Og det ser rigtig godt ud.

Nå, mange af jeg undre jer nok lidt over titlen. Men det hænger skam bare sammen med den glædelige nyhed om at Guitar Hero III guitar controllern kommer uden ledning - Ikke at jeg ikke havde regnet med det, men det er nu glædeligt aligevel.

Men det er nu ikke kun ledningen som er ændret. Selve guitaren er også ret meget anderledes - På den gode måde. Nu ligner den lidt sådan en Les Paul guitar


Kan man andet end at glæde sig ?, Tjaa .. Svaret er vel nok Nej. Så de var da en ganske god nyhed i dag - Ovenpå sådan noget lort som Hour of Victory.


/MrFregerslev


29-05-2007 - 14:30

DiRT demo - a Good run

Yes yes. folkens, her er en lille gameplay video jeg har lavet. Det er mig selv der køre - Enjoy./MrFregerslev

Køre jeg ikke godt ?
29-05-2007 - 14:02

Dejlige spil minder Part. 1

Ja, jeg ved godt at det er lavet før.. Men jeg laver nu dette blog aligevel. Hvert afsnit kommer til at handle om hvert spil.


Tekken 3

Jeg har aldrig selv haft en PsOne, men da jeg var lille (4-6 år), og jeg var ovre hos en af mine venner, som havde en far der var spil-intresseret, så blev der gammet .. Det kan jeg sige dig. Og 90% af gangene var der dømt Tekken 3. Det er bare et genialt spil intet mindre. Jeg husker tydeligt karrakterene, der var Poul der kunne lave et "slag" som man mistede alt sit liv af, og Eddie som var sådan en Danser som ku' lave nogle virkelig Dirty Moves, Og ham der politimanden .. Øhh ja ham kan jeg ikke huske så fandens godt, Og så min "yndling" Lau, Han der ku' lave som nogle salto'er, han er bare total yndlings karrakter. Og så var der han Dragen, der kunne spyde ild, og flyve, og ham der manden med det mærkelige skæk som havde stød og var Lau's far, og ham den næst sidste mand i "historien" i spillet som nok vil svare til Master Chif i DoA. Og der er mange mange flere som jeg også husker.... Men jeg gider ikke til at skrive dem alle. Jeg kan også huske at man var virkelig hard-core hvis man var god, en anden ting var også de der minigames som f.x Volly ball, og Øhh ja ( ka ik li husk fler )
Det spil betyder hvertfald en del for mig. Så det var nok godt nok at starte ud med.

/MrFregerslev

26-05-2007 - 03:48

Demo Preview: Colin McRae: DiRT

Dette bliver et kort perview, bygget over den offentlige demo som alle kan spille (aktså self. Kun hvis du har en PC eller 360).

 

Jeg havde ikke forventet mig det helt vilde fra DiRT, selvom jeg nok var en af dem som ventet mest af det. I går da den demo’en kom på Xbox live Marketplace havde jeg en del besvær med at downloade den, hvilket der også var mange andre der havde. Problemet gik ganske enkelt ud på at den lige pludselig stoppede med at downloade, ved mig var det omstrent sådan her: 10 min – 11 % 20 min – 16 % 1 Time – 16 % 2 timer – 16 % o.s.v ..

 

Der er 2 demo’er af Colin McRae: DiRT. En til PC og en til xbox 360, men ikke til Playstation 3. Jeg har selv spillet 360 demo’en og ikke PC demo’en, og kan derfor kun udtale mig omkringen indholdet i PC demo’en og ikke gameplay. Men landet ligger nu en gang sådan at PC demo’en og 360 demo’en ikke er helt ens. Fordi i PC udgaven er der nemlig noget online i hvilket der ikke er i 360 udgaven. PC gamer for derfor dog ikke nytte af bjærgbanen som der er i 360 demo’en.

 

Og jeg må starte med at sige " Ohh My God ! " For det er virkelig flot. Der er sikkert mange af jer som læser/har læst Skou’s indlæg om DiRT, og han siger ” Ganske vidst synes jeg ikke at omgivelserne er specielt flotte ” Der er jeg lodret uenig ! Altså det er ligefør jeg tror han har fåret en meget, MEGET tidlig udgave ... Fordi DiRT er virkelig´, virkelig flot.
Gameplay:

Gameplay’et er rigtig godt i DiRT må jeg sige. Jeg blev personligt lidt skuffet over Forza 2 demo’en så det er rigtig dejligt at prøve et spil som virkelig overasker og ikke skuffer overhoved. Fra det moment du trykker på speedern til at jeg er, godt på vej ned af et bjærg er ikke lang hvis du ikke tager dig sammen når du køre. Fordi, DiRT er en simulator, mens den stadig skal være for alle. Og det gør DiRT helt perfect.

Der er ikke længere tale om fart her, nej. Vi har her at gøre med noget helt helt andet som overgår alt andet inden for genre’en. Alt er perfect her. Hvis du kan forestille dig bare at køre alt hvad du kan op ad et bjærg , og det er bare SÅ fedt .. Så ved du nu hvordan det er at spille Colin McRae: DiRT.Det er simpelthen bare så fedt at lave et perfect sving og vinde, og du føller bare virkelig at du er der.


Grafik og Lyd:

 

Altså du kan jo allerede se det fra første gang du sætter dine ben indenfor i det hidtil flottsete Menu system nogen sinde i et spil. Så er stilen lige som sat, fordi sådan er det også i resten af Demo’en. Colin McRae: DiRT er virkelig virkelig noget for sig selv hvad andgår grafik.

 

Lige fra støv til de mindste detajler er med. Det’bare blær ! F.x. hvis du smadder din bil, og du tager syndsvinklen hvor du ser fra køllren så ser det virkelig fedt .. Du kan nærmest se hvordan en bil fungere på den måde – Virkelig fedt.


 

Lyden er ganske fin, men dog ikke noget at råbe Hurra for IMO. Men det er da fedt nok at du kan høre at de har gjorde så meget ud af det.


OVER-ALL: DiRT ser meget, MEGET lovene ud, jeg glæder mig sku. - " I must say, Dirt look's supriseingly clean ! "


21-05-2007 - 22:03

Hold kæft det'flot ! Part. 2

Colin McRae: Dirt !

   

Shit det' flot !

Okay okay, jeg bør nok ikke skrive mere idag  .. Såå det lær' jeg være med.


21-05-2007 - 21:53

Hold kæft det'flot ! Part. 1


   

Mine øjne sveder ! (du vil ikke prøve det), Når manden siger vidst nok om spillet så det behøvres jeg ikke :P
20-05-2007 - 16:54

Real vs. UnReal

Jeg har tit spekuleret på hviken spil-engine der er den pæneste/bedste .. Og jeg kommer tit frem til at det endten er Unreal Engine 3 eller Cry Engine 2. Derfor har jeg lavet en lille billede sammen lignen til jer .. Eller også mig selv. Her:

                               /MrFregerslev
20-05-2007 - 16:44

3. gang er ulykkens gang.

Er 2 gange ikke nok ?.

Så skete det igen .. Sony skulle lige reklamere for deres "Pæne pæne" Grafik. I Januar var det sammen med Grand Turismo HD, i sidste uge i samarbejde med bil mærket Kia .. Og nu igen, denne gang i et magasin om Playstation'en selv !, Jeg er sådan set selv lidt ligeglad men altså ..Hvordan synes i lige selv det der ser ud Sony ?

/MrFregerslev
19-05-2007 - 19:27

Musik anmeldelse: Interkom Kom Ind

Artist: Nephew

CD: Interkom kom Ind

Interkom kom ind .. Jaja jeg kommer

Jeg kan rigtig godt lide USADSB, og den allerførste plade var også ganske fin. Gruunden til at jeg 'så' godt kan lide USADSB var nok en blanding af Geniale tekster og Well .. "It work's quite well,?" I USADSB er der sange man kan, ja næsten huske udenad; Og nu kom deres tredje CD så, og i starten var jeg gennemud skuffet, simpelthen. Men Interkom Kom Ind er en af de CD'er som virker vildt underlige i starten, men efter hånden går det op for en at den er endu bedre end den første ... Den giver ligesom mere mening, den har mere dybte. Interkom kom ind er en af de CD'er som har det i sig at hvis man bare blader hugtigt igennem numrene tænker man " Hvordan ku' de spilde den chance ??" men hvis man rent faktisk høre CD'en tænker man først " Et sandt mesterværk !", hvorefter du vil forhåpenligt vil opdage at du skal i skole/på arbejde !,

Numre

1: Igen og Igen - 2/5 Stjerner
2: Mexico ligger i spanien - 4/5 Stjerner
3: Cigaret Kid - 5/5 Stjerner
4: Taxa Triumf - 5/5 Stjerner
5: Sience Fiction & Familien - 4/5 Stjerner
6: Hvidt på Sort - 4/5 Stjerner
7: Hospital - 5/5 Stjerner
8: Læsterlige Klø - 3/5 Stjerner
9: First blood Hardisk - 4/5 Stjerner
10: Sway - 4/5 Stjerner
11: T-Kryds - 5/5 Stjerner

Jeg kan virkelig godt lide Interkom Kom Ind, ingen tvivl om det, men dog ikke en 10'er ...

19-05-2007 - 19:26

Musik anmeldelse: Hot Fuss

Artist: The Killers

CD: Hot Fuss

Vi har hørt det før .. Men

Jeg kan rigtig godt lide The Killers, Bestemt; Og denne første cd vandt de ikke mindst masser af priser med .. Men de vandt også endu en fan, nemlig Mig, MrFregerslev i egen høje person. The Killers fik et kæmpe gennembrud med sange som "Somebody told me", og "Smile like you mean it" " Mr. Bightside" Og så videre ... Som stor hittede på div. hitlister verden over. Okay, så Hut Fuss som jeg anmeldeler er ikke en cd som har geniale tekster eller gør noget specielt, Men ! Den fungere, hvilket er det vigtiste, og det lyder godt. Og pladen er speket med hits. Min favorit sang er On Top, som i sin tid var song of the week. Men altså Hot Fuss er for dig der skal have noget musik at høre på når du F.kes, arbejder evt ryder op.. Hot fuss kan helt klart anbehales, men den gør ikke noget nyt eller har fantasiske tekster, teksterne er skam ikke dårlige nej, de er bare så basale. Så alt i alt en god cd.

Numre

01: Jenny Was A Friend Of Mine - 4/5
02: Mr Brightside - 4/5
03: Smile Like You Mean It 3.5/5
04: Somebody Told Me - 4/5
05: All These Things That I've Done - 5/5 " I've got soul but i'm not soldier "
06: Andy You're A Star - 3/5
07: On Top - 5/5 " Song of the week part. 1"
08: Change Your Mind - 4/5
09: Believe Me Natalie 5/5
10: Midnight Show 4/5
11: Everything Will Be Alright 5/5
12: Glamorous Indie Rock & Roll 4/5

Ja, 8/10 er karrakteren for Hot Fuss.

19-05-2007 - 19:26

Musik anmeldelse: Hey Hey, My My, Yo Yo

Artist: Junior Senior

Album: Hey Hey, My My, Yo Yo

Mest for de Gakkede

Det er meget længe siden vi, her i Danmark, har hørt fra Junior Senior. Hey Hey My My Yo Yo er nu heller ikke lige frem ny ... Men jeg anmelder den nu aligevel. Og jeg kan lige så godt sige det, " I Love It ", hviket man kan se nede ved sangene. Den er simpelthen så, så genial at du ikke kan fårstå det .. Netop det er problemet med Junior Senior, nemlih at de ikke er for både Fru. Jensen og Mr. Beckham. Som sagt elsker jeg den, men jeg tror der er ret mange som overhoved ikke ser noget i den. Det er også derfor at Junior Senior hitter mega stort i japan og ikke i Danmark, lad mig sige det sådan her Junior Senior er meget " Happy Rap ", og ikke Nephew. Men hvis man kan lide Happy Rap så er dette cd'EN. You gotta love it tænker jeg .. Så alt i alt, hvis du kan lide genren er det, det bedste af det bedste .. Men hvis du ikke kan så er det nok lidt et sort får. I sangene har jeg udelukkene taget min egen mening, mens jeg i den endelige afgørelse har taget lidt mere "hensyn".

Numre

01: Hello - 4/5
02: Hip Hop A Lula - 5/5
03: Can I Get Get Get 5/5
04: Take My Time 5/5
05: Itch U Can't Scratch 4/5
06: We R The Hand Claps 4/5
07: I Like Music 4/5
08: Ur A Girl 4/5
09: No No No's 4/5
10: Dance, Chance, Romance 4/5
11: Happy Rap 5/5

Grunden til at det får 7 og ikke højre er jo som sagt at denne cd langt fra er for alle og en vær .. Hvis man så bort fra det ville den ha' fåret 9

19-05-2007 - 19:25

Musik-anmeldelser: What ever prople say i am, that's what i'm Not

Artist: Arctic Monkey's

Album: What ever prople say i am, that's what i'm Not

"You are the Big Rocket luncher, and i'm judt the shutgun !"

Smuk musik i mine øre, lige nu .. Den smukke kommer fra igen mindre de Arctiske Aber, som du kan kalde dem hvis man er sådan "én". Nej, vi har her at gøre med en CD som er et rent mesterværk ... Den far ddet hele, simpelhen hele pakken dú. Giniale tekster, hit på hit, Det fungere fantastisk og sådan kan jeg blive ved i meget lang tid! Fordi dette er virkelig CD'EN over alle CD'ER. Jeg synes edenligt ikke jeg skal sige alt for meget .. Fordi dú skal jo købe den !, og så for du også din egen mening, så jeg ikke er i En-tal om dette (Hvis dù forstår sådan en lille en)." Hvis jeg skal nævne et minus så må det nok være at dù bliver lige lovlig meget uafhængelig af den .. Hvilket kan medføre, totalt svikt i at lave lektier. Ohh And By The Way, Fantasisk når man spiller PGR 3 ! Så alt i alt er der kun tilbage at sige "Buy It"

Numre

01: The View Ftom The Afternoon - 4/5
02: I Bet You Look Good At The Dancefl - 5/5
03: Fake Tales Of San Francisco - 5/5
04: Dancing Shoes - 5/5
05: You Probably Couldn't See The Ligh - 5/5
06: Still Take You Home 5/5
07: Riot Van 5/5
08: Red Light Indicates Doors Are Secu - 5/5
09: Mardy Bum 5/5
10: Perhaps Vampires Is A Bit Strong B - 5/5
11: When The Sun Goes Down 5/5
12: From The Ritz To The Rubble 5/5
13: A Certain Romance 6/5 :D

Link's til sange

Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Francisco

Arctic Monkeys - From the ritz to the rubble

Arctic Monkey's - Mardy Bum " Det er Live "

KØB DEN NU

19-05-2007 - 19:23

Månedens Flop/Hop Part. 1

Nu har ham der feggerslev da vist nok serier tænker i nok. Well, det tænkte jeg også ..

Men her kommer nu (aksolut tysnat): Månedens Flop/Hop Part, som kan være et stort flop eller et stort "hop" med hop mener jeg sådan set at det'bare er flot .. Men hop rimede mere. Månedens Flop/Hop Part er også en billede serie.

____________________________________________

PGR 3 og PlayStation 3 IGEN !

Husker du tilbage til Januar ?, dengang hvor Sony besluttede at vise deres "Rigtig, rigtig sflotte next-gen grafik" frem i GTHD, hvor de tilfældigvis brugte et screen-shot fra PGR 3 ?

Nej, det er ikke (værre) eller bedre end de har gjordt det igen .. Bilmærket Kia køre lige for tiden en reklame kampange sammen med Sony i Spanien. Reklamen går ud på at sammen-ligne en Farrai Enzo fra dette "PlayStation 3 spil" med Real Life, der er nu bare 2 problemer:

1. Der er endnu ikke noget spil til PlayStation 3 hvor man kan køre Enzo

2. Deres Screen shot var fra xbox 360 spillet PGR 3.

Første gang jeg så det tænkte jeg " Hvor kan man lige se at det der er PGR 3 ? " og nu har jeg fundet ud af at det der virkelig afgøre dette er tallene oppe i hjørnet som kun er i PGR 3 .. Og heh e hvær idiot kan da se at det der er PGR 3 ! (undtagen mig)

Link ?, HER: http://www.kia.es/ps3/

Et til ? Så skidt da !: http://n4g.com/gaming/News-40260.aspx

19-05-2007 - 19:16

Bedre end nogensinde ! Linkin Park

Jeg er gammel Linkin Park fan. Lige fra den gang jeg var 7 år ( Den gang forstod jeg ikke teksten, men jeg kunne lide sangene, hvilket er et godt bevis på hvor gode LP er), den gang var min yndlings sang In The end, den er også stadig kanon, ingen tvivl om det.

Men i dag blev jeg overhalet med 1000 km/t af Linkin Park da jeg hørte deres nye single. Jeg trode rent faktisk aldrig jeg ville ha' det samme forhold til LP, (eller noget der ligner) efter at Mike Shinoda havde et side-project, i et kort stykke tid ( Fort-minor ) fordi han nok gjorde at de var så Anderledes Han er dog ikke med i deres nye single, eller det vil sige han er jo med .. men han synger ikk ?, hvorfor ikke det .. " But, here i stand .. Hey i can't stand up because .. It's LP like why know them, or no but i realy like it " ( er jeg ikk'go til engelsk `?)

Og den måde som Chester Bennington har forandredt sig ?, først tænker jeg "hva'det ?" men nu ... nu giver det hele mening. Med denne nye single så er alt det der "pjat" med Arctic monkey's helt væk, om jeg kan sige det sådan. Jeg vil høre mere, og jeg glæder mig ! som det'var juleaften. En helt igennem genial single fra Linkin Park

Welcome back Linkin Park, i've miss't you !

Linkin Park - What I've Done - deres nye single, enjoy .. "Elsker den sang !"

Chester Bennington, you look's good !

19-05-2007 - 19:09

Guitar Hero II (360 udgaven)

Da jeg fandt ud af at Guitar Her II kom til xbox 360, så tænkte jeg Yes ! nu skal der spilles Guitar Hero til den store guld medalje, og jeg tænkte også Guitar Hero II, Nu kan man endelig spille online. Én af de to ting blev opfyldt og den anden gjorde ikke. Hvad jeg fik opfyldt `? At spille Guitar Hero II til den store guld medalje, og det skal ikke være nogen hemmelighed Guitar Hero II til xbox 360 er et helt eneståene spil. Men den ting jeg ikke fik opfyldt var online spil, det kunne simphelthen have været så godt hvis man kunne spille online en mod en, eller for den sags skyld en "med" en i Evnt. Coup. Hvilket jeg også trode der var, den dag jeg fik det sende TwiggiDK mig en meddelse på live om jeg syntes det var godt og jeg svarede et eller andet i stil med: JA !! det er mega FEDT. KØB DET !, så spørger han, "Jamen koster det ikke meget med en guitar og det hele?", Jeg svare Nej, det gør det ikke, ( Jeg fik det til 599 kr) . Så siger han et eller andet i stil med" Fedt, ! så køber jeg det i morgen. Skal vi så ikke spille coup ?. Jeg svare selføljelig ja, det skal vi da. Så jeg havde helt klart forventet at der var coup, det eneste online der er, er et leaderborad. Og snart ( ikke endu ) Downloadable sange. Det er så også det eneste minus ved dette spil.

Spillet går i alt sin pragt ud på at lave et band, eller du laver selv kun guitaristen. Dette indkludere at vælge en karrekter og og en guitar. Du kan så også købe nye guitar og karraktere i butiken som er i spillet, i butiken kan man købe Guitar, Personer ( Karraktere), Paintjops til din guitare, videoer, Tøj og til sidst musik numre, og så er der også noget der hedder "Stuff for real money" hvilket er sange som man kan downlade fra xbox live market place for sine Micrsoft Points, eller det vil sige. Det kan så ikke endu men skulle efter sigene snart komme. På sværhedsgraden Easy vinder man ikke penge og kan derfor ikke bruge penge i butiken, men medium, Hard og Ekspert tjner man penge efter sin præstation.

Guitar Hero II er et fantastisk spil, det kan man ikke lave om på. Man har det så over mega fedt når man står der og spiller sange som Billion Doller Babies, og Thin Lizzy - Bad Reputation. Jeg har gennemført spillet to gange en gang på Easy og en gang på Medium. Men efter min mening skulle de to sværhedsgrader hede Medium og Hard ! Guitar Hero II er ikke noget let spil, men det er sjovt og det garentere dig for udfordring, lige meget om du har spillet guitar hero 1 eller 2 på Ps2. I xbox 360 er der 70 snage, hvilket vil sige at der er 10 flere sange end i Playstaion 2 udgaven. På gametrailers sagde de godt nok et eller andet med at der i virkeligheden kun er 8 mere ? men der altså 10 mere.


Selve guitaren er ret flot, og er i en ret god kvalitet. Når man køber spillet for man en del klister mærker med til at sætte på guitaren, plus en rem.

Jeg kan edenligt ret godt lide soudtracket, som går lige fra Warrant - Cherry Pie til Heart - Crazy on You, jeg ved godt at de fleste sange er cover numre, men for mig er det sådan set ikke det der tæller. Nej, det der virkeligt tæller er at det fungere, og det Det Gør Det i Guitar Hero II til xbox 360. Her er den endelige song list:

1. Opening Licks
Motley Crue - Shout at the Devil
Danzig - Mother
Cheap Trick - Surrender
Wolfmother - Woman
Spinal Tap - Tonight I'm Gonna Rock You Tonight

2. Amp-Warmers
Kiss - Strutter
Nirvana - Heart-Shaped Box
Police - Message in a Bottle
Van Halen - You Really Got Me
Kansas - Carry on Wayward Son

3. String-Snappers
Foo Fighters - Monkey Wrench
Alice in Chains - Them Bones
Iggy Pop and the Stooges - Search and Destroy
Pretenders - Tattooed Love Boys
Black Sabbath - War Pigs

4. Thrash and Burn
Warrant - Cherry Pie
Butthole Surfers - Who Was in My Room Last Night
Mathew Sweet - Girlfriend
Rolling Stones - Can't You Hear Me Knockin'
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

5. Return of the Shred
Rage Against the Machine - Killing in the Name Of
Primus - John the Fisherman
Sword - Freya
Thin Lizzy - Bad Reputation
Aerosmith - Last Child

6. Relentless Riffs
Heart - Crazy on You
Stone Temple Pilots - Tripping on a Hole in a Paper Heart
Stray Cats - Rock This Town
Allman Brothers - Jessica
Jane's Addiction - Stop

7. Furious Fretwork
Anthrax - Madhouse
Living End - Carry Me Home
Lamb of God - Laid to Rest
Reverend Horton Heat - Psychobilly Freakout
Rush - YYZ

8. Face-Melters
Avenged Sevenfold - Beast and the Harlot
Suicidal Tendencies - Institutionalized
Dick Dale - Misirlou
Megadeth - Hangar 18
Lynyrd Skynyrd - Free Bird

Der er dog 8 snage mere som man får unlocked ved at spille så godt at puplikum vil have ekstra nummer, vilket jeg har fåret ved alle sammen :D.

Men jeg må dog sige at jeg er noget skuffet over den manglene online del, men hvem ved ? måske kommer det i et update eller sådan noget. Der er ihvertfald et input til headsetet på guitaren, jeg skal ikke kunne sige om det kun er til at sende stemme beskeder med, men jeg håber meget at der kommer en eller anden form for online spil. Grafiken er ikke noget der betyder noget i et spil som dette, kun hvis man kigger på. Men grafiken er også ganske god.

*** ARGØRELSE ***

Gameplay: 10/10 - Gameplay, Gameplay, Gameplay, Gameplay, det er jo det det hele handler om I Guitar Hero II, og gameplayet er storarted, jeg elsker det simpelhen, at stå der at og føle sig som en rigtig rock star, det er nu noget af det bedste jeg ved. Selvsom jeg er lidt skuffet over den "manglene" online del.

Teknik: 9/10 - Tekniken er er fantastisk, jeg har endu ikke oplevet at den har taget fejl hvad andgår at ramme noderne. Rigtig god teknik

Lyd: 10/10 - Soundtracket er rigtig godt i Guitar Hero II, som sagt. Det er sange som man kan blive ved med at nyne med på, og jeg vil også våve at påstå at man lære noget om musik.

Historie: 9/10 - Jeg kan faktisk rigtig godt lide iden med at lave et band, og tage på Tur. Det er også en rigtig god ide at have en butik.

Holdbarhed: 10/10 - Holdbarheden er meget god i dette spil, Guitar Hero II kan blive spillet igen og igen. Jeg har ikke spillet andet de sidste to dage og jeg er ikke træt af det !

Design: 10/10 - Jeg elsker designet på den guitar !!!, Hvis og baseret på en gibson model. Den er bare flot, meget meget folttere end den til Playstion 2, efter min mening.

Grafik: 9/10 - Grafiken er ikke noget der betyder noget i et spil som dette, kun hvis man kigger på. Men grafiken er også ganske god.
____________________________________

OVER-ALL 10 ud af 10,
Dette er efter min mening det aller bedste spil xbox 360 har at byde på. Til jer der endu ikke har det køb Det !!. " If you buy it, you can go rock'n roll to you die, it's fantastik !, But if you dont buy it, you can just go play, one of dose basic games on the market", Det er dit valg.
___________________________________

 

Genialt spil !

Følg Xboxlife her