Mr. White's blog
30-05-2011 - 20:06

Guitar Begynder

Hello!

Jeg får tit nogle skøre ideer. De fleste bliver ført ud i livet. Efter at have kigget på en hjemmeside med guitarer, så har jeg sku besluttet mig for at lære at spille guitar. El guitar vel at mærke. Tror godt jeg kan tillade mig at ønske mig en start pakke til min studenterfest. Ideen om at ville spille guitar er nok ikke helt ny, men jeg har bare aldrig fået det gjort. Jeg har spillet violin, da jeg var lille. Det passer godt nok ikke helt ind i el guitar verden, ved egentlig heller ikke hvorfor jeg startede, men hyggeligt, det var de sku! Tvivler dog på, at jeg kan spille violin den dag i dag. Det hænger heller ikke helt sammen med, at jeg gik hjem og satte en god omgang rock på anlægget. Den tid jeg spillede violin var i det hele taget en underlig periode. Må være blevet smittet af et eller andet.

Det ender nok med bare at være en fase, hvor den bliver lagt på hylden om et halvt år, men hvem ved! Det kunne jo ende med den helt store karriere.

Så fik jeg forresten også 10 i min AT eksamen i dag, happy times!

/Mr. White

PS: Nogen der kan anbefale nogle startpakker, eller hjemme sider? Jeg leder efter en pakke med guitar og forstærker. Har selv kigget på danguitar.dk
22-05-2011 - 22:57

Feeling good!

Xboxlife!

Stedet man tyer til i lykkens stund.

De sidste 3 måneder har for mig ikke bragt de helt store lykkelige stunder. Jeg har ikke været nede i kulkælderen og deppresiv, måske i nabobyen, men tingene har været trælse. For at sige det på godt jysk. Nu begynder det dog at lysne.

Jeg har fået mine eksamener oplyst, og det er gået over alt forventning! Jeg mangler nu at være oppe i matematik, at, eø, old, biologi og religion. Rene c-fag for mit vedkommende, udover matematik, som er A-niveau. Den er dog skriftlig. Jeg begynder at kunne se en ende på gymnasietiden, hvilket er en lidt ambivalent følelse. Jeg glæder mig til at komme videre, men kommer til at savne samværet.

Derudover er jeg næsten kommet i samme form, som jeg var før min 2 måneder lange sygdomsperiode. Min tid på 5 km'eren er nede på 21.12. Et godt stykke fra min personlige rekord, men alt  taget i betragtning, så er jeg ovenud lykkelig! Sygdomsperioden fik mig ned i 'hul', som jeg ikke troede, jeg ville komme op af lige foreløbig. Men nu springer træerne og de kåde mennesker ud, og alt bliver godt! Hvis man tæller styrketræningen fra, den er sku hård at komme igang med igen.

Hvor er det usselt at høre mig selv snakke om deppression og huller. Så slemt har det slet ikke været! Glem alt hvad jeg har skrevet, og gå så ud og nyd livet.

/Mr. White.

PS: Jeg har lige set Pirates 4 ... i 3D. 4D hvis man tæller den svedige man ved siden af mig med. Kan ikke forstå hvorfor film skal ses i 3D, hvis der ikke engang er nogen 3D venlige elementer med i filmen. Dog stadig en god film.
03-05-2011 - 19:38

Politi på SU

Hej derude!

Jeg går med en 'lille' drøm om at tage en uddannelse i politiet. Det er sådan set det, jeg bygger min tilværelse op omkring. Jeg har kontrakt med forsvaret, og starter om ikke så længe i Den Kongelige Livgarde. Tiden efter Livgarden står måske på videreuddannelse i forsvaret eller måske en anden form for uddannelse. Min ansøgning til politiet lander ikke lige, når jeg fylder 21. Nok nærmere 25, 26, hvor jeg har styr på tingene.

Spørgsmålet er så hvor meget styr man kan få på det. En ny reform har gjort, at man kun modtager SU, når man er på politiskolen. Skolens krav til eleverne er, at man først kan komme ind, når man har styr på økonomien og et sted at bo. Undskyld mig, men hvordan fanden får man det på su? Politi uddannelse er ikke ligefrem den nemmeste uddannelse. Jeg tænker nok ikke mest på mig selv, da jeg nok skal få det til at hænge sammen. Men ansøgerne til uddannelse er ikke altid unge mennesker, men ofte også 'ældre' med både kone, børn og volvo. Hvordan kan de få det til at hænge sammen? Det er et virkelig dumt træk set fra, at de mangler en helvedes masse  betjente.

Der kommer sikkert nogle argumenter med, at mange andre uddannelser også er på SU. Min bror læser foreksempel til læge i Odense, kun på SU. Og DOG! Han har taget et FADL kursus, og kan derfor arbejde på sygehusene til gode penge. Forskellen på de to uddannelser, er de krav der stilles, inden man kan blive optaget. Politet kigger meget på ens økonomi og boligsituation.

Vil de gerne have flere ansøgere eller ej?

/Mr. White.

PS: Hvis nogen har læst min forrige blog (Er nok ikke lige den bedste blogger, men who cares), så er jeg kommet tilbage på toppen igen. Der er stadig lidt tilbage efter min sygdom, og den dårlige handel er for længst ude af min verden. Kan ikke gå for meget op i sådan noget, selvom det da stadig pisser mig af, når jeg tænker over det. Jeg fik købt en Iphone af et virkelig sødt par. Kørte fra Kolding til Esbjerg efter det, og blev endda tilbudt kaffe og kage, da jeg kom. (Siger jeg ikke nej tak til).

Kan i holde jer muntre! (Og lad os så få god stemning tilbage på siden. Wuuhuuu! (Men med medmindre wuhu, for det der irriterede faktisk mig selv))