Mr. White's blog
22-05-2011 - 22:57

Feeling good!

Xboxlife!

Stedet man tyer til i lykkens stund.

De sidste 3 måneder har for mig ikke bragt de helt store lykkelige stunder. Jeg har ikke været nede i kulkælderen og deppresiv, måske i nabobyen, men tingene har været trælse. For at sige det på godt jysk. Nu begynder det dog at lysne.

Jeg har fået mine eksamener oplyst, og det er gået over alt forventning! Jeg mangler nu at være oppe i matematik, at, eø, old, biologi og religion. Rene c-fag for mit vedkommende, udover matematik, som er A-niveau. Den er dog skriftlig. Jeg begynder at kunne se en ende på gymnasietiden, hvilket er en lidt ambivalent følelse. Jeg glæder mig til at komme videre, men kommer til at savne samværet.

Derudover er jeg næsten kommet i samme form, som jeg var før min 2 måneder lange sygdomsperiode. Min tid på 5 km'eren er nede på 21.12. Et godt stykke fra min personlige rekord, men alt  taget i betragtning, så er jeg ovenud lykkelig! Sygdomsperioden fik mig ned i 'hul', som jeg ikke troede, jeg ville komme op af lige foreløbig. Men nu springer træerne og de kåde mennesker ud, og alt bliver godt! Hvis man tæller styrketræningen fra, den er sku hård at komme igang med igen.

Hvor er det usselt at høre mig selv snakke om deppression og huller. Så slemt har det slet ikke været! Glem alt hvad jeg har skrevet, og gå så ud og nyd livet.

/Mr. White.

PS: Jeg har lige set Pirates 4 ... i 3D. 4D hvis man tæller den svedige man ved siden af mig med. Kan ikke forstå hvorfor film skal ses i 3D, hvis der ikke engang er nogen 3D venlige elementer med i filmen. Dog stadig en god film.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her