Mr. White's blog
30-05-2011 - 20:06

Guitar Begynder

Hello!

Jeg får tit nogle skøre ideer. De fleste bliver ført ud i livet. Efter at have kigget på en hjemmeside med guitarer, så har jeg sku besluttet mig for at lære at spille guitar. El guitar vel at mærke. Tror godt jeg kan tillade mig at ønske mig en start pakke til min studenterfest. Ideen om at ville spille guitar er nok ikke helt ny, men jeg har bare aldrig fået det gjort. Jeg har spillet violin, da jeg var lille. Det passer godt nok ikke helt ind i el guitar verden, ved egentlig heller ikke hvorfor jeg startede, men hyggeligt, det var de sku! Tvivler dog på, at jeg kan spille violin den dag i dag. Det hænger heller ikke helt sammen med, at jeg gik hjem og satte en god omgang rock på anlægget. Den tid jeg spillede violin var i det hele taget en underlig periode. Må være blevet smittet af et eller andet.

Det ender nok med bare at være en fase, hvor den bliver lagt på hylden om et halvt år, men hvem ved! Det kunne jo ende med den helt store karriere.

Så fik jeg forresten også 10 i min AT eksamen i dag, happy times!

/Mr. White

PS: Nogen der kan anbefale nogle startpakker, eller hjemme sider? Jeg leder efter en pakke med guitar og forstærker. Har selv kigget på danguitar.dk
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her