Mr. White's blog
03-05-2011 - 19:38

Politi på SU

Hej derude!

Jeg går med en 'lille' drøm om at tage en uddannelse i politiet. Det er sådan set det, jeg bygger min tilværelse op omkring. Jeg har kontrakt med forsvaret, og starter om ikke så længe i Den Kongelige Livgarde. Tiden efter Livgarden står måske på videreuddannelse i forsvaret eller måske en anden form for uddannelse. Min ansøgning til politiet lander ikke lige, når jeg fylder 21. Nok nærmere 25, 26, hvor jeg har styr på tingene.

Spørgsmålet er så hvor meget styr man kan få på det. En ny reform har gjort, at man kun modtager SU, når man er på politiskolen. Skolens krav til eleverne er, at man først kan komme ind, når man har styr på økonomien og et sted at bo. Undskyld mig, men hvordan fanden får man det på su? Politi uddannelse er ikke ligefrem den nemmeste uddannelse. Jeg tænker nok ikke mest på mig selv, da jeg nok skal få det til at hænge sammen. Men ansøgerne til uddannelse er ikke altid unge mennesker, men ofte også 'ældre' med både kone, børn og volvo. Hvordan kan de få det til at hænge sammen? Det er et virkelig dumt træk set fra, at de mangler en helvedes masse  betjente.

Der kommer sikkert nogle argumenter med, at mange andre uddannelser også er på SU. Min bror læser foreksempel til læge i Odense, kun på SU. Og DOG! Han har taget et FADL kursus, og kan derfor arbejde på sygehusene til gode penge. Forskellen på de to uddannelser, er de krav der stilles, inden man kan blive optaget. Politet kigger meget på ens økonomi og boligsituation.

Vil de gerne have flere ansøgere eller ej?

/Mr. White.

PS: Hvis nogen har læst min forrige blog (Er nok ikke lige den bedste blogger, men who cares), så er jeg kommet tilbage på toppen igen. Der er stadig lidt tilbage efter min sygdom, og den dårlige handel er for længst ude af min verden. Kan ikke gå for meget op i sådan noget, selvom det da stadig pisser mig af, når jeg tænker over det. Jeg fik købt en Iphone af et virkelig sødt par. Kørte fra Kolding til Esbjerg efter det, og blev endda tilbudt kaffe og kage, da jeg kom. (Siger jeg ikke nej tak til).

Kan i holde jer muntre! (Og lad os så få god stemning tilbage på siden. Wuuhuuu! (Men med medmindre wuhu, for det der irriterede faktisk mig selv))

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.