Marddos's blog
15-06-2007 - 00:31

Mundtlig fysik eksamen

Så fik jeg endelig overstået den længe frygtede fysikeksamen.

Jeg havde regnet med et 6-tal, men det gik egentlig utroligt godt og jeg endte med at få et solidt 9-tal - tæt på 10, som censor sagde.

Jeg trak vekselstrøm og transformator og skulle opstille nogle forsøg og forklare noget teori om, hvad det nu var jeg lavede. Det hele gik næsten legende let og jeg havde ingen fejl - jeg sagde ikke så meget, derfor den "lave" karakter.

Jeg lavede 3-4 forsøg, der bl.a. omhandlede op- og nedtransformering.

/Marddos
12-06-2007 - 20:25

Lydeffekter i hverdagen

Har lige uploadet en film på Youtube, der blev optaget den 4/6 med mit digitalkamera.

Da vi sad og så filmen igennem faldt vi over en besynderlig ting i slutningen af filmen, da der kommer et slag - det lyder som om, at der er blevet sat lydeffekter på :b

Vi syntes, at det var helt vildt. Hehe.

Nå, men se da lige den lille ligegyldige film. Hehe.

Senere, skulle der gerne komme det første afsnit af "Yo homie!" op og en af dagene starter det helt nye show "Yo mor!".

 - Link fjernet -
12-06-2007 - 01:03

Mundtlig engelsk eksamen

Så kom dagen, hvor jeg skulle til eksamen i engelsk mundtlig.

Havde ikke forberedt mig specielt meget - havde dog fået læst nogle af de historier, der ville blive opgivet. Min disposition havde jeg også så godt som styr på.

Jeg kom så op på skolen kl. 12.50, hvor jeg mødte alle de andre fra min klasse, som sagde, hvad de havde fået. Blandt dem var der to 11-taller og to 10-taller og så nogle karakterer mellem 7-9.

Da jeg kom var min bedste ven, Richard, inde og fremlægge sin disposition og svare på nogle spørgsmål og kom så ud med karakteren 11. Jeg følte mig lidt stolt, da jeg havde hjulpet ham med en masse ord dagen forinden, som han også fik brugt - bl.a. OMG (Oh My Gameboy - ikke forkortelsen han brugte, men selve sætningen, da han fik sin karakter).

Så kom turen til mig, lige efter ham, og jeg var ekstremt nervøs! Jeg kom ind og valgte at stå op og fremlægge min disposition. Jeg rokkede lidt fra side til side, rystede lidt og svedte også en smule på panden. De to første ting skyldtes sikkert al den medicin jeg har taget den sidste uges tid, da jeg har været syg.

Fremlægningen af dispositionen gik smertefrit og så skulle jeg trække et ark med nogle spørgsmål på. Der var to spørgsmål, som jeg besvarede så let som ingenting, da det var noget jeg havde læst dagen forinden.

De sagde, at det var godt, og at jeg kunne gå udenfor, mens de ville diskutere min karakter. Jeg kom ind ét minut efter, der gik ca. 20 sekunder med de andre, og så sagde min lærer, at jeg nok burde sætte mig ned, så jeg ikke blev svimmel. Så sagde sensoren: "Det var jo fremragende. 13!" Jeg udbrød: "WHAT!? Hørte jeg rigtigt!?" Sensoren sagde så, at jeg hørte rigtigt, og at jeg havde et rigtig stort ordforråd og en perfekt udtale. Der var dog én lille fejl, men det snakker vi ikke om, sagde han. Er helt sikker på, at den lille fejl var da jeg sagde psycal istedet for psychological. Min lærer havde fortalt mig, at "psykisk" på dansk hed "psycal" på engelsk, så det var en klar fejl fra hendes side og ikke min. Det var garanteret derfor, at det tog lidt længere tid med karakteren i forhold til de andre.

Er ekstremt stolt over mit 13-tal og har svært ved at tro, at det er virkelighed :-D

/Marddos
12-06-2007 - 00:51

Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis

Det startede jo med, at jeg købte dette spil, Mario vs. Donkey Kong 2, da jeg regnede med, at det ville være ligesom klasikkeren Donkey Kong til NES og senere Gameboy.

Jeg spillede så lige det første niveau igennem, hvorefter det gik op for mig, at det ikke var noget for mig, da det bare blev ved i den stil og jeg havde jo regnet med noget fuldstændig andet.

Så derfor blev det lagt på hylden i godt og vel 3 uger og har ikke været rørt siden den dag, hvor jeg fik det.

Besluttede mig så igår for at tage det frem igen, da jeg havde solgt det og se om jeg kunne finde ud af at klare det og så begyndte spillet faktisk at blive meget sjovt og stilen fangede mig. Jeg nåede så at komme igennem hele spillet og jeg synes faktisk, at det er ret så sjovt nu. Det ér dog ikke et spil jeg vil kunne blive ved med at spille igen og igen - har jo også solgt det, hehe.

På en skala fra 1-10 vil jeg nok give det et solidt 8-tal, da det formår at underholde spilleren godt og bruger touch-screenen på DS'en meget godt. Så det er bestemt anbefalelsesværdigt og indeholder også Wi-fi, hvor du kan spille baner, som andre folk har lavet.

/Marddos
10-06-2007 - 16:27

Finally ...... oh, and i'm back!

Det er et stykke tid siden, at jeg sidst har skrevet et indlæg i min blog, faktisk meget lang tid siden - lidt over en måned, hvis jeg skal være helt præcis.

Derfor har jeg besluttet mig for at komme lidt igang igen.

Min anmeldelse af Heatseeker til Nintendo Wii er endelig kommet op på Console og det er jeg glad for, da det er en af de første "rigtige" anmeldelser jeg har skrevet.

I burde tage at læse den og evt. smide en kommentar her i min blog!
http://console.dk/review/512/Heatseeker.html

Forvent et par anmeldelser til Wii i slutningen af måneden, bl.a. af det nye Mario Strikers og Dragonball.

Jeg er også igang med at læse til eksamen, da jeg skal op til engelsk imorgen, fysik på torsdag og dansk på mandag om 8 dage. Så jeg har ikke haft så meget tid til at skrive de nyheder jeg har villet.

Har også døjet med sygdom i en uges tid og det har ikke været så godt. Troede, at jeg stadig ville være syg til når jeg skulle op i mine mundtlige eksamener, men det er heldigvis gået over. Skulle have været indlagt, da jeg har haft svært ved at trække vejret og har haft noget mellemørebetændelse. It has been pure hell!!!

/Marddos
Følg Xboxlife her