Marddos's blog
12-06-2007 - 00:51

Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis

Det startede jo med, at jeg købte dette spil, Mario vs. Donkey Kong 2, da jeg regnede med, at det ville være ligesom klasikkeren Donkey Kong til NES og senere Gameboy.

Jeg spillede så lige det første niveau igennem, hvorefter det gik op for mig, at det ikke var noget for mig, da det bare blev ved i den stil og jeg havde jo regnet med noget fuldstændig andet.

Så derfor blev det lagt på hylden i godt og vel 3 uger og har ikke været rørt siden den dag, hvor jeg fik det.

Besluttede mig så igår for at tage det frem igen, da jeg havde solgt det og se om jeg kunne finde ud af at klare det og så begyndte spillet faktisk at blive meget sjovt og stilen fangede mig. Jeg nåede så at komme igennem hele spillet og jeg synes faktisk, at det er ret så sjovt nu. Det ér dog ikke et spil jeg vil kunne blive ved med at spille igen og igen - har jo også solgt det, hehe.

På en skala fra 1-10 vil jeg nok give det et solidt 8-tal, da det formår at underholde spilleren godt og bruger touch-screenen på DS'en meget godt. Så det er bestemt anbefalelsesværdigt og indeholder også Wi-fi, hvor du kan spille baner, som andre folk har lavet.

/Marddos
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her