Marddos's blog
28-01-2007 - 16:14

Dårlige nyheder skaber problemer for de gode..

Min søster er gravid og er datosat til om 2 uger og barnedåben bliver holdt i starten af april. Det bliver en lille pige.

Min mormor og morfar skal fejre guldbryllup den 16. marts, hvor man så normalt skal holde stor fest.

I fredags kom det store chok så for os allesammen. Vi skulle planlægge min mormor og morfars guldbryllup og min mors 2 børdre var her med deres familie.

Min kusine på 10 og jeg sad inde på mit værelse og spillede Wii Sports. Da vi har spillet lidt og jeg vil lidt ind på computeren sætter jeg min kusine til at spille Mario Kart på min søsters værelse. Min mor kommer så ind senere med noget kage og jeg ser, at hendes øjne er våde. Jeg spørger hende ikke om hvorfor. Min søster kommer så senere ind og sætter sig ved computeren ved siden af mig. Jeg spørger så hende, hvad der er galt med min mor, men hun gider ikke at svare. Hun går så ind i stuen og henter sin jakke og går en tur udenfor. Senere da alle gæsterne var gået hjem spurgte min mor så om jeg ville have det at vide og jeg sagde nej. Men hun sagde det alligevel, da det var meget vigtigt.

Min mors ældste bror havde fortalt, at min mors yngste bror (de er 4 søskende) har fået konstateret kræft i hjernen. Han er 42 år og vi snakker ikke så meget med ham og hans familie, da min mor og hendes søskende har været uvenner med dem længe. Min mors yngste bror er nok den bror jeg har det bedste forhold til, da jeg tit var derude og spille fodbold med ham, min fætter på 10 og min kusine på 6.

Det er virkelig kommet som et chok for mig og jeg har fået at vide at han kun har 4-8 uger tilbage at leve i. Han og hans familie går nu til psykolog for at forberede dem på hvad der vil ske eller sådan noget.

Guldbryllup og måske barnedåb bliver nu aflyst pga. min onkel "ligger for døden".

Men da det er blevet opdaget forholdsvist hurtigt kan man måske godt nå at redde det.

Det håber jeg ihvertfald.
23-01-2007 - 14:56

Terminsprøver og shiiit!

Mandag:

Igår skulle vi op til den første terminsprøve. Det var dansk stil og det gik faktisk utroligt godt. Jeg fik skrevet 3 sider og så 6 linjer på en fjerde side. Sad og skrev det på min bærbar. Jeg regner med at få en god karakter for den stil jeg skrev og har faktisk også gemt den på min bærbar. Måske lidt snyd, men hva fanden. Hehe.

Da jeg havde skrevet min stil og var kommet hjem sad jeg og surfede lidt på nettet. Men så begyndte min "Z-knap" at irritere mig, da den har det med at falde af. Computeren har jeg kun haft i en måned og den er allerede begyndt på at falde fra hinanden. Så senere på dagen tog jeg op i Expert, og sagde at der var noget galt med "Z-knappen" og disk-drevet, da den har haft ødelagt 2 film jeg har haft i. De tog så computeren tilbage for at sende den til reparation og nu skal jeg så vente 10-14 dage på at få den tilbage! Det er bare så nedtur!

Tirsdag:

Anyways, idag havde vi matematikprøver. Den første time, hvor vi havde færdighedsregning gik det meget godt og jeg er sikker på at jeg havde minimum 90 % af spørgsmålene rigtige. De næste 3 timer efter færdighedsregningen kom problemregningen så. Den gik lidt dårligere, da det ikke var helt nemt det vi fik. Men jeg regner da med, at jeg mindst får et 8-tal for det hele.

Imorgen kommer så diktaten og læseprøven. Regner selv med 11 eller 13 til de prøver. Hehe. Stavning og læsning er mine store forcer :b Jeg skal nok fortælle mere om, hvordan det gik til den tid.

Forresten er min Xbox 360 begyndt at gå død igen! I aftes og for 20 minutter siden gik den i stå mens jeg spillede FIFA 07. Det er fandeme nedern, hvis den skal retur endnu engang!


/Marddos
20-01-2007 - 19:42

Nachos og LCD Tv

Som jeg tidligere har skrevet i min blog er dagen idag den dag, hvor jeg skulle lave nachos med en masse godt til. Jeg og min søster gik igang med at lave det klokken 17.30 sammen med et hvidløgsflute og det smagte faktisk rigtig lækkert. Jeg tror bare, at jeg fik overdrevet lidt for meget med osten :b Det mættede ihvertfald rigtig godt, mens vi sad og så Garfield 2 :-)

Nu fordriver jeg så bare tiden med at game Gears Of War på vores nyerhvervede Samsung 40'' HD-Ready LCD TV. Det er fandeme lækkert; det må jeg squ nok sige!

Klokken 22.45 kommer den længe ventede boksekamp på Tv3+, hvor Nikolai Valuev skal banke sin modstander søndersammen.

Fortsat god weekend ;)

/Marddos

19-01-2007 - 21:04

Endelig weekend!

Det har været en hård uge for mig, da jeg har sovet meget lidt. Det skyldes, at jeg er gået alt for sent i seng, men man kan næsten ikke lade være når der kommer en masse i tv'et og når man har en Wii og en 360.

Nu skal jeg bare spille 1 times Wii Sports, cykle 5 kilometer og så ellers bare slappe af de resterende par timer.

Imorgen skal mine forældre i teatret med nogle af deres venner, så jeg og min søster har huset, hvor vi så skal forsøge at lave noget lækkert til en masse nachos vi har købt. Jeg ved ikke helt præcist, hvor mange poser nachos min søster har købt, men jeg er sikker på, at vi bliver mætte. Vi skal smelte ost og lægge det oven på og så har vi salsa og guacamole, så der er styr på det hele :-)

Søndag skal bare være en afslappende dag for mig, hvor jeg skal tidligt i seng, da jeg jo, som jeg tidligere har skrevet i bloggen, skal have terminsprøver.

/Marddos

18-01-2007 - 19:05

Projekt og terminsprøver

Ja, i mandags havde jeg så projektfremlægning og det gik egentlig meget godt. Jeg havde skrevet om Dan Brown og havde fundet en masse om ham, men det er bare lidt irriterende når man går i klasse med en masse tumper, der sidder og hører musik og skriver sms, når man fremlægger; så er det ligesom lidt svært.

Men jeg fremlagde og det gik nogenlunde, bortset fra til sidst, hvor der skete et eller andet mærkeligt med min tunge og jeg udtalte ordene med engelsk accent.

Jeg fik et flot 9-tal for mit produkt og for min fremlægning, så jeg er egentlig meget tilfreds påtrods af den minimale interessere fra mine såkaldte "kammerater".

På mandag d. 22/1-07 skal jeg op til den første terminsprøve i år. Vi skal skrive stil fra 8.30 - 12.30, så jeg tager min bærbare computer med og skriver på den; det skal nok gå godt.

Tirsdag er der færdighedsregning fra 8.30 - 9.30 og problemregning fra 9.30 - 12.30. Så det bliver en lang dag med en masse matematik.

Onsdag, som er sidste dag, har vi diktat fra 10.15 - 11.15 og læseprøve fra 11.15 - 11.45. Lærerne siger, at der kun er 2 ud af skolens 70 lærere, der har kunnet nå at lave læseprøven færdig inden for den halve time. Vi fik så en læseprøve for noget tid siden, den som lærerne havde lavet, men ikke den vi skal have til terminsprøven, og den blev jeg færdig med før tid og det hele var rigtigt. Så det skal ikke gå hen og blive noget problem; det er jeg helt sikker på.

/Marddos

16-01-2007 - 21:52

Træning

Nu da min fodboldtræning har været stoppet i et par måneder og først starter op til foråret har jeg konkluderet, at jeg laver for lidt. Jeg sidder kun på computeren eller spiller på konsol. Det eneste motion jeg får er den fodbold jeg spiller i skolen og cykling til og fra skolen. Fodbolden er alligevel nok til den daglige motion, da det er cirka 1 time om dagen og da jeg selv har bolden meget :P

Alligevel er jeg i søndags gået i gang med at cykle 5 kilometer hver dag på motionscyklen og så laver jeg også nogle hundrede mavebøjninger.

Jeg så så idag, at der var en mand i USA, der havde spillet Wii Sports en halv time om dagen i seks uger og havde tabt sig utrolige 5 kilo! Det er altså af at have stået og spillet et spil boksning, et spil tennis, et spil bowling og et spil baseball. Det er virkelig utroligt.

Så det er selvfølgelig også blevet tilføjet til mit træningsprogram :)

Har faktisk lige taget den halve times Wii Sports så nu skal jeg til at cykle. :b

EDIT: Så er cyklingen overstået for en times tid siden. Skal til at spille Wario Ware: Smooth Moves nu og så inden jeg går i seng laver jeg lige så mange mavebøjninger jeg nu kan inden jeg segner om af smerte :P

/Marddos

08-01-2007 - 13:50

Projekt

Idag gik vi så igang med vores projekt. Jeg har valgt at skrive om Dan Brown og har fået skrevet lidt ned om hans ungdom og hans bibliografi og så også lidt andet. Jeg tror, at det kommer til at gå meget godt med at få det fremlagt. AAARH! Hvorfor kan jeg ikke lave afsnit i min Blog når jeg bruger Opera!? Og nu har jeg glemt, hvad det sidste jeg skulle tilføje til min Blog var!? Aaarh! Opdaterer så snart jeg kan huske det, hvis jeg kommer til at huske det igen.

 

EDIT: Er nu gået ind i Firefox og der kan jeg sagtens lave afsnit. Der er også lige dukket et andet problem op. Når jeg poster et blogindlæg i Opera kan man ikke se det efterfølgende.

/Marddos

Følg Xboxlife her