Marddos's blog
31-03-2007 - 21:26

Elizabeth Hurley

Jeg sad lige og så en film ved navn 'Bedazzled' her den anden dag, da den blev vist i TV og da faldt jeg over den skønne Elizabeth Hurley.
Hun er fandeme da lækker!
Hun er 41, men hun er fandeme flot.
Det er squ da ekstremt, hvordan de engelske/amerikanske kvinder kan ligne nogle på 25 år.

I får da lige et billede af skønheden:
Nyd hende :P

/Marddos
26-03-2007 - 15:51

Ny sending spil!

Så skulle der meget gerne snart komme en ny sending ting og sager hjem til mig :-)

I løbet af ugen skulle jeg meget gerne modtage disse ting:

 • Fight Night Round 3 - PS3
 • Sonic The Hedgehog - PS3
 • Resistance: Fall Of Man - PS3
 • Motorstorm - PS3
 • The Godfather: The Don's Edition
 • Formula One: Championship Edition
Det bliver jo bare for lækkert, så hvis der er nogen, der vil game lidt online mod mig, så skal i satme skrive! :D

Desuden burde I allesammen oprette en bruger på www.console.dk og deltage i forummet, som er begyndt at blive meget aktivt!

/Marddos
25-03-2007 - 22:34

Rayman Raving Rabbids is mine - again!

Så har jeg lige for godt og vel en halv time siden fået at vide, at det var mig, der løb af med præmien i en konkurrence på N-Gamez :-)

Jeg vandt spillet Rayman Raving Rabbids, som jeg allerede havde i forvejen! Hehe.

Så derfor er mit "gamle" Rayman spil nu til salg!

/Marddos
25-03-2007 - 17:16

Førstehåndsindtryk af PS3

Her kommer lige mit førstehåndsindtryk af Playstation 3:

Jeg kørte op til EB Games klokken 23.40 på cykel for at hente den længe ventede Playstation 3. Jeg var nummer 3 i køen og fik købt og betalt den kl. 00.04. Der var ca. 20 mennesker oppe for at hente den. Jeg hoppede så op på cyklen igen og cyklede hjem med den enormt tunge kasse. Hehe.

Jeg skyndte mig indenfor i huset og låste døren og nærmest løb ind på mit værelse, tændte for fjernsynet og hen på AV ("spillekanalen"). Jeg satte så æsken oppe på bordet og åbnede den. Først tog jeg den ekstremt lette controller ud og den er jo ligeså lækker som DualShock 2. Så kom kablerne også op og til sidst den store Playstation 3. Havde ikke regnet med, at den var så stor som den nu er, men det gør den skam ikke grimmere. Den har et lækkert glat design ligesom Nintendo Wii, som er rigtig lækkert.

Jeg satte så Playstation 3 op på den plads jeg havde reserveret til den ved siden af min Wii og 360 og satte kablerne i. Jeg undrede mig lidt over strømkablet, da den store kasse ikke sad på, hvilket er et stort plus! Jeg tændte så for maskinen og fik at vide, at jeg skulle sætte USB kablet i PS3 og min controller, da den skulle lades op først. Så navigerede jeg lidt rundt i menuerne, som er fuldstændig det samme som på PSP, for at finde det sted jeg laver update. Så opdaterede den i et kvarters tid og så efter det registrerede jeg mig. Derefter hentede jeg en masse demoer.

Satte så Virtua Fighter 5 i maskinen efter jeg havde sat demoerne til at downloade. Jeg må sige, at det har en ekstremt lækker grafik og ligger meget tæt op ad Tekken mht. styring, hvilket jo kun er et plus! Jeg spillede det så i en time og det er bare et kanont fedt spil, hvor du kan vælge mellem 10-20 personer til at starte med.

Dagen efter satte jeg så Tony Hawks: Project 8 på, som også havde mindst ligeså lækker grafik som Virtua Fighter! Jeg synes, at det er et rigtig fedt spil, som fungerer rigtig godt. Man kan desuden bruge bevægelsessensoren i controlleren, ved at dreje til en af siderne eller bukke den forover eller bagover, til at lave tricks.

Call Of Duty 3 har jeg også fået købt, men har endnu ikke fået spillet det. Har også købt Fight Night Round 3 og Sonic The Hedgehog, som jeg heller ikke har fået spillet, men det kommer snart!

Jeg har selvfølgelig fået koblet den til internettet, men har desværre ikke fået spillet online endnu. Venne-systemet fungerer stort set ligesom på Xbox 360 og Nintendo Wii, hvor du indtaster personens brugernavn og så er han din ven når han accepterer dig. Den måde du downloader ting på er meget nemmere og lettere overskueligt i forhold til på Nintendo Wii og på Xbox 360, synes jeg, da du bare skal ind og trykke på den ting du vil hente og så bekræfte det og så downloader den i baggrunden. Meget let at navigere rundt i!

Så er der ikke så meget andet at sige lige nu, men der kommer helt sikkert mere de kommende dage!

/Marddos
23-03-2007 - 00:36

Playstation 3 er landet!!!!!!!!!

Yes sir!!!

Har lige været oppe og hente min Playstation 3 med Call Of Duty 3, Virtua Fighter 5 og Tony Hawks: Project 8! Hold kæft, hvor er jeg glad lige nu!

Den er satme lækker - det må jeg sige!

Den er ved at opdatere lige nu, så når opdateringen er færdig står den på registrering til Playstation netværket og så ellers gaming :-)

Mit gamertag er som altid: Marddos...

/Marddos
19-03-2007 - 18:04

Skou


Morten Skou - en stor mand i spilindustrien.


På en måde er Morten Skou et idol for mig, da han kan klare at holde hele Life-netværket kørende. Han er med i mange ting; ikke kun hvad angår Microsoft, men også hvad angår Nintendo og Sony.

Han er god til at holde forummet rent, så der ingen spam er, men samtidig er der plads til lidt sjov. Han får en helvedes masse ting sponsoreret og der må jeg squ sige, at han er en heldig lille? satan. Bl.a. har han været i Barcelona til noget konference, han har fået mange (måske alle) konsoller gratis fra distributørerne og så har han fået en invitation til E3, som han helt sikkert tager til. Manden er jo svineheldig!

Dette er ikke en tråd jeg har lavet fordi du skal sælge mig Fight Night Round 3 til PS3 ;) men fordi, at jeg virkelig synes, at du er en stor mand og et godt forbillede for os alle.

Der er dog en ting, jeg ikke helt har styr på. Hvad arbejder manden med!?

/Marddos
18-03-2007 - 22:48

Stil - igen, igen!

Her får I min seneste stil:

Mit Sted


Et af de steder, der er helt specielt for mig er mit værelse. Der har jeg en masse af de ting, der har stor indflydelse på min dagligdag. Bl.a. har jeg alle mine konsoller, bøger, fodboldtrøjer og mit tv derinde. Det er dejligt, at jeg har mit eget værelse, så jeg kan ligge inde i min seng og slappe af i fred og hygge mig med mine konsoller, bøger eller mit tv.

Mit værelse er på 16 m² og har trægulv og træloft. Lige når man kommer ind ad døren, og kigger på væggen til højre, kan man se to vinduer og et ur. I vindueskarmene står der en lampe, og der ligger nogle skriveredskaber.
Kigger man ligefrem, kan man se et træbord og min seng. På bordet står min bærbare computer, en bøtte bolsjer, nogle bøger, et par blade, en kop og en flaske.
Overfor min seng står mit tv, mine konsoller, mine cd'er, mit merchandise og alle mine bøger inde i en reol. Hvis man åbner lågen i reolen, som er af glas, kan man se en masse jumbobøger, mine trofæer, mit Manchester United krus og mine to FC Barcelona glas.
Ved siden af reolen står min lænestol. Stolen er af træ og polstret med noget blåt betræk. På stolen ligger der en taske fyldt med dvd film, en taske til min bærbar og et Manchester United halstørklæde.
Ved siden af min seng står mit store klædeskab i hjørnet. Der kan være rigtig mange ting derinde. Det er et halvgammelt skab, delt op i to, med en masse hylder. I den ene del af skabet har jeg alle mine t-shirts, mine bukser, mine bælter, mit træningstøj, mine sportstasker, mine fodbolde, mine fodbold kasketter og alle mine fodboldtrøjer. I den anden halvdel af skabet har jeg alle mine sko og fodboldstøvler, og mit fine tøj hængt op på bøjler. Jeg har desuden også et par tæpper og et skohorn derinde.
Ved siden af skabet, på venstre hånd når man kommer ind ad døren, står der en skænk. I skænkens skuffer og låger er der masser af cd'er, dvd'er, spil, blade, mapper og en masse andre ting. Oven på skænken står der en trådløs router, så jeg ikke behøver et kabel for at komme på internettet. Der står også en lille papirpose med mine halskæder i, 5 Cola glas, en smirnoff ice og nogle boblekuverter.

Jeg kommer tit inde på mit værelse med nogle af mine venner, hvor vi spiller på konsol, surfer på nettet eller hører noget musik. De fleste af mine rigtige venner har set mit værelse, hvor der kun er meget få, der ikke har. Mit værelse er virkelig et af de bedste steder i hele verden, da det er det sted, hvor jeg kan være mig selv og hygge mig med vennerne og familien uden, at nogen kan komme og ødelægge det.

Lavet af Mathias Mortensen


NB! Dette er den dårligste stil jeg nogensinde har skrevet, da emnerne jeg kunne vælge imellem ikke er noget jeg er god til at skrive om.
17-03-2007 - 15:24

Wii forudbestillinger!

For et lille stykke tid forudbestilte jeg Dragonball Z Budokai: Tenkaichi 2 til min Wii.
Igår forudbestilte jeg så The Godfather: Blackhand Edition.
Spillene udkommer den 23/3 - samme dag, som Playstation 3 - så der er lige en masse, der kommer med mig hjem den dag :-)

Glæder mig rigtig meget til The Godfather, da jeg aldrig nåede at få spillet det på min Xbox 360 inden jeg solgte det videre. Dragonball glæder jeg mig også rigtig meget til, og det skal blive spændende at se, hvordan man styrer det!

Spillene har bare at være fede :-D

/Marddos
17-03-2007 - 15:19

Playstation 3 forudbesilt!

Så fik jeg forudbestilt Playstation 3 efter at have lavet et lille regnskab :-)

Jeg har lige byttet nogle spil i EB Games, som jeg fik 400,- for og så har jeg 1100,- på min konto. Godt, så mangler jeg kun 4000,-..
Så jeg bytter da bare min Playstation 2 med 10 spil og får 1600,- i indbytningsværdi.
Så mangler jeg 2400,- .. Hvordan får jeg fat i dem? Hmm. Nåh ja! Fik en konto med 5000,- af min farmor til jul, så der tager jeg da bare lidt penge fra.

Så har jeg råd til den :-)

Men hvilke spil skal jeg købe til den?
Jeg er interesseret i Motorstorm, Resistance og Virtua Fighter, men det kunne jo godt være, at der er andre fede spil til den?

Og hvordan får man den online?
Skal man ud og investere i noget ekstra tilbehør for at få den online med trådløst netværk eller hvordan?

Men jeg glæder mig squ bigtime til på fredag :-D
Nogen, der kommer til midnatsåbent i EB Games, Slagelse?

/Marddos
11-03-2007 - 22:37

Turen til England, London


Jeg har lige været på weekend i England, London. Det er noget jeg altid har ønsket mig - at komme til England. Ville dog helst have været i Manchester, da jeg er United fan og gerne ville se Old Trafford, men sådan blev det ikke :-)

Jeg fik da set London og jeg må nok sige, at det er en flot by!
Fik set Tower Bridge, Big Ben, Tony Blairs bolig, Waterloo Bridge og en masse andet flotte ting!

Jeg fik desuden også købt et par småting:

Manchester United krus
Manchester United halstørklæde

Det er squ lækkert!

/Marddos
05-03-2007 - 14:22

Projekt om Aspergers Syndrom overstået

Så er jeg endelig færdig med mit projekt om Aspergers Syndrom. Jeg fremlagde idag og fik et 8-tal. Lidt skuffet, men det er man vel altid. Hehe.

Her får I min opgave:
------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvad er aspergers syndrom?Aspergers syndrom er et uhelbredeligt neutralt handicap, der optræder hos normalt begavede mennesker som følge af en udviklingsforstyrrelse i hjernen under fostertilstanden eller omkring fødslen. Syndromet hører til på autismespektret.

Aspergers syndrom er en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, karakteriseret ved manglende evne til og forståelse af socialt samspil. Andre karakteristiker er klodsethed, ukoordineret motorik, kontakthæmning med ekstrem egocentricitet, begrænsede og/eller usædvanlige interesser, gentagelser af rutiner og ritualer, usædvanlig sprogbrug og dårlig evne til non-verbal kommunikation.

De fleste med aspergers syndrom har en glimrende hukommelse og er musikalske og har evnen til total fordybelse i et eller få emner ad gangen. De kan tale i lang tid om deres favoritemner og ofte gentage ord eller sætninger, de særligt holder af. Børn med aspergerss syndrom opleves ofte at befinde sig i deres egen verden og kan underholde sig selv.

Personer med Aspergers Syndrom vil opfylde de fleste typer adfærd fra denne liste:

Sprog

 • Flydende tale inden det fjerde leveår, grammatik i orden og ordforrådet er stort
 • Talen ofte høj(røstet) og gentagende
 • Stemmen har tendens til ensformighed uden de store følelser
 • Konversationen drejer sig ofte om en selv
 • Kommunikerer dårligt med kropssprog (svigtende øjenkontakt, sære ansigtsudtryk og mærkelige fagter)

Opfattelse

 • Besat af komplekse emner som mønstre, vejret, musik, historie osv.
 • Beskrives ofte som excentrisk
 • Intelligenskvotienten ligger over det fulde spektrum (det vil sige gennemgående normaltbegavede), men mange har over middel på områder med sprogbeherskelse og under middel på præstationer.
 • Mange har læsebesvær, problemer med skrivning og matematik
 • Mangler sund fornuft
 • Tænker konkret og ikke abstrakt

Opførsel

 • Har tendens til at bevæge sig klodset eller akavet
 • Har underlige måder at stimulere sig selv på
 • Har ikke så udprægede sansemæssige problemer som ved andre former for autisme
 • Er socialt opmærksomme, men reagerer uhensigtmæssigt eller ubehjælpsomt i situationen.
 • Søger sjældent hverken trøst eller ømhed hos andre mennesker og/eller tilbyder det til andre.

Aspergere taler meget om deres egne emner uanset andres tydelige manglende intersesse. De har måske ikke altid øjenkontakt med dig, når du siger noget til dem og de udtrykker ofte deres holdning uden blødgørende og indledende ssmåsnak og situationsfornemmelse. Den slags kan fornemmes som grov uhøflighed og tages for grov egocentricitet. Man kunne endda komme til at tro, de var ligeglade med andre mennesker.


Teksterne er lånt fra Asperger Kontakt / AspergerDK.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvornår blev aspergers opdaget og hvorfor navnet asperger?

Aspergers Syndromet er navngivet efter den østrigske læge Hans Asperger, der i 1944 offentliggjorde en beskrivelse af nogle børn med de tidligere nævnte karakteristikker, som han selv benævnte "autistisk psykopati". Beskrivelsen blev glemt ved afslutningen af 2. verdenskrig, men i 1980'erne blev den fundet frem igen. Englænderen Lorna Wing lavede et stort arbejde for at beskrive syndromet og foreslog også at hædre Hans Aspergers pionerarbejde ved at bruge hans navn til syndromet, hvilket man har brugt siden 1992.

Andre nævneværdige forskere i Aspergers syndrom er engelsk-australieren Tony Attwood, amerikaneren Donald J. Cohen, svenskeren Christopher Gillberg og danskeren Ole Sylvester Jørgensen.


Er Aspergers et stort problem for folk på arbejdsmarkedet?

De fleste aspergersramte arbejder ikke, da de har svært ved at koncentrere sig i længere tid og da de har det svært social. Men der er en del aspergersramte, der arbejder hos nogle, der hedder specialisterne, som er en side, hvor det udelukkende er aspergersramte, der arbejder.


Hvilke personer har evt. (haft) Aspergers Syndrom?

Nogle af de kendte personer, som sandsynligvis har/har haft aspergers syndrom:
Albert Einstein
Sir Isaac Newton
Bill Gates
Craig Nicholls (sanger i gruppen The Vines)
Gary Numan
------------------------------------------------------------------------------------------------

Interview med Dirty Harry:

Mathias siger:
Hej. Er du frisk på et interview?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Du stiller bare spørgsmål.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Hvordan er det at have aspergers syndrom?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Nu ved jeg jo ikke, hvordan det er at være "normal" så at spørge om, hvordan det er at have et syndrom man er født med, det er svært at svare på.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Prøv så godt du kan. Kom lidt ind på, hvordan du har det med det og sådan nogle ting. Hvordan du klarer dig og sådan noget?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Jeg har det fint med det. Det er bare, at når man siger, at man har et autisme syndrom, så bliver folk meget forsigtige. At være "almindeligt" handikappet, som at være stum, døv eller blind, er mere acceptabelt end at have autisme. For når du siger at du har det, så tænker folk med det samme Dustin Hoffman i Rainman. Altså folk der er svært handikappet.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Ja, jeg forstår det godt. Har aspergers nogle konsekvenser for dit social- og arbejdsliv?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Jeg skal føle mig tryg i sociale sammenhæng, og lære folk at kende. I mit arbejdsliv, arbejder jeg jo sammen med andre autister, så jeg ved ikke helt præcist, hvordan det er at arbejde sammen med "almindelige" mennesker. Jeg kan fx. ikke arbejde 37 timer per uge, da jeg er smadret efter 5 timers arbejde, da jeg fokuserer på en opgave i flere timer af gangen.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Er asperger noget du fik konstateret, da du blev født eller er det først blevet konstateret senere hen?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Jeg fik at vide at jeg havde ADHD (Damp), da jeg var omkring 7 år. Jeg kunne ikke læse, stave eller skrive, så et par speciellæger kiggede på mig og blev enige om ADHD. Men det viste sig så, at være en fejl fra speciellægernes side. Da jeg var 15 år gammel blev jeg omdiagnostiseret til Asperger, efter at jeg var brudt psykiskt sammen.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Hvordan er din dagligdag med asperger? Er den meget anderledes i forhold til andres dagligdag?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Nu ved jeg trods alt ikke, hvordan en almindelig ungs fritid er.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Nej, men hvordan er din egen dagligdag? Hvordan klarer du det med aspergers?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Klare og klare... Jeg gør som jeg altid gør. Jeg står op om morgenen, går på arbejde, laver mit arbejde og tager hjem igen. Ellers er jeg sammen med mine venner, når vi kan finde sammen.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Jeg takker mange gange for din behjælpsomhed.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Christian Andersen, 20, siger:
Det er helt iorden.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Interview med Rechain:

Mathias siger:
Hej Luis. Er du klar til at svare på nogle spørgsmål?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
Ja, det er jeg da...
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Hvordan er det at have aspergers syndrom?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
Det er ikke nemt at forklare, men jeg føler mange gange, at jeg ikke har dét når jeg bare er mig selv derhjemme. Det spiller først ind når jeg kommer ud fra havelågen og skal ud og tage noget transport og/eller skal i byen med nogle venner/familie. Jeg kan ikke koncentrere mig og føler at alt akavet når jeg er ude. Det er forskelligt hvilken mængde folk føler det sådan i.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Dvs. at det har konsekvenser for dit socialliv?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
Ja, det har det. Jeg fungerer ikke socialt ude i verden når der er mange mennesker på et sted. Kun når jeg er mig selv eller er sammen med mine bedste venner, som jeg har kendt i mange år og de kender mig, der kan jeg slå mig 100% løs og være mig selv, uden at jeg føler det er akavet. Aspergers gør at man ikke kan være social ligesom alm. folk kan være. Igen, forskelligt fra person til person...
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Hvad så med dit arbejdsliv? Har aspergers nogle konsekvenser der?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
De fleste af os med aspergers kan ikke have et normalt arbejdsliv. Vi får derfor hjælp fra kommunen til økonomi/bolig og arbejde. Jeg kan sagtens arbejde, men det ska ske i mit tempo og der ska være en prøvetid først, før jeg evt. kommer til at få løn fra arbejdet. Har selv været til møde med en jobkonsulent for noget tid siden og jeg kommer til at starte med omkring 15 timer om ugen og arbejder mig deropad stille og roligt for at se, hvor meget jeg kan klare om ugen.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Er aspergers noget du fik konstateret, da du blev født eller er det først blevet konstateret senere hen?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
Fik det først konstateret da jeg blev omkring 18 år efter jeg havde været på et opholdsted for unge i 2 år. Hele mit liv før det opholdsted, har været et helvede med mobning fra 1. klasse til jeg gik ud af 7. klasse. Har ikke lært meget i skolen og har derfor ingen kvalifikationer til fremtiden. Hvis jeg ikke havde fået konstateret aspergers, så skulle jeg klare mig selv gennem alt uden hjælp fra kommunen.
------------------------------------------------------------------------------------------------Mathias siger:
Hvordan er din dagligdag med aspergers? Er den meget anderledes i forhold til andres dagligdag?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
Min dagligdag er ligesom andres, men samtidig er der også en del forskelle. Har i 1½ år gjort hvad der har passet mig, for havde intet hørt fra kommunen. Har bare gjort hvad jeg har haft lyst til. Det har både været sjovt, men også kedeligt til sidst. Venter bare på at komme ud at få noget arbejde på prøve. Indtil da er der mest kaos i hvornår jeg skal stå op og hvornår jeg skal i seng.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Ja, det har du jo fortalt mig. Men hvad så med kærester og venner? Er det noget du kan klare at have?
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
Har faktisk en del venner og alle kender til mit liv og sitatuion. Jeg får respekt af dem alle, så venner er intet problem. Har haft 2 kærester, selvom det ik rigtig blev til noget. Det var før jeg blev 15år. Den ene sku åbenbart bare prøve noget af, hvor det med min sidste kæreste var lidt anderledes. Det gik faktisk ok, også med at skulle møde hendes forældre og venner. Ligesom "normales" kærester. Men det holdt dog kun i 8 dage, ligesom med min første kæreste. Det er aldrig rigtig blevet til noget stadig. Et forhold tager rigtig lang tid og det jeg har oplevet indtil da har ikke rigtig ført noget med sig, udover man lige sku prøve det andet køn af. Der har været mange piger jeg har været tiltrukket af, men har bare holdt mig for mig selv for jeg ved det ikke bliver til noget. Der skal nok komme en pige/kvinde i mit liv en dag. Det til den tid. Ligenu tager jeg det bare stille og roligt.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathias siger:
Og med de ord vil jeg slutte vores lille interview af. Mange tusind tak, Luis.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Luis Falke Vinqvist, 20, siger:
Det var da så lidt!
------------------------------------------------------------------------------------------------


Det var så min projektopgave. Det er egentlig gået meget godt - det var bare fremlæggelsen, der var noget lort, da jeg nærmest gav op efter at have snakket i et halvt minut. Sagde noget fuldstændig forkert, der ikke gav nogen som helst mening. Men så kom jeg godt igen og fik reddet mig et 8-tal.

/Marddos
Følg Xboxlife her