Marddos's blog
11-07-2008 - 14:08

Back in Denmark and it's just wunderbar!

Lifers, what's up!?

Så har jeg været tilbage her i Danmark i lidt over 2 uger og det bliver squ bare bedre og bedre for hver dag der går. Mit 11 måneders lange ophold i USA har såmænd været fint nok, men har egentlig savnet min almindelige hverdag herhjemme.

Jeg har lige i dag været til jobsamtale oppe i Kvickly Extra og jeg kan squ starte som ungarbejder allerede på onsdag, hvilket jeg er rigtig glad for. Samtalen gik virkelig godt og ham jeg snakkede med var squ rigtig flink. Så jeg kommer nok til at arbejde nede i vareudleveringsafdelingen, hvilket såmænd er fint nok. Bare jeg kommer til at arbejde.

Jeg har også lige fået fat i et par nye spil til min Wii nu da jeg er kommet hjem og kan spille på den igen. Min mor har haft hentet Resident Evil: Umbrella Chronicles for mig, som jeg har haft forudbestilt for et års tid siden og jeg hentede selv Super Smash Bros. Brawl den 28. juni, hvilket jeg også havde forudbestilt samme tid som Resident Evil. Har også fået Link's Crossbow Training som var en julegave. Har fået fingrene i Mario Kart og Crash Bandicoot - sidstnævnte kostede 97,- kr. i EB Games. Wii Fit er blevet bestilt på Coolshop, som sagde, at jeg ville modtage det i dag, men det kommer så nok først på næste fredag, hvis ikke fredagen efter.

Min Xbox 360 er desuden kaput endnu engang, så den kommer UPS og henter på et eller andet tidspunkt i dag. Har ikke haft den tændt i et år og så kommer der selvfølgelig 3 røde lys. Det er bare skidt.

Har forresten også fået nye møbler inde på mit værelse så det ser rigtig godt ud og der er kommet mere plads. Har lige købt et Phillips 32' LCD HD-Ready fladskærm med Ambi-light samt en Phillips DVD-afspiller, hvilket jeg er rigtig glad for, så jeg endelig kan komme til at spille i High Definition og se film på samme måde.

Peace out,

/Marddos
Følg Xboxlife her