Marddos's blog
23-01-2007 - 14:56

Terminsprøver og shiiit!

Mandag:

Igår skulle vi op til den første terminsprøve. Det var dansk stil og det gik faktisk utroligt godt. Jeg fik skrevet 3 sider og så 6 linjer på en fjerde side. Sad og skrev det på min bærbar. Jeg regner med at få en god karakter for den stil jeg skrev og har faktisk også gemt den på min bærbar. Måske lidt snyd, men hva fanden. Hehe.

Da jeg havde skrevet min stil og var kommet hjem sad jeg og surfede lidt på nettet. Men så begyndte min "Z-knap" at irritere mig, da den har det med at falde af. Computeren har jeg kun haft i en måned og den er allerede begyndt på at falde fra hinanden. Så senere på dagen tog jeg op i Expert, og sagde at der var noget galt med "Z-knappen" og disk-drevet, da den har haft ødelagt 2 film jeg har haft i. De tog så computeren tilbage for at sende den til reparation og nu skal jeg så vente 10-14 dage på at få den tilbage! Det er bare så nedtur!

Tirsdag:

Anyways, idag havde vi matematikprøver. Den første time, hvor vi havde færdighedsregning gik det meget godt og jeg er sikker på at jeg havde minimum 90 % af spørgsmålene rigtige. De næste 3 timer efter færdighedsregningen kom problemregningen så. Den gik lidt dårligere, da det ikke var helt nemt det vi fik. Men jeg regner da med, at jeg mindst får et 8-tal for det hele.

Imorgen kommer så diktaten og læseprøven. Regner selv med 11 eller 13 til de prøver. Hehe. Stavning og læsning er mine store forcer :b Jeg skal nok fortælle mere om, hvordan det gik til den tid.

Forresten er min Xbox 360 begyndt at gå død igen! I aftes og for 20 minutter siden gik den i stå mens jeg spillede FIFA 07. Det er fandeme nedern, hvis den skal retur endnu engang!


/Marddos
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her