Marddos's blog
11-07-2008 - 14:08

Back in Denmark and it's just wunderbar!

Lifers, what's up!?

Så har jeg været tilbage her i Danmark i lidt over 2 uger og det bliver squ bare bedre og bedre for hver dag der går. Mit 11 måneders lange ophold i USA har såmænd været fint nok, men har egentlig savnet min almindelige hverdag herhjemme.

Jeg har lige i dag været til jobsamtale oppe i Kvickly Extra og jeg kan squ starte som ungarbejder allerede på onsdag, hvilket jeg er rigtig glad for. Samtalen gik virkelig godt og ham jeg snakkede med var squ rigtig flink. Så jeg kommer nok til at arbejde nede i vareudleveringsafdelingen, hvilket såmænd er fint nok. Bare jeg kommer til at arbejde.

Jeg har også lige fået fat i et par nye spil til min Wii nu da jeg er kommet hjem og kan spille på den igen. Min mor har haft hentet Resident Evil: Umbrella Chronicles for mig, som jeg har haft forudbestilt for et års tid siden og jeg hentede selv Super Smash Bros. Brawl den 28. juni, hvilket jeg også havde forudbestilt samme tid som Resident Evil. Har også fået Link's Crossbow Training som var en julegave. Har fået fingrene i Mario Kart og Crash Bandicoot - sidstnævnte kostede 97,- kr. i EB Games. Wii Fit er blevet bestilt på Coolshop, som sagde, at jeg ville modtage det i dag, men det kommer så nok først på næste fredag, hvis ikke fredagen efter.

Min Xbox 360 er desuden kaput endnu engang, så den kommer UPS og henter på et eller andet tidspunkt i dag. Har ikke haft den tændt i et år og så kommer der selvfølgelig 3 røde lys. Det er bare skidt.

Har forresten også fået nye møbler inde på mit værelse så det ser rigtig godt ud og der er kommet mere plads. Har lige købt et Phillips 32' LCD HD-Ready fladskærm med Ambi-light samt en Phillips DVD-afspiller, hvilket jeg er rigtig glad for, så jeg endelig kan komme til at spille i High Definition og se film på samme måde.

Peace out,

/Marddos
15-06-2007 - 00:31

Mundtlig fysik eksamen

Så fik jeg endelig overstået den længe frygtede fysikeksamen.

Jeg havde regnet med et 6-tal, men det gik egentlig utroligt godt og jeg endte med at få et solidt 9-tal - tæt på 10, som censor sagde.

Jeg trak vekselstrøm og transformator og skulle opstille nogle forsøg og forklare noget teori om, hvad det nu var jeg lavede. Det hele gik næsten legende let og jeg havde ingen fejl - jeg sagde ikke så meget, derfor den "lave" karakter.

Jeg lavede 3-4 forsøg, der bl.a. omhandlede op- og nedtransformering.

/Marddos
12-06-2007 - 20:25

Lydeffekter i hverdagen

Har lige uploadet en film på Youtube, der blev optaget den 4/6 med mit digitalkamera.

Da vi sad og så filmen igennem faldt vi over en besynderlig ting i slutningen af filmen, da der kommer et slag - det lyder som om, at der er blevet sat lydeffekter på :b

Vi syntes, at det var helt vildt. Hehe.

Nå, men se da lige den lille ligegyldige film. Hehe.

Senere, skulle der gerne komme det første afsnit af "Yo homie!" op og en af dagene starter det helt nye show "Yo mor!".

 - Link fjernet -
12-06-2007 - 01:03

Mundtlig engelsk eksamen

Så kom dagen, hvor jeg skulle til eksamen i engelsk mundtlig.

Havde ikke forberedt mig specielt meget - havde dog fået læst nogle af de historier, der ville blive opgivet. Min disposition havde jeg også så godt som styr på.

Jeg kom så op på skolen kl. 12.50, hvor jeg mødte alle de andre fra min klasse, som sagde, hvad de havde fået. Blandt dem var der to 11-taller og to 10-taller og så nogle karakterer mellem 7-9.

Da jeg kom var min bedste ven, Richard, inde og fremlægge sin disposition og svare på nogle spørgsmål og kom så ud med karakteren 11. Jeg følte mig lidt stolt, da jeg havde hjulpet ham med en masse ord dagen forinden, som han også fik brugt - bl.a. OMG (Oh My Gameboy - ikke forkortelsen han brugte, men selve sætningen, da han fik sin karakter).

Så kom turen til mig, lige efter ham, og jeg var ekstremt nervøs! Jeg kom ind og valgte at stå op og fremlægge min disposition. Jeg rokkede lidt fra side til side, rystede lidt og svedte også en smule på panden. De to første ting skyldtes sikkert al den medicin jeg har taget den sidste uges tid, da jeg har været syg.

Fremlægningen af dispositionen gik smertefrit og så skulle jeg trække et ark med nogle spørgsmål på. Der var to spørgsmål, som jeg besvarede så let som ingenting, da det var noget jeg havde læst dagen forinden.

De sagde, at det var godt, og at jeg kunne gå udenfor, mens de ville diskutere min karakter. Jeg kom ind ét minut efter, der gik ca. 20 sekunder med de andre, og så sagde min lærer, at jeg nok burde sætte mig ned, så jeg ikke blev svimmel. Så sagde sensoren: "Det var jo fremragende. 13!" Jeg udbrød: "WHAT!? Hørte jeg rigtigt!?" Sensoren sagde så, at jeg hørte rigtigt, og at jeg havde et rigtig stort ordforråd og en perfekt udtale. Der var dog én lille fejl, men det snakker vi ikke om, sagde han. Er helt sikker på, at den lille fejl var da jeg sagde psycal istedet for psychological. Min lærer havde fortalt mig, at "psykisk" på dansk hed "psycal" på engelsk, så det var en klar fejl fra hendes side og ikke min. Det var garanteret derfor, at det tog lidt længere tid med karakteren i forhold til de andre.

Er ekstremt stolt over mit 13-tal og har svært ved at tro, at det er virkelighed :-D

/Marddos
12-06-2007 - 00:51

Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis

Det startede jo med, at jeg købte dette spil, Mario vs. Donkey Kong 2, da jeg regnede med, at det ville være ligesom klasikkeren Donkey Kong til NES og senere Gameboy.

Jeg spillede så lige det første niveau igennem, hvorefter det gik op for mig, at det ikke var noget for mig, da det bare blev ved i den stil og jeg havde jo regnet med noget fuldstændig andet.

Så derfor blev det lagt på hylden i godt og vel 3 uger og har ikke været rørt siden den dag, hvor jeg fik det.

Besluttede mig så igår for at tage det frem igen, da jeg havde solgt det og se om jeg kunne finde ud af at klare det og så begyndte spillet faktisk at blive meget sjovt og stilen fangede mig. Jeg nåede så at komme igennem hele spillet og jeg synes faktisk, at det er ret så sjovt nu. Det ér dog ikke et spil jeg vil kunne blive ved med at spille igen og igen - har jo også solgt det, hehe.

På en skala fra 1-10 vil jeg nok give det et solidt 8-tal, da det formår at underholde spilleren godt og bruger touch-screenen på DS'en meget godt. Så det er bestemt anbefalelsesværdigt og indeholder også Wi-fi, hvor du kan spille baner, som andre folk har lavet.

/Marddos
Følg Xboxlife her