Cyber-Frog's blog
12-01-2007 - 21:21

De første par dage med GoW...

Nu har jeg haft spillet i et par dage, men eftersom at jeg kun spiller 1-2 timer om dagen så er jeg ikke færdig endnu.  Selvom jeg ikke spiller meget er jeg stadig død et hav af gange, men det gør nu ikke noget for jeg har det bragende sjovt - Noget jeg ikke ville have troet muligt da jeg først hørte om GoW, eftersom jeg hader FPS på konsol(det har nok ændret sig lidt, åbenbart :) ) og generelt ikke er meget for action shootere.

Jeg er ved at have nogenlunde fat i styringen, dog slår min ringe evne til at styre de to sticks samtidig stadig igennem - Men det kommer vel nok en gang. Håber jeg bliver bedre så jeg kan komme ind og lege med jer andre på Live, med mindre i bliver trætte af spillet inden :)

10-01-2007 - 20:36

Den første times tid med GoW...

Nu har jeg spillet GoW i lidt over en time, og hvor er det fedt men hvor er jeg samtidig afsindig ringe til det. Eftersom jeg ved hvor ringe jeg er til FPS style styring startede jeg ud på casual, ja ja grin bare.. <5 minutter senere> ..Er du klar til at læse videre? :)

Som jeg var ved at sige... Casual viste sig at være et klogt nok valg til mig lige til at starte ud med, underneden følger grunden for ovenstående konklusion.

6 (Det er seks, S E K S) gange døde jeg i den 2. firefight i toturialen, det synes jeg sq er lidt ringe, jeg valgte "Training" da man skulle vælge hvilken vej man ville tage. Altså jeg vidste godt at jeg ikke var en mester til det der med at koordinere hhv. højre og ventre hånd og få dem til at "flapse rundt" med sticksene på samme tid.. men altså, helt ærlig :) - Heldigvis går det bedre nu, de værste begynderkramper begynder efterhånden at fortrække sig.

Konklsionen indtil videre må være at jeg allerede nu synes at de små 300kr er godt givet ud for spillet, tiden jeg har brugt er nærmest fløjet afsted og jeg har endnu ikke haft lyst til at kaste kontrolleren ud af døren eller lign. Jeg må se om ikke det kan blive en endnu bedre oplevelse når jeg får mere styr på styringen og forhåbentlig senere får noget Live action.

10-01-2007 - 18:57

Så kom GoW...

Sidder og glor på at min Xbox360 downloader de par multiplayer baner der blev lagt op på market til fri download, når det er gjort skal jeg se hvad det GoW jeg har læst, hørt og set så meget om.

Jeg ved ikke hvad mine forventninger er eftersom de er lidt blandede, en del af mig hader spil med chokeffekter mens en anden del af mig hader FPS (ja ja, GoW er ikke en fps :) ) og lign. shootere på konsol i forhold til PC - Så hvorfor har jeg købt spillet?

Jeg har købt det fordi de ting jeg nævnte oven for at jeg hader samtidig driver en nysgerrighed oven på alt det jeg har læst om lige netop dette spil, og den nysgerrighed gør at jeg bliver nødt til at se hvad det er de fleste er så vilde med. - En helt anden ting der har gjort at jeg har købt spillet er at folk har set ud til at have det sjovt over Live med det, hvilket tæller op for mig uanset genre :)

Anyway, nu er downloaden færdig og jeg vil hoppe over foran TVet og se hvad hypen er om - Jeg få jo nok nedfældet nogle ord om mine meninger efter lidt spilleri.

Følg Xboxlife her