Cyber-Frog's blog
23-05-2007 - 16:13

Hvad hedder denne sang?

Er der nogen der kender den her sang og kan sige mig hvad den hedder?
Jeg har prøvet at google noget af teksten men har ikke haft held med at finde noget.

http://dkchan.org/files/flash/dkchan-f-9-0-170507.swf

Hvis ikke det giver noget her i bloggen prøver jeg at oprette en tråd. :P
13-05-2007 - 07:28

Når jeg nu...

...kunne whine over sidste mission kan jeg vel også juble over den. Jeg fik nakket mig en helikopter som foreslået og så gik det som fod i hose, yes sir.

Just Cause er det første spil jeg nogensinde har gennemført (Kun storymissions og lidt side indtil videre, men alligevel) selvom jeg har spillet en del computer siden jeg var omkring 11år - Det hvis ikke man tæller maximum level i MMOer med.. :)

Anyway, wuhu og tak for forslaget til at løse den ski'e mission. ;)
12-05-2007 - 11:12

Ih altså...

Jeg har lige brug for at whine lidt over sidste mission (så vidt jeg ved) i just Cause og hvad er bedre til det end bloggen. :)

Nu har jeg brugt noget der ligner 2½-3 timer fordelt over et par dage på at komme ind til ham presidenten på hans ø, det går også fint nok til at komme op til hans kæmpe hus men så kommer den sk*de tank og jeg har ikke firepower nok til at tage den ud med 8 granater og en rocketlauncher med 3 raketter....

Tud tud piv whine.

Sikke noget.. :)
11-05-2007 - 10:28

Forza 2... Jeg frygter det..

Jeg har nu spillet demoen lidt og det er bare en stor skuffelse, med undtagelse af grafikken der sagtens kan gå.
Jeg plejer normalt ikke at danne en mening om spil ud fra demoer, eller film ud fra trailere men den Forza 2 demo får mig t il at frygte for det endelige produkt.

  • Fartfornemmelse, en by i rusland? - Jeg vil tillade mig at sammenligne Forza 2 med GTR2, eftersom de begge bryster sig af at være simulatorer. I GTR2 kan man uden at kikke på speedometeret tilpasse fart til kommende sving osv. på grund af den sublime fartfornemmelse der er i det spil, i Forza 2 er det somom man kører 50km/t selv når man kører 200km/t. Det er bare ikke acceptabelt i mine øjne hvis man vil kaldes en simulator...
  • Views, hvad sker der for dem? - Jeg er så skuffet over at et spil det kalder sig en simulator ikke har den mest realistiske synsvinkel... Nemlig den hvor man befinder sig bag rattet, det er bare en vattet fornemmelse at sidde med nogle instrumenter i den ene side af skærmen og prøve at overbevise sig selv om at det er fremtiden for bilsimulatorer....
Havde de kaldt Forza 2 et arcade spil, så ville jeg slet ikke brokke mig - Så havde det være ultra sejt. Det har de dog desværre ikke gjort og som simulator skuffer ihvertfald demoen fælt, og efter hvad jeg har kunnet se i previews osv. så er de punkter ikke bedre i den version der er røget til endelig godkendelse.

En ting er sikkert, har bliver det ikke købt før der kommer DLC/Patch med bedre synsvinkel og fartfornemmelse eller før det kommer ned omkring 200kr.

Lige mine tanker omkring Forza 2 (demo)... det kan være der kommer flere hen ad vejen. :)
Følg Xboxlife her