Cyber-Frog's blog
11-08-2007 - 22:20

Derfor valgte jeg Xbox 360

Begyndelsen:
    Jeg havde oprindeligt den første Xbox men brugte den sådan set ikke det vilde, den blev brugt lidt på de regnfulde dage men jeg kunne ikke rigtig blive fanget af de forskellige spil jeg prøvede.
    Lige da Xbox360 kom ud skulede jeg lidt til den men var for nærrig til at give de penge den kostede, desuden vidste jeg jo hvordan det var gået med den Xbox jeg havde stående.
    Foråret kom og jeg glemte hurtigt alt om Xbox360 og føjtede glad rundt ude i det gode vejr og skænkede den ikke en tanke, men det skulle ændre sig.

Købet:
    Det blev november 2006 og vinteren klemte sig på, jeg begyndte igen at læse om Xbox360 og især Live vækkede mine gamer sanser. Jeg havde indtil nu mest spillet MMOer på min PC og derfor var kontakten til andre mennesker når jeg spillede vigtig for mig.
    Da det blev december og jeg var ude og købe julegaver blev jeg nødt til at købe en til mig selv også, det blev en Xbox360 og så Test Drive: Unlimited dertil og det spil var faktisk grunden til at jeg købte Xbox360 i første omgang.

Brugen:
    Jeg løb hurtig sur i kun at have et spil og fik hurtig fat i nogle flere titler(GoW, PGR3, BF2:MC og nyeste Shadowrun), alle med Live potentiale pånær et, nemlig Just Cause. Just Cause fangede mig og blev det første spil jeg nogensinde har gennemført hovedhistorien i hvilket var en ret fed følelse eftersom jeg har spillet en del singleplayerspil igennem tiden.
    Jeg synes at Live er eminent på trods af de 59kr om måneden, det indbyder simpelthen til så meget sjov med muligheden for mikrofonen og så fungerer multiplayer jo bare perfekt - ihvertfald for mig.
    Jeg solgte før sommer min PC og valgte bare at beholde min oldsag af en laptop, dette blev gjort for at financiere min store lidenskab, nemlig mit anlæg. Salget gjorde mig til en console only gamer og med Xbox360, Live og de fede multiplayer muligheder i spillene er det bestemt ikke en dårlig ting.
    En anden ting der er fedt ved Xbox360 er det store community der er omkring den, jeg opdagede xboxlife inden jeg købte den, registrede mig som bruger og sugede alt det information jeg måtte mangle inden købet til mig på forummet.
    Jeg bruger faktisk ikke andre sider da jeg føler mig godt opdateret på xboxlife og eftersom jeg betegner mig selv som en casual gamer, så har jeg ikke brug for at sidde på 147 sider med nyheder og rygter.
    Da jeg ingen kammerater har der ejer en Xbox360 gør det også min "afhængighed" af live størrer for at få en fed oplevelse med min Xbox360, alle mine kammerater er PC gamere og er nærmest handikappede med en controller i hånden. - Lidt ligesom jeg selv.
    Jeg har været rigtig glad for mit køb af Xbox360 overall, især i de perioder hvor jeg er sygemeldt på grund af en kronisk sygedom jeg har. - Når man ligger der i sengen er Xbox360eren et herligt middel for underholdning, det skader jo heller ikke at man kan tænde boxen fra controlleren når man har det skidt.

Fremtiden:
    Ingen ved hvad fremtiden bringer, men forhåbentlig bringer det en fed omgang multiplayer i Halo 3 og COD4 samt en fed oplevelse i Mass Effect som jeg faktisk er ret hooked på. Ydermere håber jeg at få flere spil som xboxlife holder konkurrencer i så jeg kan "lege" med i andre herinde.
    Det er heller ikke utænkeligt at min nuværende Xbox360 Premium skal erstattes af en Elite, muligheden for HDMI lokker og skulle man lige have lidt penge til overs en gang - Hvorfor så ikke.
    Forhåbentlig en rigtig fed MMO til Xbox360, Conan er jo på vej på trods af at det er udskudt. - Det kan forhåbentlig indfri mine ønsker, men flere vil da ikke skade.

Outtro:
    Det var min historie og lidt om mine tanker og valg, om det var interessant ved jeg ikke men det var faktisk ret sjovt at tænke tilbage på hvorfor jeg har gjort mine valg.
Følg Xboxlife her