Cyber-Frog's blog
10-01-2007 - 20:36

Den første times tid med GoW...

Nu har jeg spillet GoW i lidt over en time, og hvor er det fedt men hvor er jeg samtidig afsindig ringe til det. Eftersom jeg ved hvor ringe jeg er til FPS style styring startede jeg ud på casual, ja ja grin bare.. <5 minutter senere> ..Er du klar til at læse videre? :)

Som jeg var ved at sige... Casual viste sig at være et klogt nok valg til mig lige til at starte ud med, underneden følger grunden for ovenstående konklusion.

6 (Det er seks, S E K S) gange døde jeg i den 2. firefight i toturialen, det synes jeg sq er lidt ringe, jeg valgte "Training" da man skulle vælge hvilken vej man ville tage. Altså jeg vidste godt at jeg ikke var en mester til det der med at koordinere hhv. højre og ventre hånd og få dem til at "flapse rundt" med sticksene på samme tid.. men altså, helt ærlig :) - Heldigvis går det bedre nu, de værste begynderkramper begynder efterhånden at fortrække sig.

Konklsionen indtil videre må være at jeg allerede nu synes at de små 300kr er godt givet ud for spillet, tiden jeg har brugt er nærmest fløjet afsted og jeg har endnu ikke haft lyst til at kaste kontrolleren ud af døren eller lign. Jeg må se om ikke det kan blive en endnu bedre oplevelse når jeg får mere styr på styringen og forhåbentlig senere får noget Live action.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her