Cyber-Frog's blog
10-01-2007 - 18:57

Så kom GoW...

Sidder og glor på at min Xbox360 downloader de par multiplayer baner der blev lagt op på market til fri download, når det er gjort skal jeg se hvad det GoW jeg har læst, hørt og set så meget om.

Jeg ved ikke hvad mine forventninger er eftersom de er lidt blandede, en del af mig hader spil med chokeffekter mens en anden del af mig hader FPS (ja ja, GoW er ikke en fps :) ) og lign. shootere på konsol i forhold til PC - Så hvorfor har jeg købt spillet?

Jeg har købt det fordi de ting jeg nævnte oven for at jeg hader samtidig driver en nysgerrighed oven på alt det jeg har læst om lige netop dette spil, og den nysgerrighed gør at jeg bliver nødt til at se hvad det er de fleste er så vilde med. - En helt anden ting der har gjort at jeg har købt spillet er at folk har set ud til at have det sjovt over Live med det, hvilket tæller op for mig uanset genre :)

Anyway, nu er downloaden færdig og jeg vil hoppe over foran TVet og se hvad hypen er om - Jeg få jo nok nedfældet nogle ord om mine meninger efter lidt spilleri.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her