CaptainKicker's blog
21-11-2010 - 20:09

Når en barndomsdrøm går i opfyldelse

Uh ja, sikke en dag i går. :-)

Showet, Respekt Part One, kom til Aarhus i går, og selvom jeg ikke lytter til hip hop og rap, så måtte jeg komme med til den koncert.

Ikke pga. Faktaposen... Ej MC Einar... Østkyst Hustlers var det nu ikke.. Nope, det var Humleridderne.

Ah ja, husker tydeligt da jeg i en ung alder af... 8 eller 9, fik foræret et kassettebånd med Humleridderne. Jeg hørte ikke rigtig bands dengang, og det eneste jeg hørte var kassette lydbøger af Disney ting osv.

Men jeg var vild med musikken, selvom jeg ikke forstod meningen. Har i øvrigt stadig kassette båndet.

Da jeg var en 11-12 år fik jeg alle CD'erne, og var stadig vild med deres sange, og ville ønske jeg kunne se dem live. Men men men.. jeg var bestemt ikke gammel nok til deres shows dengang.

Jeg har forsat hørt dem, op til i dag, men aldrig haft mulighed for at se dem live. Men da Respekt Part One salget gik i gang, og jeg kunne se Humleridderne stod der på, blev en billet bestilt prompte.

Koncerten skulle finde sted d. 20 November, og det var en barndomsdrøm der gik i opfyldelse.


Humleridderne spiller sidste sang, "Humle Bringer Hyggen".

Der var en del mennesker ude i Aarhus i går til koncerten, og åbningen var Faktaposen. Kender en sang fra dem og det var det, og hans optrædelse var ikke noget værd at skrive hjem om. 4 sange, tror jeg det var, samt små 15 minutter var hans præstation, og så kom Adam Duvå Hall ud og sagde... 30 minutters pause.. Gah, ville jo se Humleridderne....

MC Einar gik på scenen og det var sgu noget af et show. Det var et meget lukket halrum i Scandinavia Congress Center, og lyden blev lukket inde, og høj tromme, lammede øret, med MC Einar råbende og prustende på scenen.

Han lavede en lang setliste, smed tøjet og sluttede af med hans jule sang, som alle kender, og det var sgu allerde næsten hele turen værd. Falsk sne faldt ned fra loftet og Jul Det Cool, kørte for fuld drøn. Det var vildt.

Så gik Humleridderne på scenen, og det var vildt at se sit første rigtige favoritband gå på scenen. Det var et fedt show, med deres bedste sange, og et show på scenen hvor en fra publikum blev hevet op, og fik lov til at drikke 4 øl fra Bella (Dem der kender Humleridderne, kender Bella.)


Dan Holmfjord fyrer den af.

Var der andre ude og se showet i enten København eller Aarhus?

Hvad synes i?


Det var lige alt, jeg ville dele med jer. Ha' en forsat god søndag!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her