CaptainKicker's blog
24-03-2008 - 11:55

Slået hul på trommehinden... igen

Sidste år i starten af sommerferien, fik jeg øreproblemer på højre øre, som medførte til daglige ørelæges besøg, hvor jeg fik støvsuget mit øre og fik proppet en mega klump vat i øret. Det var 1½ måned uden søvn, Xbox, næsten ingen mad og drikke hvor jeg bare lå stille på min sofa og bed smerterne i mig.. Havde nemlig slået et stor hul på min trommehinnde + jeg havde en dobbelt mellemøres betændelse på samme tid (og det er sgu ikk' engang løgn)..

Så skete der desværre det at kombinationen af fodbold besøg på Silkeborg stadion, samt nogen gåture om aften i den bidende kulde og så varmen fra mit værelse, åbenbart har gjort noget ved mit venstre øre, så efter en søvnløs nat (natten til søndag), hvor jeg lå og vred mig i smerte, besøgte jeg lægen. Han var sikker på at jeg havde slået hul på trommehinden i venstre øre nu. Der flød betændelse ud og det gjorde pisse ondt.

Nu er jeg så på pamoler (smertestillende) og håber at jeg kan klare det denne gang. Jeg sov problemfrit i nat, og kan sagtens sidde ved computer og skrive i min blog, og kan også nemt sidde og spille Xbox og PS2 (Dragonball Z 3 selvfølgelig) uden det gør ondt. Nogen gange flyder det lidt, og andre gange gør det lidt ondt, men jeg håber at det går lidt nemmere denne gang end sidste.

:-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her